4 yasinda kizim kilo almıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler sanırım sizin oglanda bir süre kilo almadi sonradan birden aldı belli bir süre kilo alma duruyor heralde

Bir süre değil yıllardır

En son 8 aylıkken tombikti

Şimdi afrikalı gibi sizin kızın kiloda ve 122 cm ince çubuk kraker

Ondan bir kafa kısa çocuklar 2-3 kilo ağır

Bir süre değil yıllardır

En son 8 aylıkken tombikti

Şimdi afrikalı gibi sizin kızın kiloda ve 122 cm ince çubuk kraker

Ondan bir kafa kısa çocuklar 2-3 kilo ağır
Peki takviye vitamin falan veriyomusunuz ben herhangi bir şey vermedim kilo olsada çoğu seyi yemiyodu o yuzden bilemedim

Peki takviye vitamin falan veriyomusunuz ben herhangi bir şey vermedim kilo olsada çoğu seyi yemiyodu o yuzden bilemedim

Kışın balık yağı var ama yazın yok

Benim oğlum yemek yer

Çevredeki kişiler de yediği kanaatinde komşu çocukları içinde falan en çok o yiyor

Abur cubur yemez ama et yet pilav makarna vs yer fasülye falan da yer

Çorba sever önüne konulanı yer etsiz sofraya oturmak istemez

Okulda da yemeğini yiyormuş mesela

Çok karbonhidratlı şeyler yemiyor protein ağırlıklı besleniyor o nedenle kilo almıyor ama kan testi tepelerde sadece kolesterolü yüksek değil

Boyu yaş standardının üst sınırında o nedenle doktor da sıkıntı görmüyor çok hareketli sadece okulda ve yatarken dinleniyor

Tipi böyle biz de onu böyle kabul ettik metobolizması da hızlı düzenli tuvaletini vs yapar

Ayy yazık hiç yemez bu diyorlar insanlar benim kadar yiyor mesela kulvarını kaşarlı pide yer bir öğünde belki bir iki dilimi kalır belki kalmaz ayran salata vs

Ben de o kadar yerim o nedenle zayıf olması sıkıntılı değil

Kiziniz kilosu cok iyi MasaAllah .onceden kilo fazlasi oldugu icin bu sene almamasi cok iyi..3 yasindayken 18 19 kilo fazla bence.benim 3 yaskndaki kizim 12 kilo.oda az.6 yaskndaki kizimda 21 kilo.onemli olan fazla yemesi degil az ama faydali yemesi

Kışın balık yağı var ama yazın yok

Benim oğlum yemek yer

Çevredeki kişiler de yediği kanaatinde komşu çocukları içinde falan en çok o yiyor

Abur cubur yemez ama et yet pilav makarna vs yer fasülye falan da yer

Çorba sever önüne konulanı yer etsiz sofraya oturmak istemez

Okulda da yemeğini yiyormuş mesela

Çok karbonhidratlı şeyler yemiyor protein ağırlıklı besleniyor o nedenle kilo almıyor ama kan testi tepelerde sadece kolesterolü yüksek değil

Boyu yaş standardının üst sınırında o nedenle doktor da sıkıntı görmüyor çok hareketli sadece okulda ve yatarken dinleniyor

Tipi böyle biz de onu böyle kabul ettik metobolizması da hızlı düzenli tuvaletini vs yapar

Ayy yazık hiç yemez bu diyorlar insanlar benim kadar yiyor mesela kulvarını kaşarlı pide yer bir öğünde belki bir iki dilimi kalır belki kalmaz ayran salata vs

Ben de o kadar yerim o nedenle zayıf olması sıkıntılı değil
Ay ne güzel yemesi bizimki çok seçer

Back
X