4 yas grubu anneleri ...

iyi akşamlar arkadaşlar:sm_cool:.eeee başladınız mı okul hazırlıklarına?gamyoncuiremsu

iyi aksamlar
hayir canim hazirlik yok bizde
24 eylul de toplanti olacak okulda o vakit neler alinacak konusulacak yerimseniben

selam hanımlar benimde 12.09.2005 doğumlu bir oğlum var.benide aranıza alırsanız çok sevinirim yakında bir bebişim daha olucak hayırlısıyla

zepp cim nasılsın? okulunuz kıyafetleri sivil mi yoksa forma var mı? bizimki sivil.forma olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.kalın giydirsem terliyo.ince giydirsem üşüyo.ne yapcaz bilmiyorum.bu sene müdürle konuşucam.lmaz:üstlerini kirlenmediği sürece değiştirmiyorlar.geçen sene çok hastalandı çocuk.sabah soğuk oluyo diye kalın giydirdim zannedersem terledi koşup oynarken.

merhabalar
Benimde 05.01.2005 doğumlu Batuhan adında boncuk bir oğlum var:))

hosgeldin canim
Allah bagislasin:Saruboceq:

Sivil canim bizim de
ayni dert bizde de var
gecen o kadar cok hasta oldu ki anlatamam

okuldan eve tasidi malum evde bebekte var bebegimizde hasta ooldu :çok üzgünüm:delikafadulden

surekli doktora gitmekten delikafadulden SIKIlmistik ...

ins. bu sene daha iyi gecer

herkese merahabalar,benim kızım biraz küçük sizinkilerden 18.01.2006 doğumlu.bizide aranıza alırmısınız

selam hanımlar
daha önce farketmemiştim bu sayfaları
benim 19 eylül 2005 doğumlu kızım ıREM sayesinde bende aranızda bulunuyorum
bide küçüğüm var 8 ocak 2009 da doğdu ESıN
iki çocuğu olanlar bilirler kıskançlık bazen sorun oluyo bizdede
benim bi sorunum daha var hanımlar sizden tavsiye istiyorum
bu sabah ıREM bana bi soru sordu ve ben cevap veremedim konuyu değiştirdim
biz aramızda (duduş)diyoruz küçük hanımın kıymetli yerlerine
babamın duduşu nasıl diye sordu konuyu değiştirdim tekrra tekrar soruyo napayım ben şimdi:sinifsinif:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza.aynı sorunu bende yaşadım.allahtan annem bu konuda tecrübeliydi yardımcı oldu.oğlum gökdeniz de sormaya başlamıştı.annem kızların ve erkeklerin farklı olur dedi ve bebek kız yeğeniminkini gösterdi.bence sende etrafta erkek bebek tanıdığın varsa göster merakı gitsin.kızların ve erkeklerin farkının bu olduğunu düşünsün.sen konuyu ne kadar geçiştirmeye çalışsanda merakı daha da artacaktır.şu an oğlum bu tür şeylerin ayıp olduğunu kendininkinide kızlara göstermemesi ve kimseninkinede bakmaması gerektiğini biliyor.güzel bi şekilde anlat bence bir daha sormayacaktır inan bana.ama yalan söyleme.şimdiki çocuklar çok zeki yalan söylediğini anlarsa sana olan güvenini yitirebilir.

arkadaşlar oğlumla ilgili bir sıkıntım var.en iyi paylaşılacak yer burası diye düşündüm.
diş çıkarma döneminde oluşan ağız akıntısı devam ediyor.evet çok garip gelebilir ama maalesef bitmek tükenmek bilmedimafoldumben.tıbben ne yapılması gerekiyorsa yaptık.araştırma hastanesinde tepeden tırnağa bakıldı.hem öle böle değil dekanlar prflar baktı.ne kulak burun boğaz nede kalp kaldı.hiç birşey bulamadılar.:1no2:kurt var mı diye gayta testi yaptılar yok yok.:1no2:zeka düzeyi düşük çocuklarda olur dediler zekasını ölçmek için sorular sordular.inanın onlarda çok şaşırdıakannehir.zekası çok iyiydi çünkü.en son pskolojik deyip geçtiler.bulunduğumuz şehirde çocuk psikytri yoktu başka şehire götürdük.yok yok yok.hiç birşey fayda etmedi.kendiside farkında ama yutmuyo.unutuyo.
inanın çok rahatsız oluyorum.:çok üzgünümkulda dalga geçer çocuklar diye korkuyorum.vereceğiniz en ufak bir öneriye bile ihtiyacım var.
bununla ilgili formda konu açmayı düşündüm ama görünen o ki daha çok geyiğe raabet var.:sm_confused:
çocuklarımız aynı yaşta bu gibi bi sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar?

arkadaşım tavsiyen için teşekkür ederim tecrübe gerçekten gerekli çocuk yetiştirirken
eşimle bizde düşündük dediğini ama ne yazıkki çevremde hiç erkek çocuk yok
2 hafta ya kadar abimin oğlu olcak kısmetse onu bekliyoruz artık
şimdilik üstünkörü cevaplar veriyorum

selam kızlar benimde 4 yaşında bir oğlum var uzun zamandır çok aksi en ufağından çizgi filmi çok seviyo evde televizyon bir tane bizde arada haber dizi falan seyretmek istiyoz kumandayı alır almaz çığlık atarak ağlamaya başlıyo dışardan duyan dövüyoz sanıyo nabıcamızı şaşırdık şuan hamile olduğum için bulantılarımdan dolayı onunla oyun oynayamıyorum kitap okumuyorum babası bunları yapmaya çalışıyo ama 12-12 çalışıyo oda zorlanıyo nabıcamızı şaşırdık aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı yakında kreşe başlıycak ordada sorun yaşarsa diye çok korkuyorum bide dikkatini veripte bişeyi dinlemiyo hep benim istediğim olsun diyo elimden geldiği kadar yoku anlamasını istiyorum istediği bişeyi bugün alıyosam ertesi gün almıyorum alışsın diye neden böyle oldu anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim bu duruma çok üzülüyorum

Son düzenleme:
ikinci cocugunu bekleyen arkadaslar oncelikle hayirli dogumlar
Sizi iyi anliyorum
ben de o evrelerden gectim ...
sabir sadece bol sabir gosterin ...
Bebis dogduktan sonra daha zorlu bir maraton bekliyor sizi ;gozunuzu korkutmak istemem ama oyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…