Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim ama hic soran olmamis :mymeka::dilcikar:
cocuklar hastaydi ve hala hastalar onlarla ilgileniyordum ....
minik kus cigerlerini usutmus gunde iki tane igne oluyor : ( +ilaclar da var
buyuk kusta hasta oda usutmus oksuruyor : (
Bu aralar salgin varmis aman dikkat edin ...
sizler nasilsiniz ?cocuklar nasil ?
ben baglıyorum evi kokutmaktansa cocuğuda yazık farketmesen ıslak ıslak yatacak havada soguk ve benim kızımda idrar yolu enfeksiyonu var simdi oda rahat bende ama istersen belini sıcak tutacak bbir bez sar cok faydası oluyor ve artık yavas yavas gece sütünü kes senin ve onun hayrına olur bence ben sabahları veriyorum balla karıstırıp cokda seviyor
karıstırma huyu enim kızdada var üzülme benim kızımda öyle karıstırmadık hic bir yer bırakmaz hersey saklı evde ortaya koyamıyorum bu yaşta hepsi öyle
Benim kızımda 3,5 yaşında, gündüzleri çok güzel söylüyor tuvaletini, ancak gece uykusu o kadar ağır ki
tuvaletinin geldiğini hissetmiyor. Bir süre bez bağlamıyım dedim. Ama malesef ne kendi yatağı nede benim yatak kaldı. Janetin dediği gibi bu havalarda birde ıslak ıslak üşütecek diye geceleri hala bez
bağlıyorum. Üstünede gitmek istemiyorum, bu sefer üzülüyo,
Bencede en azından havalar ısınana kadar bez bağlayın.
Ortalık karıştırma huyu bütün çocuklarda var, oun için mümkün oldu kadar onların zarar vereceği şeyleri
onlardan uzakta tutmak.
Malasef istifa etme gibi bi şansımız yok, galiba onlar biraz daha büyüyene kadar sabretmek zorundayız. :))
Arkadaslar tsk ederim hepinize a.s.
ugrayamadim malum cocuklar :bbo:
Kucuk oglus hastaliktan dolayi iyice mizmiz oldu ...
onunla ilgileniyorum ...
Bu arada oglumun d.gunu partisini okulda yapacagiz ...http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=5620440#post5620440
fotograflari eklemeye calisacagim :asigim:
İşte teyzeleri mehmet talha ve ablamız..
sim243.jpg][/URL]
Teşekkürler Çiğdemim hayat onlarla güzel,onlarla dahada eğlenceli hale geliyor.Selim Merte bende uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum..
Nice yaşlara......
Adıvar çok saol hayatım, cümlesmizin evlatlarının bahtları güzel olsun...
Merhabalar..Benim de 4 yaşına girmeye hazırlanan bir oğlum var.Merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum..Oğlumun kafasının alt kısmında sağ ve solunda mercimek gibi şişlikler var.Normal olduğu söyleniyor ama aynı şeyle karşılaşan varsa fikir verebilir mi bu konuda?Belki de hep vardı ama ben sonradan farkettim bilemiyorum..Yardımcı olur musunuz?
Zepim canım benim içimi döktüm dökmesinede Selim Mertimin doğum gününü birde burdan kutlayayım istedim..
Allahım uzun ömürler versin benim biricik yiğenime.
İYİKİ DOĞDUN SELİM MERT'İM!!
Rabbim onların eksikliklerini bizlere göstermesin inşallah.Rabbim hayırlı evlatlar olmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?