• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hellööög takım nasılsınız perşembeniz perişan olmamıştır umarım ehuhehhe ecnebistandakiler anlayamasın içerikli metin oluşturuyorum :KK53:
Hiç üzerime alınmadım halis muhlis Türküm çünkü. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Biz uyuycaz nerdeyse sen suda yüzen pırasalarını yiyorsun :KK70:
Pırasaları yedikten sonra suyunuda kafama diktim. Çorba gibi olmuş zaten. :KK70: :KK70:

Evlat olsa sevmem pırasayı :deli:
Pirasa sevilmezmi ya.
Ama kucukken yemezdim..annem 3 saat sofrada oturtmustu Beni..halamlar geldiydi kurtulmustum daha fazla Pirasa yemegi basinda oturmakdan.
Zalim Ana 😂

Günaydın kızlar
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark -400
Yüzde 0,59 doğru hesapladıysam

Eklentiler

• F9990738-64B6-44C0-8FCD-D416999698D0.webp
    F9990738-64B6-44C0-8FCD-D416999698D0.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 61
Guzel baslangic daim olsun. Insulin direnci ne alemde, ani acikmalar/seker istegi azaldi mi?
Sanırım hala devam ediyor mesela 12ye kadar aşırı tok hissediyorum 12den sonra gözlerim kararıyor titriyorum resmen açlıktan

Şeker isteği de nöbet nöbet akşamları genelde daha fazla oluyor ama eksiyi gördüm ya takıma geldiğimden beri artı artı bi eksiyle başladık iyi olur inşallah

Sen bildirim yaptın mı hemen işe geçince bakıcam herkese

Gunaydin kizlar

Bugun tarti gunu oldugunu unutmayalim

@Lori @BLU3 @Tavsannesi @Lusi @Lady Tenar @Dahlia_ @tomrs @deanvillage @_Vera_ @cromozom @gogo2405 @esmeriiim @LadyMiami @mutlumayis @Birmeleksinsen
Günaydın
Geçen hafta 74.8 kg
Bugün 74.4 kg
-400 Gr az geldi gözüme ya
IMG_20210910_091105.webp

Sanırım hala devam ediyor mesela 12ye kadar aşırı tok hissediyorum 12den sonra gözlerim kararıyor titriyorum resmen açlıktan

Şeker isteği de nöbet nöbet akşamları genelde daha fazla oluyor ama eksiyi gördüm ya takıma geldiğimden beri artı artı bi eksiyle başladık iyi olur inşallah

Sen bildirim yaptın mı hemen işe geçince bakıcam herkese
Duzelecek o durum. Kendin de farkedeceksin. Ondan sonra kilo vermen kolaylasacak😻😻

Back
X