- Emoji Skoru
- 14.696
- Puanlar
- 448
Saolun bu arada kizlar.
Yarine cikar galiba sonuc. Suan nazli,kebab istiyormus
Merhaba, hoşgeldin. Sağlıkla, irade ve azimle kilolar bir şekilde gidiyor şükür.Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Kullaniyorlar Ama pcr yaptirdik. Hizli kit e bu durumlarda guvenmiyorumGecmis olsunhizli kitlerden kullanmiyorlar mi sizde?
Burdakiler daha paracıTr deki doktorlar cogu onu diyor kuzum. Lutfen dikkat et.
3-4 sene once tr de doktor beni ameliyata alacakti. Iste soyle yaparim boyle olur. Hersey super olacak dedi.
guvenmedim geldim hollandaya. Hemen gittim doktora. Doktor dediiyiki olmamissin. Cunku uyanmazdin.
malesef tr deonceligi var. Hepsinde degil tabi ama oyuzden iyi bi doktora git lutfen
Iyi aksamlarSelamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Kaçırdım mi ben, kızın mi hasta? Geçmiş olsun kuzuma...Kullaniyorlar Ama pcr yaptirdik. Hizli kit e bu durumlarda guvenmiyorum
Tesekkur ederim .
Suan Agri yok Ama dunde sikayet etmisti
@Dahlia_ attı galiba videoyu.Bunu nerden bulup ısleyebıleıım keske yapsam gecseee
Anca kahve ver zaten bı cıkolta fırlatma
Ne ıs yapıyosun sen. Merak ettım
Nerden ızleywbıleız varsa atabılmen mumkunmu
Yavrukus olan demı ozge ne yapıyor o gecen gun soracaktım unuttum
Ilac kız o ne durtuyon kaptanı ödüle ızın vermıycek bak
Tesekkur ederim.Yok abla oglum. Gerci hasta denmez. 2gundur karni agriyordu bugun test olsun dedik sinifdan 3kisi pozitif olunca. Gecen yatili geziye gittiklerinde bulastirdilar herhal birbirlerine.Kaçırdım mi ben, kızın mi hasta? Geçmiş olsun kuzuma...
Ben de yarın sabah 3.doz aşımı olacağım. Ağrısız sizisiz geçer inşallah...
Tez zamanda şifa bulsun yavrum...Tesekkur ederim.Yok abla oglum. Gerci hasta denmez. 2gundur karni agriyordu bugun test olsun dedik sinifdan 3kisi pozitif olunca. Gecen yatili geziye gittiklerinde bulastirdilar herhal birbirlerine.
Insallah agrisiz atlatirsin.
Ben kara kara 2.dozu dusunuyorum. Izin gunumde yok. Yarin bildirip de birkac gun izin istemeliyim
Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
TesekkurlerTez zamanda şifa bulsun yavrum...
Iyi aksamlar speedy GonzalesSelamlar nasilsiniz?
Hastalara acil sifalar diliyorum
Selamlar nasilsiniz?
Hastalara acil sifalar diliyorum
Umut dunyası yavrum her şeye sarılıyozTooSmxll, Instagram: "Lost sense of TASTE!?! I got you 😉 Eat it hot, you could use honey or brown sugar. taste should be back in hours #taste #remedy #lifehacks #hack #healthylifestyle #healthyfood #tiktok #fyp #biggs"
941 likes, 106 comments - kemarlalor, December 10, 2020: "Lost sense of TASTE!?! I got you 😉 Eat it hot, you could use honey or brown sugar. taste should be back in hours #taste #remedy #lifehacks #hack #healthylifestyle #healthyfood #tiktok #fyp #biggs".www.instagram.com
@esmeriiim
Bunu izle canım..
Ben de yapacağım, eşim hiç bulamaz şekeri, kendim çıkmalıyım o yüzden bir kaç gün sonra yaparım ancak..
Zencefili de yapacağım, ikisini aynı anda yapınca ters tepmez umarım
Umut dunyası yavrum her şeye sarılıyoz
HosgeldinSelamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kizIyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
Kuzum ozaman son sinavlar,ardindan mezuniyet ve yeni is derken pek aktif degildim.Hosgeldinben 41+ kilo verdim
Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kizben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku