- Emoji Skoru
- 110.814
- Puanlar
- 598
Tadlari farklimi acabaBarbunya buymuş, ben bundan burda hiç görmedim. Belki whole food da vardır. Zeytinyağlı tarifi çok güzele benziyor ben de alayım de yapayım bari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadlari farklimi acabaBarbunya buymuş, ben bundan burda hiç görmedim. Belki whole food da vardır. Zeytinyağlı tarifi çok güzele benziyor ben de alayım de yapayım bari![]()
Sende bendensin ozamanselam millet nasılsınız? bu haftam inanılmaz yogun basladı ve yogun geçiyor.
afiyet olsun ben yazın bakliyat hiç pişirmem canımda çekmez ama kısın nohut ve fasülyeye bayılırım yanına sogan ve tursuyla acayip severim... afiyetler olsun bizim boşnaklar kuru fasülyeyi kuru etle pişirirler cok nefis bsy olur
hoş bulduk yarın anya konya belli olcak
çok geçmiş olsun kimisini baya çarpıyormus ası malesef bizde bir yan etki olmadı ama olanı cok duydum
Barbunya buymuş, ben bundan burda hiç görmedim. Belki whole food da vardır. Zeytinyağlı tarifi çok güzele benziyor ben de alayım de yapayım bari![]()
Haydaa geçmiş olsun kaptan. O kadar ağır mi oluyor 2. Dozlar ? Bende daha yaptırmadım 2. AsiyiEsim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu![]()
2.doz moderna olanlar da duydum sadece kotu olan.Haydaa geçmiş olsun kaptan. O kadar ağır mi oluyor 2. Dozlar ? Bende daha yaptırmadım 2. Asiyi
Haydaa geçmiş olsun kaptan. O kadar ağır mi oluyor 2. Dozlar ? Bende daha yaptırmadım 2. Asiyi
2.doz moderna olanlar da duydum sadece kotu olan.
İmkansız bebeğim corona olsaydım başka şeylerin tadını alamazdım. Ayrıca ikinci ve üçüncü kez corona olanlar tat ve koku özelliklerini kaybetmiyorlar hastalarımızdan olanlar çok oldu oradan biliyorum.Corona?
En az 12 saat ıslat, suyunu 2 kez değiştir ve her seferinde accık karbonat ekle, pişirmeden önce güzelce yıka, fasulye gaz yapmazbarbunya cok feci ya,
normal barbunya pilaki bir de havucla patatesle piser, oyle bir sisiriyor ki, cok dikkatli olmak lazim :)
Fasulye işte, hepsi kendini nimetten sayıyor. Aynı yaniTadlari farklimi acaba![]()
Sıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur.Ben iyiyim ablacım, sen nasılsınn ??
Tv ne zaman dönecek peki? :)
Spor salonu da iyi fikir aslında, sana da uygunsa git bence
Yani karın gerdirme ameliyatı olmaktan korkmuyorum ama aşı olmaktan acayip korkuyorum şaka gibi![]()
![]()
Şu ideal kiloma inşallah bir geleyim de, ameliyat için İzmir’e gittiğimde cheat günü yapacağım, mükellef bir Ege kahvaltısıyla![]()
Biontech oldum ben bir doz. Moderna uğramadı bile buralara. Şimdi nasıl oldu biraz daha iyi mi ?2.doz moderna olanlar da duydum sadece kotu olan.
Esim 2.asisini oldu. Dun biseyi yoktu bugun baya atesi yuksek,sitma oldu![]()
KiskandimmSıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur.Eşimle konuş konuş, anlat anlat nereye kadar...
Henüz aranmadik, bilmiyorum. Allah'tan pek TV aliskanligimiz yok.
Tadlari farklimi acaba![]()