4 yas grubu anneleri ...

günaydın arkadaşlar cocuklarınızla beraber mutlu bir gün gecirmesi dilegiyle

Herkese merhaba a.s.

Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun bir süredir uğrayamadım.
İnşallah sizler ve kuzucuklarınız iyidir.

merhaba arkadaşlar .
biri 8 yaşında ,diğeri 07 05 2005 doğumlu, iki kızım ve 8 aylık ikiz erkek bebeklerim var .tüm annelere kolay gelsin .yavrularıyla güzel bir gün diliyorum...

Herkese merhaba a.s.

Yeni arkadaşlarımız hoşgeldiniz.
İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun bir süredir uğrayamadım.
İnşallah sizler ve kuzucuklarınız iyidir.

merhaba canım biz iyiiz sen nasılsın?

merhaba arkadaşlar .
biri 8 yaşında ,diğeri 07 05 2005 doğumlu, iki kızım ve 8 aylık ikiz erkek bebeklerim var .tüm annelere kolay gelsin .yavrularıyla güzel bir gün diliyorum...

aramıza hoşgeldin canıma.s.yavrularını allah bağışlasın
sağol canım,allah sanada kolaylık versin:1hug:

merhabalar,bugün kübranın EEG sonuçlarını aldım ve doktorumuza gösterdim,çok şükür temiz çıktı,çok mutluyum.:teytey::teytey:

merhabalar,bugün kübranın EEG sonuçlarını aldım ve doktorumuza gösterdim,çok şükür temiz çıktı,çok mutluyum.:teytey::teytey:
cok sevindim canım sizin adınıza insallah bir daha böyle bir sey yasamazsınız
:Saruboceq::Saruboceq:

Gunaydin arkadaslar a.s.
nasilsiniz ?
nerelerdesiniz pek ugramiyorsunuz :mymeka:

günaydın canım,iyiiz sağol sen nasılsın?
ben bu ara pek bi uyuyorum mirmirmirmirilaç kullandığım için.uykudan fırsat bulduğum zamanlarda uğramaya çalışıyorum.:1hug:

günaydın canım,iyiiz sağol sen nasılsın?
ben bu ara pek bi uyuyorum mirmirmirmirilaç kullandığım için.uykudan fırsat bulduğum zamanlarda uğramaya çalışıyorum.:1hug:

iyiyiz canim bizde bi' yaramazlik yok ..
cocuklarla ugrasiyorum ...
ufaklik yakinda 5 aylik olacak iyice sevimli oldu kereta :asigim:bir gorseniz ...
buyuk oglus deseniz o zaten annesinin bitanesi :asigimkula gidip geliyor bayagi yoruluyor aksam erkenden uykusu geliyor kuzumun :asigim:

valla aksami nasil ediyorum bilemiyorum ;biraz dinlenmeye ihtiyacim var aslinda delikafadulden

Selam kıslar,
Nasılsınız, güzel annişler,
Benim oğlumunda pipisiyle ilgili sorunumuz var,
çiş yaparken ağlıyor, sürekli değil arada bir, doktorumuz 15-20 gün daha bekleyelim,havalar ısınsın sünnet yapalım dedi...Hayırlısı artık...
Zepp cim oğlunda büyümüş maşallah, ne kadar çabuk geçti 5 ay, sana gözün aydın dediğim gün sanki dün gibi, Allah uzun ömürler versin tüm evlatlara,
Öpüyorum hepinizi, sağlıcakla kalın...

kireçleme yapmıstır arada sırada sünet derisini hareket ettirin canım
bir arkadasımın cocuğuda aynı olmustu doktorun öneriysiydi bu
tekrar gecmiş olsun

kireçleme yapmıstır arada sırada sünet derisini hareket ettirin canım
bir arkadasımın cocuğuda aynı olmustu doktorun öneriysiydi bu
tekrar gecmiş olsun

Evet hayatım aynen dediğin gibi,
Pipinin ucunu gri çekin, sünnet yerini hareket ettirin diye söyledi, ama yinede sünnet edelim çocukta rahatlasın dedi,
Geçmiş olsun dileğin için saol canıma.s.

canim hosgeldin
cok gecmis olsun kuzuna ..
olsun yeterki sagligi yerinde olsun de mi ?

valla bende anlamadim zaman ne cabuk akip gitmis :asigim:tsk ederi canim :Saruboceq:amin hepimizin evladina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…