T thdz Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2022 161 73 48 27 Dün 23:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Arthouse #41 cekirdeksizdomates .!.: Teşekkür ederim başlangıç için çok açıklayıcı oldu Genişletmek için tıkla... rica ederim bu yolda başarılar
cekirdeksizdomates .!.: Teşekkür ederim başlangıç için çok açıklayıcı oldu Genişletmek için tıkla... rica ederim bu yolda başarılar
C cekirdeksizdomates Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2025 14 1 1 34 Dün 23:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Arthouse #42 thdz .!.: rica ederim bu yolda başarılar Genişletmek için tıkla... Hepimiz inşallah hepimiz
A Arthouse Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2023 154 84 28 Dün 23:24 Konu Sahibi Konu Sahibi Arthouse #43 sevgiiiiii3 .!.: Her doktor yapmıyormuş zaten, ben hayır bağışıklık baktırmadım nasıl bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Nk hücrelerinize, ana pozitifliğine falan bakabiliyorsunuz. Yani aşırı saldırgansa bağışıklığınız gözüküyor zaten. Benim bağışıklık panelimde sorun gözükmüyor mesela.
sevgiiiiii3 .!.: Her doktor yapmıyormuş zaten, ben hayır bağışıklık baktırmadım nasıl bakılıyor? Genişletmek için tıkla... Nk hücrelerinize, ana pozitifliğine falan bakabiliyorsunuz. Yani aşırı saldırgansa bağışıklığınız gözüküyor zaten. Benim bağışıklık panelimde sorun gözükmüyor mesela.