4 yas küçük

Yara almışmış sevsinler.onun verdiği yaralar ne olacakmış?

Çok kız arkadaşı olan kendimden 4 yaş büyük biriyle evlendim 4 ay dolmadan boynuzlandım. Yakaladım diye şiddet gördüm. Yılı görmeden boşandım.

Sonra kendimden 6 yaş küçük bakir biriyle evlendim 9 yılımız bitti çocuklu,mutlu ve uyumluyuz.

Şimdi işin içinden çık bakalım.

Merhaba ben de eşimden 3 yaş büyüğüm. Tanıştığımızın 3. günü evlenme teklif etti. Onun da çok ilişkisi olmuş. Yarası falan yok. Ben yaş farkından dolayı reddettim. Suan 2 yıllık evliyiz. .3 yıldırda birlikteyiz. Bir tek annesi duyunca bi bozuldu. O da ben söyledim salak gibi çünkü aramızdaki yaş farkı asla belli değil. Aslında biz kadınlar bunu yaşatıyoruz kendimize erkekler 10 yaş büyük olunca sorun olmuyor ki bence sorun kendimden 10 yaş büyük biriyle olmam için genlerinin sağlam olması lazım. Eminim çok güzel bi kadınsındır. Göstermiyorsundur da içinden geldiği gibi yaşa.. çok yarasını falan bahane ediyorsa sana zarar veriyorsa dehle ugraşma ..

Yaş farkı o kadar önemli değil ama 25 yaşında çok kız ilişkisi olmuş kısmı biraz sıkıntı.

25 yaşına kadar ne fındıklar kırmış da bu kadar yara almış. Bana inanılmaz saçma geldi.
Elbette başta saygı duyacağım, sevip sevileceğim bir ilişki arıyorum diyecektir. Bağlanmadan takip etmekte fayda var sanırım.

Aşkım Kapışmak modunda söylüyorum bulduğuna yapış yaş farkı filan önemli değil ama adam ağır hasarlı. Sen çok kaptırma kendini yavaştan al, gözlemle. İşi gücü var mı? Ailesiyle ilişkisi nasıl? Sana farklı gözle bakarlar mı bu yaş farkından dolayı? Falan filan...

Yaşında sıkıntı yok bence ama söyledikleri pek normal gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…