• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4.Takım 742. Etap***

Lori (99.6 /)
BLU3 (65.7/)
Lusi ( 60 /)
Tavsannesi (56.8/)
Dahlia_ (64.2/)

4. Takım ortalaması: %

*** Alt Liste***

tomrs (73.8/) izinli 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (70 /) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
_Vera_ (66.8/) 706. Etapda 66.2 ile Izne ayrilan üye geri döndü
LadyMiami (54.7/)
esmeriiim (56.9/)
Lady Tenar (56.3/)
cromozom ( 91,9)

Beni esas liste tarafina ekliyosun sekerim 🤗

İyi geceler kızlar
Yorgunluktan pilim bitti resmen.
Oglanin doğum günü fasli bitti. Aile arası basit bir kutlama oldu ama çocuk pek sevindi.
İyiki doğmuş minnoş. 🎂🧿
Bizimkiler artık doğum günü kutlamıyorlar sevmiyorlar benim sekiz yaşındaki oğlan bile kutlamıyor. Doğum günü olunca benden bir hediye almamı istiyorlar o kadar.🙄🙄
Bu yaşların keyfini çıkar.🥰🥰

Kirbaclimmm gel biri baklava yemis hemide bugun😯😯 @sedulu
Şimdi bakıyorum menülere yiyenin tez kellesi vurula 😀
İyiki doğmuş minnoş. 🎂🧿
Bizimkiler artık doğum günü kutlamıyorlar sevmiyorlar benim sekiz yaşındaki oğlan bile kutlamıyor. Doğum günü olunca benden bir hediye almamı istiyorlar o kadar.🙄🙄
Bu yaşların keyfini çıkar.🥰🥰
Aynen bende keyfini çıkarabildiğim kadar çıkarıyorum. Bağımsızlık ilan edince ne yaparsa yapsın sipa 😀

Hellöw my darling
Nasılsınız kızlar yorgunluktan çok sinirliyim.
Sabah ofiste mevzuya düştük. Akşama kadar sürdü.
Sonra misafir geldi akşam bi turda onlarla mevzuya düştüm.
Daha yeni oturabildim

Sabah 7:30
1adet haşlanmış yumurta
Yarım simit
Ara öğün
İki incir
Öğlen 12:00
1adet biber dolması
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük kase yoğurt
Küçük salkım üzüm
Akşam 23:00
5 tane çiğköfte
Bir bardak ayran
Su 3lt

misafirlerim vardı o yüzden çok geç bir menü paylaşımı oldu kusura bakmayın bugün işten geldikten sonra kek pogaça (kendim tadına bile bakmadım) vs yapmaktan akşam yemeğimi aksattım

Sabah 7:30
1adet haşlanmış yumurta
Yarım simit
Ara öğün
İki incir
Öğlen 12:00
1adet biber dolması
Bir kepçe mercimek çorbası
Bir küçük kase yoğurt
Küçük salkım üzüm
Akşam 23:00
5 tane çiğköfte
Bir bardak ayran
Su 3lt

misafirlerim vardı o yüzden çok geç bir menü paylaşımı oldu kusura bakmayın bugün işten geldikten sonra kek pogaça (kendim tadına bile bakmadım) vs yapmaktan akşam yemeğimi aksattım
Çiğ köfte ve simit 😭😭😭😭😭
Burada çiğ köfte yapıyorum tadı aynı olmuyor. 😢

Maynaklar:
- bas maynak @Lusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
- @esmeriiim
- @Lady Tenar
- @Dahlia_
El kaldirin 🤣
Anaam gene gec kaldım yaaa bı tutturamıyom muhabbetı keske bıldirim geldıgınde telwfon otse😂
[IMG alt="esmeriiim"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/343/343782.jpg?1595673505[/IMG] esmeriiim Sporsuz nasil sklasmayi dusunuyorsun bebegim? Utan utan :KK70: Senin disinda herkes de spor var. [IMG alt="CanTorun"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/966/966157.jpg?1574096243[/IMG] CanTorun abla puan hesabi yapmiyor,masallah 20bin ustu adimlari var.
Hadi kuzum motive ol artiik
Sen bana gecen yazda kızıyordun spordan oyuru. Benden yazın mısafır eksık olmaz bız duramıyoz yazın. Az once mısafırı yolladım hemen buraya gırdım. Bırgun okey oynamay gelıyolar bırgun batak bıgun laklak😂😂😂

Al sana bugünkü makarnam, geç dalganı geç 😂😂😂😂😜😜😂😂😂
@Lori

Eklentiler

• D5FAD99D-E9BE-4202-B1B0-F61F5E9AC901.webp
    D5FAD99D-E9BE-4202-B1B0-F61F5E9AC901.webp
    41 KB · Görüntüleme: 51
@Tavsannesi de artikin maynaktir bence😬 kibar kibar dolasiyor ama icinde maynak var hissediyorum🤣
@LadyMiami hic gizlemiyor bile maynak oldugunu🤣
Bakalim tum takimi maynak edecez😎🤣

Tum muhabbeti kacirmisim 🤣uyuya kalmisiz 9da topluca kactjr uyanıyorum saat dogru mu diye😪😂😂

Günaydın kızlar
Bu çarşamba günü saat 5de çekildiğim fotoğraf buraya gelmeye karar vermeme etken olan resim

Eklentiler

• 9052201B-DBCD-458F-878E-CD9E56D4583A.webp
    9052201B-DBCD-458F-878E-CD9E56D4583A.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 49
Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once 😁
Maaşallah canım uzun güzel huzurlu ömürleri olsun :KK200: :anneadayı::emir_bebek:
En en en sevdiğim şey taze bebek iki yaşa kadar bebek bakmak çok güzel çok seviyorum ama sonrası başkasına devredebilsek ben sık sık doğururdum :KK70:

Iyi aksamlar
2019da vardim ama herkesi hatirlamiyorum :skandal:
Daha eskiyim ben 😅
Selam..
Hoşgeldin ablam 🌺
AKovser ben 🤭
Nasılsın, kızın nasıl?
Aaa iyiym kuzum sen nasılsın. Bebisin nasıl büyümüştür kaç yaşında şimdi. Kızlar iyiler hala devam watsapp grubumuzda gorusuyonuz aile gibi olduk 🥰
Hosgeldin☺️🌸 ben 41+ kilo verdim😬

Yani gaddar reis ben mezun olduktan sonra benide mi hatirlamican kiz🥺 ben anca mezun olur oyle ayrilirim burdan cunku🤣
Maşallah çok iyi ben 5-10 kiloyu veremedim

Back
X