hoşgeldin canım.allah analı babalı büyütsün inşallah:1hug:
hosgeldiniz arkadaslar allah bagislasin yavrularinizi :Saruboceq:
selam hanımlar benimde 12.09.2005 doğumlu bir oğlum var.benide aranıza alırsanız çok sevinirim yakında bir bebişim daha olucak hayırlısıyla
merhabalar
Benimde 05.01.2005 doğumlu Batuhan adında boncuk bir oğlum var:))
merhabalar
Benimde 05.01.2005 doğumlu Batuhan adında boncuk bir oğlum var:))
zepp cim nasılsın? okulunuz kıyafetleri sivil mi yoksa forma var mı? bizimki sivil.forma olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.kalın giydirsem terliyo.ince giydirsem üşüyo.ne yapcaz bilmiyorum.bu sene müdürle konuşucam.lmaz:üstlerini kirlenmediği sürece değiştirmiyorlar.geçen sene çok hastalandı çocuk.sabah soğuk oluyo diye kalın giydirdim zannedersem terledi koşup oynarken.
herkese merahabalar,benim kızım biraz küçük sizinkilerden 18.01.2006 doğumlu.bizide aranıza alırmısınız
canım öncelikle hoşgeldin aramıza.aynı sorunu bende yaşadım.allahtan annem bu konuda tecrübeliydi yardımcı oldu.oğlum gökdeniz de sormaya başlamıştı.annem kızların ve erkeklerin farklı olur dedi ve bebek kız yeğeniminkini gösterdi.bence sende etrafta erkek bebek tanıdığın varsa göster merakı gitsin.kızların ve erkeklerin farkının bu olduğunu düşünsün.sen konuyu ne kadar geçiştirmeye çalışsanda merakı daha da artacaktır.şu an oğlum bu tür şeylerin ayıp olduğunu kendininkinide kızlara göstermemesi ve kimseninkinede bakmaması gerektiğini biliyor.güzel bi şekilde anlat bence bir daha sormayacaktır inan bana.ama yalan söyleme.şimdiki çocuklar çok zeki yalan söylediğini anlarsa sana olan güvenini yitirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?