Hastaneye gidiceksiniz bu durumda6 gün gecikmem vardi duzenli bir adetim vardir. Tüm belirtilerim vardı. Testlerim pozitif cikiyordu. 6 günün sonunda kanamam oldu. Testler silik cizgiye donüstü. Daha kan vermemistim. Yerleşme kanaması cok kirmizi olmaz diyorlar. Sanirim düsük yapiyorum yardimci olur musunuz
Düşük değil de kimyasal gebelik olmuş olabilir yinede kan verin6 gün gecikmem vardi duzenli bir adetim vardir. Tüm belirtilerim vardı. Testlerim pozitif cikiyordu. 6 günün sonunda kanamam oldu. Testler silik cizgiye donüstü. Daha kan vermemistim. Yerleşme kanaması cok kirmizi olmaz diyorlar. Sanirim düsük yapiyorum yardimci olur musunuz
Simdi gidiyorumHastaneye gidiceksiniz bu durumda
Cok yoruldum bu ikinci oluyor. 10 aydir hamile kalamiyordum bu sefer oldu gene kanamam.oldu rabbim evlatla sınamasınDüşük değil de kimyasal gebelik olmuş olabilir yinede kan verin
AminCok yoruldum bu ikinci oluyor. 10 aydir hamile kalamiyordum bu sefer oldu gene kanamam.oldu rabbim evlatla sınamasın
İkinci oluyorsa doktorunuza ısrar edince sebebi araştırılsın. Kan testinizde beta hgc kaçtı? Bende kimyasal olabileceğini düşünüyorum. Umarım güzel haberler alirsinizCok yoruldum bu ikinci oluyor. 10 aydir hamile kalamiyordum bu sefer oldu gene kanamam.oldu rabbim evlatla sınamasın
Amin çok amin. Eğer yine kayıp olursa genetik ve trombofoli testi vermenizi öneririm. Vakit kaybetmeden de doktora gidin beta baktırınCok yoruldum bu ikinci oluyor. 10 aydir hamile kalamiyordum bu sefer oldu gene kanamam.oldu rabbim evlatla sınamasın
O testler nedir acaba bilgim yoktaAmin çok amin. Eğer yine kayıp olursa genetik ve trombofoli testi vermenizi öneririm. Vakit kaybetmeden de doktora gidin beta baktırın
Kan yeni verdim emin olmadan vermeyim dedim.kanamam oldu sonuc bekliyorumİkinci oluyorsa doktorunuza ısrar edince sebebi araştırılsın. Kan testinizde beta hgc kaçtı? Bende kimyasal olabileceğini düşünüyorum. Umarım güzel haberler alirsiniz
Genetik test hem eşten hem senden alınıyor kromozom diziliminde sorun olup olmadığına bakılıyor çok önemlir bir test trombofoli paneli ise anne adayından alınıyor belirli genlerde pıhtılaşma olup olmadığına dair bilgi veriyor eğer pıhtılaşma varsa anne adayı gebelik öğrenir öğrenmez veyahut derecesine bağlı olarak gebe kalmadan önce kan sulandırıcı iğne veya coraspin- ecoprin tarzı ilaçlara başlatılıyor böylelikle kayıplara önlem alınmaya çalışılıyor bulunduğunuz şehrin fakülte yasa şehir hastanesinden genetik bölümene randevu almanız gerekiyor testler için özelde de yapılıyor ama 10 binden başlıyor du fiyatlar özelde devletten yaptırma şansınız var ben devlettede ücret ödemiştm prof. Doktora ama makul fiyattıO testler nedir acaba bilgim yokta
COk tesekkurnederim.peki siz iyi bi sonuc aldiniz.mi.testin sonundaGenetik test hem eşten hem senden alınıyor kromozom diziliminde sorun olup olmadığına bakılıyor çok önemlir bir test trombofoli paneli ise anne adayından alınıyor belirli genlerde pıhtılaşma olup olmadığına dair bilgi veriyor eğer pıhtılaşma varsa anne adayı gebelik öğrenir öğrenmez veyahut derecesine bağlı olarak gebe kalmadan önce kan sulandırıcı iğne veya coraspin- ecoprin tarzı ilaçlara başlatılıyor böylelikle kayıplara önlem alınmaya çalışılıyor bulunduğunuz şehrin fakülte yasa şehir hastanesinden genetik bölümene randevu almanız gerekiyor testler için özelde de yapılıyor ama 10 binden başlıyor du fiyatlar özelde devletten yaptırma şansınız var ben devlettede ücret ödemiştm prof. Doktora ama makul fiyattı
Evet bendede pıhtılaşma varmış çok şükür beşinci gebelikte oğluma kavuştumCOk tesekkurnederim.peki siz iyi bi sonuc aldiniz.mi.testin sonunda
Cok sukur allah size bagislasin insallahEvet bendede pıhtılaşma varmış çok şükür beşinci gebelikte oğluma kavuştum
Amin darısı her isteyene inşallah.. kan sonucun çıktımıCok sukur allah size bagislasin insallah
Evet beta 25 cikti ama kanamam var muhtemelen kimyasal gebelik sali gunu gene kan verecegimAmin darısı her isteyene inşallah.. kan sonucun çıktımı
Durumun nedir kanama devammı idrar testiyle kontrol ediyor musun siliniyor mu koyuluyormuEvet beta 25 cikti ama kanamam var muhtemelen kimyasal gebelik sali gunu gene kan verecegim
2. Kimyasal gebelikle sonuclandi malesefDurumun nedir kanama devammı idrar testiyle kontrol ediyor musun siliniyor mu koyuluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?