4. Tup bebek negatif - ERA testi???

ne diyeceğimi bilemiyorum kendime de size de.
bağışıklık baskılama yapıldı mı? yazdıysanız da görmedim. nk hücre negatifmiş ama kır paneli diye bi test daha var. eşinizle uyumsuzluga bakılıyor

Ne tedavi gördünüz sonrasında? Ben uzun dönem antibiyotik de kullandım tuşlara basma amaçlı. O da boş :) histeroskopide 0 şüphe olduğu için biyopsi almadı doktorum ısrarla.
Ben 4 kutu antibiyotik kullandım. geçmeme ihtimaline karşı bir daha biyopsi aldırdım ve geçmemiş bir 4 kutu daha kullandım. Ve bu süreçte de probiyotik kullandım.

ne diyeceğimi bilemiyorum kendime de size de.
bağışıklık baskılama yapıldı mı? yazdıysanız da görmedim. nk hücre negatifmiş ama kır paneli diye bi test daha var. eşinizle uyumsuzluga bakılıyor
Hayır doktorum kesinlikle inanmıyor bağışıklığa. Eski doktorlarım da inanmıyordu. Baskılama da yapmıyor manasız buluyor. Siz yaptırdınız mı? Kır paneline bakayım. Ama inanın ben yeryüzündeki gerekli gereksiz tüm testleri yaptırmış olabilirim. Mesela bu hafta gidip çölyak testi yaptıracağım acaba gizli çölyak olabilir miyim diye. Delirdim çünkü :)

Hayırlı olsun Lucrin vurulmanızın belirli bir sebebi var mıydı rahimde sorun var mıydı
Teşekkür ederim Dediğim gibi bir amh yani yumurta rezervi düşüklüğüm var bir de rahim darlığı vardi ama ameliyatlik durumda değil demişti doktorum..e tabi iki adet de başarısız deneyim.Hoca kendisi böyle ön gördü .yoksa tupler de sıkinti vs bisey yoktu hiç histeroskopi de olmadim .Benim iki deneyimde yaşamadığım süreçleri yaşadım şükür iyi sonuçlandi.Hoca gerçekten dalında başarılı biriymis.. Labaratuvar konusunda da başarılı

Ben 4 kutu antibiyotik kullandım. geçmeme ihtimaline karşı bir daha biyopsi aldırdım ve geçmemiş bir 4 kutu daha kullandım. Ve bu süreçte de probiyotik kullandım.
Sanırım şimdi hamilesiniz. Sağlıkla kucağınıza alın. Hangi probiyotiği ne kadar süreyle kullandınız? Başka neler yaptınız?

ilk transferimde transferden 5 gün önce prednol, transfer günü intralipid ve
prograf kullandım. tutunmadı ama ben rahim alıcılığyla ilgili olduğunu düşünüyorum adetin 24. günü transfer olmuştum lucrin kullanmıştım öncesinde.
ikincisinde adetin 16. günü modifiye doğal siklus transfer oldum prednol ve betaya kadar 3 kez intralipid kullandım o tutundu. hatta tutunmayan pgtli 3bb, tutunan pgtli 2bb idi. sonra kalbi durunca kır paneli yaptırdım. eşimle uyumsuzluk çıkmadı ama kır aa genim yüksek risk çıktı. doktorum bu kez 10. haftaya kadar baskılama yapacağız dedi. tabi sağlıklı embriyoyu bulduğumda

Sanırım şimdi hamilesiniz. Sağlıkla kucağınıza alın. Hangi probiyotiği ne kadar süreyle kullandınız? Başka neler yaptınız?
Evet şu an 15 haftalık hamileyim. Bir paket Zade vital feminen ve bir paket normal olanını kullandım. Embriyolarım pgtye gitti. Kan sulandırıcı ve ecopirin hala kullanıyorum. Estrofem ve progestan herkes gibi kullandım. Transferden sonra 4 gün ve 7 haftalık olunca 3 gün prednol kullandım. İsteyen herkese nasip olsun hem kolay hem sağlıklı şekilde.

Benim de histeroskopi sırasında doktorum çok güzel görünüyor dedi ama biyopsi sonucunda kronik endometrit çıktı.
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla Bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Merhaba, kronik endometritin belirtisi neydi sizde? Adet azalması lekelenme vs yaşadınız mı,
Hangi antibiyotikler iyi geldi ,tutunmama sebebi bu muydu
Çok şükür rabbim nasip etmiş ,sağlıkla alın kucağınıza ,darısı hepimize inşallah

Umarım en sağlıklısı en hızlı zamanda sizi bulur peki modifiye doğal siklusta sizi çağırıp yumurta gelişiminizi, lh testini falan takip etti mi? Benimki de güya modifiye doğaldı ama arada hiç kontrole gitmedim, kan da vermedim. Progestran değerime göre tedaviye başladım. E benim zaten vucudum bu hormonları uretıyor. Dogal donguyu takip edip dogru aralıgı yakalamak yerine neden böyle yapılıyor ki? Anlayamıyorum.

Merhaba ben de herhangi bir belirti yoktu doktorum garanti olsun diye biyopsi aldı. İlk transferim tuttu şükürler olsun

inşallah hepimizi bir an önce bulur hayallerimiz
şöyle oldu letu kullandım 5 gün, 5. gün kontrole çağırdı boyutuna baktı yumurtanın, daha sonra da çatlatma iğnesi verip çatlattı yumurtayı ve 36 saat + 5 gün sonra transferi yaptı. Destek olarak sadece progestan kullandım çatlama gününden itibaren, yani doğal döngüde de çatlatamadan sonra progestan salgılanıyor ya o sebeple.
Hiç kan testi yaptırmadım tedavilerde, 4 opudur aynı doktordayım sadece transfer günü progestan bakıyor. opularda da e2 falan hiç bakmaz, hiç boş yumurtayla da karşılaşmadım ama kaç yumurta görüyorsa onu alır 3. günden sonra telef oluyor benim tabi.

Merhaba bende sizin gibi aynı süreçten geçiyorum, belki faydası olur diye bir konudan bahsedeceğim. Bende 4 senedir evliyim benimde eşiminde bütün testler normal ve daha önce 1 aşılama ve 2 başarısız tüp bebek denemesi oldu, tüp bebekler tuttu fakat gelişme olmuyor ilerleyemiyor ve düşükle sonuçlanıyordu, en son hepsini bıraktım genetik araştırmalara girdim baktım orda da sonuçlar hep temiz, bir sebep aramaya çalışırken kendiliğinden bir gebeliğim olmuş ben bunu yine düşükle farkettim. Asıl konuya gelecek olursak ben bu süreçte araştırmalar yaptım ve lenfosit aşısını gördüm aynı şekilde halamda bu aşıdan sonra çocuk sahibi oldu. Bu aşı eşten alınan kan ayrıştırılıp size koldan yapılıyor gebelik öncesinde. Amacı ise bizim bağışıklığımız bazen dışardan gelen spermden dolayı embriyoyu yabancı madde olarak görüp savaş açıyor. Ama bu aşı sayesinde eşinin kanıyla bir uyum sağlanıyor yani rahim yabancı maddeyi zararlı madde olarak görmüyor artık. Ben bunu deneyeceğim, istersen sende araştır denemekten bi zarar gelmez

Yürekten amin diyorum inşallah rabbim bu Yolda herkesin yüzünü güldürsün

Doktoruma soracağım ama muhtemelen yine kanıtlanmamış şeyler diyecek. Siz bağışıklık baktırdınız mı?

Merhaba, benimde ilk iki denemem negatifle sonuçlandı, eşim ve ben tüm kontrollerimizi yaptırmadan yeni bir tedaviye başlamak istemiyoruz, ilk nerden nasıl başlayalım nasıl ilerleyelim yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…