merhaba kıslar benim de 4 yaşında bir oğlum var.1,5 yaşından beri kreşlerde.aranızda olmaktan mutluluk duyarım.
Herkese hayırlı ramazanlar güzel annişler,
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler,
Kızlar şaka maka yavrularımız bir yıl daha büyüdüler, yakında 5. yaş annelerine taşıncağızkaydirigubbakcemile3
cnm senınde ramazanın mübarek olsun..opuyorumnanaktan
zepp cim bence tam dün ver.geçen sene benimki 4 yaş gurubuna tam gün gitti.öğlene kadar zaten kahvaltı filan öle vakit geçirdiler.asıl sinema tiyatro etkinlik gibi faaliyetleri hep öğleden sonra yaptılar. her yerin müfredatı farklıdır ama birbirinede benzerler.tam gün en ideali bence.:lepi:
MERHABA a.s.
27 OCAK 2005 li bir kızım var
bende girebilirmiyim aranıza
benimde bir oglum var adı yiğitalp 17.07.2005 seneye vercem okula kıyamıyorum
Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.
2 Haziran 2005 doğumlu bir kızım var benimde.
2.5 yaşından beri kreşe gidiyor.
Hepimizin çocuklarını Allah bağışlasın ve hep iyi günlerini göstersin işallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benimde bir oglum var adı yiğitalp 17.07.2005 seneye vercem okula kıyamıyorum
MERHABA a.s.
27 OCAK 2005 li bir kızım var
bende girebilirmiyim aranıza
seneye zorunlu eğitim var zaten 30 ilde.benimki de seneye anaokuluna başlıyacak.bu sene 2004 doğumluları alıyorlar ana sınıfına.60-72 ayını dolduran çocuklar ise 1. sınıfa başlıyor.çok küçük yaaaa..bence erken.siz ne dersiniz kızlarrr:uhm:.9 yıllık bir eğitim bekliyor yavrularımızı.akannehir
seneye zorunlu eğitim var zaten 30 ilde.benimki de seneye anaokuluna başlıyacak.bu sene 2004 doğumluları alıyorlar ana sınıfına.60-72 ayını dolduran çocuklar ise 1. sınıfa başlıyor.çok küçük yaaaa..bence erken.siz ne dersiniz kızlarrr:uhm:.9 yıllık bir eğitim bekliyor yavrularımızı.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?