• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

asi degil de stresi insanlari hasta edecek bu gidisle zaten,
rahatlamaya calis,
rahatlayamiyorsan da olma ya, zaten muhtemelen bagisiklik kazanmissindir simdiye.
Zaten aşıyı bağışıklık kazanmak için değil rahat seyahat etmek için yaptırıyorum. Yoksa daha iki ay önce antikor testinde hala çok yüksek çıkmıştı antikorum. 😉

Dün sekiz yaşındaki oğlum resmen benimle dalga geçti. Spor kıyafetimle okula gittim almaya, tabi bu kıyafetin göbek kısmı açık otururken de göbeğim malum katlanıyor. Anne göbeğinin etrafında hula hoop var dedi. 😱😱😱
Sonra da neyse sen her halinle güzelsin ben seni böylede seviyorum diye bitirdi🙄🙄🙄🙄
(A hula hoop is a toy hoop that is twirled around the waist, limbs or neck.)

Sıkılmamak için evde çamaşır yıkama etkinliği düzenledim. Elime geçeni yıkıyorum. Sonra da ütü etkinliği olur. 😁 Eşimle konuş konuş, anlat anlat nereye kadar...🤷
Henüz aranmadik, bilmiyorum. Allah'tan pek TV aliskanligimiz yok.

Çamaşır yıkamak iyidir ya 😄
Ütü etkinliği çok sıkıcı, biri otursa önüne konuşa konuşa hallolur ama 😄
Eskiden ikisini de severdim, ufaklık sağolsun hergün makine çalışıyor, ütü de var mecburen, o yüzden sıkılınca yapacağım son iş olur kendileri 😄 (şu an makine çalışıyor 😂)

Çamaşır yıkamak iyidir ya 😄
Ütü etkinliği çok sıkıcı, biri otursa önüne konuşa konuşa hallolur ama 😄
Eskiden ikisini de severdim, ufaklık sağolsun hergün makine çalışıyor, ütü de var mecburen, o yüzden sıkılınca yapacağım son iş olur kendileri 😄 (şu an makine çalışıyor 😂)
Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.😂😂😂

Ben on yıldır hiç Ütü yapmadım. Ütü gerektiren şeyler giyilmiyor bizim evde.😂😂😂

En güzeli 😄
Ben eskiden daha manyaktım, herşeye ütü yapıyordum 😱 Sonra sonra biraz boş bıraktım, şuna yapmasam da olur, buna ütü gerekmez falan diyerek.. Ütü deyince içim şişiyordu.. Şimdi biraz kendi kıyafetlerimiz ve de çocuğun giydikleri mutlaka :)

@_Vera_ nerdesin, napıyorsun? Diyetisyen listesini kendi istediklerinle değiştirmiyorsundur umarım 😂
İşteyimm ama başım dönüyor anlamadım tansiyonum düşük galiba.
Valla listeye öyle uyuyorum ki.
Cumaya belki çok bir eksi olmaz ama eksiyle gelmek istiyorum

Az önce ben de içtim. @LadyMiami 'nin dediği gibi sicakken bir kaç karanfil attım, tadı daha içilebilir oldu.
Ofisime geldim ben de iceyim bi tane bari. :kahve:
Ben her gun suyuma da (2 litrelik sise) taze zencefil ve salatalik dogruyorum ve yarim limonun suyunu ekliyorum, diger yarisinida icine dilimliyorum. Yatana kadar hepsini iciyorum. Hem ne kadar su ictigimi biliyorum hem tadi guzel oluyor, hem de yag yakiyormus. Tek su olunca cok icemiyorum, bende daha fazla su icmek icin boyle bir cozum buldum. Arada degisiklik olsun diye icine tarcin cubugu da atiyorum. (Yine cok entel dantel hissettim kendimi @Lori ) :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Az önce ben de içtim. @LadyMiami 'nin dediği gibi sicakken bir kaç karanfil attım, tadı daha içilebilir oldu.

Yok ablam ya sıcak mümkün değil içmem, dolapta bekletiyorum soğuk olsun diye..
Ben karanfil, tarçın falan sevmiyorum ya 🤭 eskiden tarçınlı çay içerdim zayıflarken, o da işte burnumu tutarak falann, karanfil desen hamilelik arkadaşımdı, diş ağrılarım için kullanırdım, ilaç gibi kullanırım yani başka türlüsü olmuyor 😄

İşteyimm ama başım dönüyor anlamadım tansiyonum düşük galiba.
Valla listeye öyle uyuyorum ki.
Cumaya belki çok bir eksi olmaz ama eksiyle gelmek istiyorum

Ölçtürme gibi bir imkanın yok mu??
Daha kötü olmayasın sonra..

Geçen de dedim sana, bu cuma olmaz belki ama gelecek hafta daha çok farkeder kilonda..

Dukan birası bizim işimiz bebişim zabahlar olmasın ben bitirdim akşama kalmadı :KK53:

1 litre mi içiyon sen de?
Daha önce 750 yapıyordum günlük, şimdi taze taze büyük kupayla hazırlayıp içiyorum, bilmiyorum hiç kaç ml olduğunu.. Hepsi çok sevdiğimden :KK45:

Back
X