selam kızlar benimde 4 yaşında bir oğlum var uzun zamandır çok aksi en ufağından çizgi filmi çok seviyo evde televizyon bir tane bizde arada haber dizi falan seyretmek istiyoz kumandayı alır almaz çığlık atarak ağlamaya başlıyo dışardan duyan dövüyoz sanıyo nabıcamızı şaşırdık şuan hamile olduğum için bulantılarımdan dolayı onunla oyun oynayamıyorum kitap okumuyorum babası bunları yapmaya çalışıyo ama 12-12 çalışıyo oda zorlanıyo nabıcamızı şaşırdık aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı yakında kreşe başlıycak ordada sorun yaşarsa diye çok korkuyorum bide dikkatini veripte bişeyi dinlemiyo hep benim istediğim olsun diyo elimden geldiği kadar yoku anlamasını istiyorum istediği bişeyi bugün alıyosam ertesi gün almıyorum alışsın diye neden böyle oldu anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim bu duruma çok üzülüyorum
selam canım geçen kış bizde aynı sorunla karşılaştık canımm. bütüngün evde akşama kadar kesinlikle kanal değiştirmeden aynı kanldaki çizgi filimleri seyrediyodu . babaannesi ve dedesi bakıor oğluma hiçbiryeri açtırmıyodu onlara ve biz işten eve gittiğimizde de aynıydı kesinlikle kumadayı vermez saat 9 da kapanıyo o kanal o saate kadar hiç bir şey seyrettirmezdi. ve bizde konuştuk eğer böyle devam ederse tamamen yasaklıcağımızı falan anlattık biraz ağladı sızladı ama umursamadık en sonun da o da bizim dediğimizi kabul etti saat 7 de anne baba geldiğinde tv kumandası hemen veriliyor ve hiç de sesi çıkmıyor. hatta erken eve giitiğimiz zamanalrad anne daha 7 olmadı o yzüden daha vaktim var seyredebilirim değilmi diye soruyor. yani biz konuşarak bu sorunumuzu aştık canımm bırak seyretmesini de geçtim en çok çocuğun tv seyretmekten başka hiçbirşey yapmaması bizi daha çok rahatsız etti ne oyuncakalrıyla oynuyor ne de resim yapıyodu hepsini bırakmıştı. ama çok şükür bu şekilde atlattık. o yüzden canım sizde bunu güzelce konuşarak anlatarak aşabilirisniz diye düşünüyorum. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?