Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun hizli kitlerden kullanmiyorlar mi sizde?
Kullaniyorlar Ama pcr yaptirdik. Hizli kit e bu durumlarda guvenmiyorum
Tesekkur ederim .
Suan Agri yok Ama dunde sikayet etmisti

Burdakiler daha paracı
Bir arkadaşım burada göğüs büyütme ameliyatı olmuştu sonra Türkiye’de sekiz saatlik revizyon yaptırmak zorunda kaldı buradakiler çok iyi değiller maalesef. İzmir’de bir doktor buldum yorumları gayet iyiydi kız kardeşim falan da gitti görüştüm bayağı iyi bir doktora benziyor sıradan bir doktor değil yani.

Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum

Kullaniyorlar Ama pcr yaptirdik. Hizli kit e bu durumlarda guvenmiyorum
Tesekkur ederim .
Suan Agri yok Ama dunde sikayet etmisti
Kaçırdım mi ben, kızın mi hasta? Geçmiş olsun kuzuma...
Ben de yarın sabah 3.doz aşımı olacağım. Ağrısız sizisiz geçer inşallah...

@Dahlia_ attı galiba videoyu.

Kaçırdım mi ben, kızın mi hasta? Geçmiş olsun kuzuma...
Ben de yarın sabah 3.doz aşımı olacağım. Ağrısız sizisiz geçer inşallah...
Tesekkur ederim.Yok abla oglum. Gerci hasta denmez. 2gundur karni agriyordu bugun test olsun dedik sinifdan 3kisi pozitif olunca. Gecen yatili geziye gittiklerinde bulastirdilar herhal birbirlerine.

Insallah agrisiz atlatirsin.
Ben kara kara 2.dozu dusunuyorum. Izin gunumde yok. Yarin bildirip de birkac gun izin istemeliyim

Tez zamanda şifa bulsun yavrum...

@esmeriiim
Bunu izle canım..
Ben de yapacağım, eşim hiç bulamaz şekeri, kendim çıkmalıyım o yüzden bir kaç gün sonra yaparım ancak..
Zencefili de yapacağım, ikisini aynı anda yapınca ters tepmez umarım

Umut dunyası yavrum her şeye sarılıyoz

Selamlar herkese bende 4.tak8min eski yarismacilarindanim. Eskiden olanlar varsa hatırlarlar belki. Nasılsınız nasıl gidiyor diyetler.
Hosgeldin ben 41+ kilo verdim
Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum
Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku

Hosgeldin ben 41+ kilo verdim

Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku
Kuzum ozaman son sinavlar,ardindan mezuniyet ve yeni is derken pek aktif degildim.
Unuturmuyum ya seni. Bebikim benim.
Bu arada bende ozledim burayi. Bu hafta baya baya bosladim Ama her firsatda gelmeye calistim

`