slm arkadaşlar ben 4 kere denedim ama sonuç malesef negatif 5. için araştırma yapıyorum.eğer 4. ve daha sonraki denemelerinde hamile kalanlar varsa lütfen yazabilirler mi çünkü bu benim ümidimin kırılmasını engelliyo. ve benim durumumdaysanız birçok denemeye rağmen negatifse sonuç sizlerlede yasadıklarımızı planlarımızı paylasalım.hepinizi bekliyorum.
neri 4.defa denedin onu anlamadım.. bende iki defa aşılama denedim ama tutmadı, yaşadıklarımı hiç anlatmayım kimsenin üzülmesine neden olmak istemem. ama aşağı yukarı aynı işte belirsizlik umutsuzluk çok kötü, bu kabus biran önce bitsin istiyorum. anne olabilmek dünyaya bedel!
neri 4.defa denedin onu anlamadım.. bende iki defa aşılama denedim ama tutmadı, yaşadıklarımı hiç anlatmayım kimsenin üzülmesine neden olmak istemem. ama aşağı yukarı aynı işte belirsizlik umutsuzluk çok kötü, bu kabus biran önce bitsin istiyorum. anne olabilmek dünyaya bedel!
malesef tüp bebek denemesini 4 defa denedim asılamaları artık hiç saymıyorum bile yani eminim seninde yasadıkların zor gelmiştir sana ama ben artık o aşamaları unuttum bile umararım daha fazla çekmeyiz.
bende bi cevap görünce sevinmiştim aaa birisi umut olacak bana diye ama yanlış alarmmış(