• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar du ara su miktarina azaldi.
Soyle 3,8 L olan matarami alsam 😂😂

Screenshot_2021-09-02-14-56-49-200_com.android.chrome.webp

Tekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman 🤭
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.

Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
Ayrica ben Zeynep 😁 2cocuk annesi, hemsireyim. Ve su ara cok yogunum diye aglaniyorum 😂
Okullarda basladi,cocuklarin okul sonrasi aktiviteleride.

Tekrar hosgeldin canim. Ozge varken miydi:)
Kurallari iyi biliyorsun ozaman 🤭
Tek fark cuma kilo bildirimi yaparken ufak bir kagida kullanici ismi ve tarih yaziyoruz.

Sorun varsa herzaman sorabilirsin.
evet özge varken tanısıosun demekki özgeyle :KK49: çok iyimiş hala görüşüyorum özgeyle kuralalrı biliyorum ama tazelemem gerekebilir.alışıcam yine mecburen tamam yarın sabah kg bildirimi yaparken kagıda yazarım isim ve tarihle birlikte problem degil:KK5:

evet özge varken tanısıosun demekki özgeyle :KK49: çok iyimiş hala görüşüyorum özgeyle kuralalrı biliyorum ama tazelemem gerekebilir.alışıcam yine mecburen tamam yarın sabah kg bildirimi yaparken kagıda yazarım isim ve tarihle birlikte problem degil:KK5:
Ozge kaptan candir 😍😍
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum 😂 menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))

Sana zahmet buna baksana, böyle mi yapılıyor?
Eveeeet mutlaka dene güzelim inşallah sende de işe yarar. Unutma sıcak sıcak yiceksin 😘

Ozge kaptan candir 😍😍
Cogu sey aynidir. Hergun 5post olsun istiyorum 😂 menu yazip kacilmasin diye cabaliyoruz :))
Özge gerçekten mükemmel biri 7 senedir birlikteyiz ama gelelim benm zayflamama kızlar bakın eskisi gibi güzel olmak istiyorum önceliği sağlık kesinlikle en basta belirttim zaten ama güzel de olmak istiyorum ve bu kg ile cok mümkün olmuo siteden kızlar cok güzel giiyiniyorlar ben hep tayt t.shirt sıkıldm bir daha ki yaz a şortları bodyleri cekmek istiyorum üstüme bu sefer cok azimliyim vallahi şortlarla havuza girdim bu yaz keskin bakıslar üzerimdeydi herkes nenacım nenacım sahane muhabbette bnmle ama eminimki arkamdan şişko diolar hmmm hissederim ben tahmin ediyorum...

Özge gerçekten mükemmel biri 7 senedir birlikteyiz ama gelelim benm zayflamama kızlar bakın eskisi gibi güzel olmak istiyorum önceliği sağlık kesinlikle en basta belirttim zaten ama güzel de olmak istiyorum ve bu kg ile cok mümkün olmuo siteden kızlar cok güzel giiyiniyorlar ben hep tayt t.shirt sıkıldm bir daha ki yaz a şortları bodyleri cekmek istiyorum üstüme bu sefer cok azimliyim vallahi şortlarla havuza girdim bu yaz keskin bakıslar üzerimdeydi herkes nenacım nenacım sahane muhabbette bnmle ama eminimki arkamdan şişko diolar hmmm hissederim ben tahmin ediyorum...
Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben

Saglikli sekilde Zayıflariz yeterki motivasyonunu kayip etme. Az yemek ile ve aktif olmayarak zorlasiyor kilo vermek.
Yürüyüs olsa bile mutluyum ben
evet amacım sağlıklı kilo vermek yemeyerek kg verilmiyor çok test ettim ama mesela ara öğün bana sıkıcı geliyor çalıştgm içinde çantamda 5 öğün taşımaktan mutlu olmuyorum bu sebeple karatay 3 öğünle başladım yakında 2 öğün e düşüreceğim inşallah.... Yürüyüşe bu aksam başlıyorum kaptanım Bİ 45 dakikayı cepte bil zaten aksam postumda yazarm menü ve yürüyüş...

2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim
çok geçmiş olsun umarım test sonucu temiz cıkar hepimiz için zorlu süreç başladı bnm kızımda 7 yasında ve 1.sınıf hijyen anlamında ne yapacagız allah hepsine saglık versn

Eveeeet mutlaka dene güzelim inşallah sende de işe yarar. Unutma sıcak sıcak yiceksin 😘

Tamam canım, çok sağol..
İnşaAllah yarar.. Hep dua ederim sana 💕

2gundur karni agriyor benim buyugun. Sinifinda da corona cikti. Test e goturecegim simdi.
Daha sonra gelirim insallah. Olmadi aksama burdayim

Geçmiş olsun, inşaAllah temiz çıkar, haber ver bize de..

çok geçmiş olsun umarım test sonucu temiz cıkar hepimiz için zorlu süreç başladı bnm kızımda 7 yasında ve 1.sınıf hijyen anlamında ne yapacagız allah hepsine saglık versn
Bize coronayı hijyen konusunda en titiz olan kızım getirdi🙄🙄😂😂😂
@Arrietty_
Kaptanım, şimdi ben esmer şekerli portakal yersem ödül mü sayılıyor ilaç mı?? 😂
İlaç o ilaç sayılmaz😉😂😂

Back
X