- Emoji Skoru
- 33.188
- Puanlar
- 498
Bizimkilerde bayılmıyodu amaHe oldular valla da,
Aile buyuklerinde is yok![]()
teklif beklemicen
biz hafta sonu yokuz çocuklar sizde kalacaklar diyip, kapatıcan konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkilerde bayılmıyodu amaHe oldular valla da,
Aile buyuklerinde is yok![]()
Bu kari isi biliyor ders al bamyaBizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
biz hafta sonu yokuz çocuklar sizde kalacaklar diyip, kapatıcan konuyu![]()
Bana getir kizzz. Ben bakarim siz gidin 3. Yapin. Insallah kiz olur ismini lori koyun![]()
Memeli de olabiler![]()
Bizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
Hayatın zorlu yolları öğretiyor yavrumBu kari isi biliyor ders al bamya![]()
Onun aklı gezmenizde kalmıştırAhaha, benimkilere birakiyorum zaten de, hayir kelimesini kullanmiyorlar hic, sonu feci oluyor, anne yuregi dayanmiyor
Kayinvalideme bir kez biraktim, 10 dakika sonra agliyor diye aradievet bebekler aglar dedim, istersen gelelim, gelin dedi, döndük geri
![]()
Bir aloooo de gelmezsem gençliğim soolllsuuunn40 yilda bi tabak yemek istedik lootmm ulen bi alo deriz alla allaa
Yemediğim şeyleri isterem benBiride portakalli ordek istiyor. Git onu bilmem nerde ye. Ben sana karniyarik yapam yanina cacik@sedulu
Türkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyizAkşam yemeğimi atayım ecnebistandakilere örnek olsun zaten takımın çoğu ecnebistanda
Eki Görüntüle 2913223
Kk dan atacaklarTürkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyiz![]()
Az kaldı yanımdakının agzına twrlıgı vurup katılacamkatıl şendullara![]()
Bende bacak yok ama kol gobek gerdan ne ararsan var kurbanlık gıbıyımkız nazara geldim ya, hep kalça bacaktan alırdım
mezuniyetten sonra tam tersi belim 2 cm kalınlaşmış
hem söyleyene bak sendeki bacak bende olacaktı
her gün mini giyerdim
boşamadan da katılabilirsin, nakit akışı lazım kuzum tatil dediğin biter gider![]()
Hayatta kalabılmek ıcın çalışıyoruzTürkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyiz![]()
Proyuz bisi olmazKk dan atacaklar![]()
![]()
Survivor halt yesin yanımızdaAz kaldı yanımdakının agzına twrlıgı vurup katılacam
Bende bacak yok ama kol gobek gerdan ne ararsan var kurbanlık gıbıyım
Hayatta kalabılmek ıcın çalışıyoruz![]()
Sen iste yeterkiBir aloooo de gelmezsem gençliğim soolllsuuunn
Yemediğim şeyleri isterem ben![]()
Bizim kekimizmi var kizHollandaya gelirsem meşhur kekinizden tadicam![]()
![]()
Söylemem yasaklıBizim kekimizmi var kizhangi kekmis o
![]()
Ahh kuzum bugun bende yemek yapmadim ama taze acili domates sosu var poset poşet seversenNeyse a101den bi poset dolusu knirr cabuk corba almistim. Kizim yapiyor ezigelini![]()
Örtmeniiiim ödevleri kontrol etmediniz@Arrietty_ kaptanim spor puani tablosu paylasmis miydin? 2 gun kaldi bir hesap kitap yapsaydik![]()
Hollandaya gelirsem meşhur kekinizden tadicam![]()
![]()
Bizim kekimizmi var kizhangi kekmis o
![]()
Balkonda sporTeşekkür ederim canım...
Kaburga dolması mıııı?Gel bana. Sana bamya corbasi yapam. Kaburga dolmasi yapam. Sonunda da helva yapam sana derslerin yaninda![]()
Bizim bi kayınvalidemiz var tam bir Amerikalı, keyfi olursa Çocukların yanında kalır olmazsa yanına bile istemez. Geçenlerde büyük bir kaza geçirdi ölümden döndü ziyaretine gitmek istedik kabul etmedi. Şok oldumBizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
Off çok severim. Neyse yaz gelince her gün yerim Denizli’de, Denizli’nin meşhur Yogurduyla.Akşam yemeği menüm yoğurtlu semizotu salatası neden çünkü üşengeçlik perileri geldiHerife ne var makarna
![]()
Aşırı sağlıklı tebrik ederim.Akşam yemeğimi atayım ecnebistandakilere örnek olsun zaten takımın çoğu ecnebistanda
Eki Görüntüle 2913223