4 yas grubu anneleri ...

Arkadaşlar herkese günaydın.a.s.
Nerelerdesiniz, kimseden ses çıkmıyor.
Lunet canım sizede çok geçmiş olsun, evet havalar çok tehlikeli maalesef.

iyi geceler arkadaşlar.uzun zamandır uğrayamadım.çok kötü,çok üzücü günler geçirdik.kübra havale geçirdi,yoğun bakımda kaldı.menenjit teşhisi kondu.o günler çok zordu ama çok şükür geride kaldı.şimdi rabbime şükürler olsun iyi.bugün MR çekilecekti ama geniz eti olduğu için narkozu tam alamadı yani uyuyamadı onun için malesef çekilemedi.kızımda narkoz aldığıyla kalmış oldu.
salı günüde EEG çekilecek inş sonuçlar iyi çıkar.bi sorun yok gibi ama yinede insan heyecanlanıyor.
hep kendimden bahsettim sizler nasılsınız?

gecmis olsun canım insallah bir an önce iyilesir kızın

aaa ben bu topiki niye görmedim daha önce
benimde iki oglum var. büyük 20.07. 2004
kücük 29.07.2006 dogumlu

Merhaba,
Benim oğlum Aralık 2005 doğumlu. Dünya tatlısı. Onu çok seviyorum. Bu yıl kreşe başladık ama sağlık problemlerinden dolayı ara verdik . İhşalla Mayıs ayında yeniden başlayacağız. herkeze sevgiler ufaklıkları benim yerime öpün

slm arkadaşlarrr bya uzun zamandır giremedim babamın ve arksaındanda kayınvaldemin bazı rahatsızlıkları oldu herşey üst üste geldi Allaha şükür ikiside sağlığına kavuştular çok zor günler geçirdik ama geride kaldıı şükürler olsun merak eden arkadaşlarıma ilgileri için teşekkür ederimm umarım hepiniz iyisinizdir görüşmek üzere kucak dolusu sevgiler hepinize

cok gecmis olsun canim
cok uzuldum : (

guzel haberlerini bekliyorum umarim sonuclar iyi cikar ...

aaa ben bu topiki niye görmedim daha önce
benimde iki oglum var. büyük 20.07. 2004
kücük 29.07.2006 dogumlu

Aramiza hosgeldiniz arkadaslar :1hug:
Allah bagislasin yavrularinizi

Begumcugum tekrar gecmis olsun canim a.s.

Herkeste bi' hastaliktir gidiyor : (

Bende bayadir yazmamistim ;hastaliklarla bogusuyorduk
esim ,selim ,minik oglusum hastalardi ...
salgin varmis ;bagirsaklari enfeksiyon kapmis hepsinin
cok zor bir hafta gecirdik

esim hastanede de yatti serum vermek zorunda kaldilar ..
5 gun rapor aldi ...
ooff
hepsi ustuste geldi cocuklarda hasta oldu birgun sonra ....
minik oglus cok kucuk oldugu icin agir gecirdi ..
gece gunduz surekli agladi yavrum : (

cok sukur 2 gundur iyiyiz
esim ise basladi

selim okula ..

Allah beterinden saklasin hepimizi ...

opuyorum arkadaslar sizi a.s.

cok gecmis olsun canim
cok uzuldum : (

guzel haberlerini bekliyorum umarim sonuclar iyi cikar ...

teşekkür ederim canım,bugün gideceğiz bakalım EEG için,erken uyandırdım kübrayı,hastanede uyusun diye,şimdi trt çocuk izliyo.

oğluşunla birlikte hoşgeldiniz canıma.s.geçmiş olsun,inş şimdi daha iyidir,görüşmek üzere

hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun sizede,şimdi iyi olmalarına sevindim.

geçmiş olsun canım,zaten geldimi hepsi üst üste gelir. rabbim dermansız dert vermesin.
çevremde de o kadar hasta olan insan varki.ortalıkta salgın var galiba.bende kızım yeni hastalık atlattığı için tekrar hasta olmasından korkuyorum.

günaydınlar nasılsınız?
biz dün kızımın EEG sini çektirdik.yavrum uyumadan çektirdi.10 dk kadar sürüyo.maşallah kımıldamadan durdu.sonrasında doktor ablası kızıma balon verdi uslu durduğu için.
bide sonuçları güzel çıkarsa çok rahatlıcam.

bende varım.ogluşum 08,02,2005 dogumlu birde kızım var 1,5 yaşında. benide aranıza alırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…