4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Niye karş
Ya kadın çocuğu için endişelenmiş neden bu kadar üzerine gittiniz? Bunun için hala öldürülen kadınlar var maalesef. Benim çevremde önem verilen bir konu bu. Zaten çocuğu doktor görmüş muayenesi tedavisi olmuş. Bu da ikinci kısım. Yani fanusta yaşamaya gerek yok. Birçok bölgede buna önem veriliyor. Ben oğlumu böyle yetiştirmeyeceğim inş ama böyle kişilerle maaalesef karşılaşacağız.
Konu sahibi çocuk hastanesine gidin bir sorun varsa çocuk cerrahisi müdahale eder.
Niye karşılaşalım canım.o kadar da yaygın değil diyoruz sabahtan beri.karşılaşacaksak da hayatımıza dahil etmeme hakkımızı kullanacağız.sanki zorla o kişilerle muhattap ediliyoruz.birçok bölgede mi yapmayın ya.

Ama diyelim ki oldu ve cocugu ameliyat ettirmek filan gercekten travma olur cocukta.. bence hic bir anne buna musade etmemeli.. tabii bu benim fikrim herkesin kendi cocugu
Allah hepimizi ve yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın inş. Yani konu farklı yerlere çekilmesin diye yazdım ben. Karar onların

Kızlık zarı mı sorun gercekten.İlerde ne gibi sorunlar yaşar diye düşüneceğinize acaba anne olabilecek mi ya da bu onun anne olmasında sorun oluşturabilecek mi diye sorgulamanız gerekırken takıldığınız şeyin zar olması çok üzücü.Bir arkadaşım var cocukken bı yerden mi düşmüş bi şey olmus bilmiyorum o an kan gelmıs o da aılesıne soylememıs cekınmıs .Ve suan anne olmak ıcın çaba sarfediyor .Neyın neleri getireceğini bilmediğimiz şu dünya da takıldığınız şeyler gerçekten çok üzücü.En azından doktora götürmüşsünüz .

Allah hepimizi ve yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın inş. Yani konu farklı yerlere çekilmesin diye yazdım ben. Karar onların
Ben aslinda konu sahibinide anlamaya calisiyorum. Yani nasil bir yerde nasil insanlarla yasiyor ki minicik kizi dusunce sagligini degilde bunlari dusunmus. Kendiside boyle buyutulmus demek. Yani hala bazi yerlerde kanli carsaf şovu yapiliyor cinayetler isleniyor.. herkes ayni degil..uzuldum ben sadece

Normalde hiçbir üyeye kötü yorum yapmamaya çalışırım da bu nasıl bir zihniyet. Böyle bir durumda kızlık zarı düşünülür mü. Umarım linç yemek için açılan konudur değilse durum vahim. Sonra gelsin vajinismus, cinsel organını tanımayan ondan korkan kadınlar... Ne kutsal şeymiş bu kızlık zarı vay bee. Bunu burda yazdınız ama kızlık zarı kontrolü için doktora gitmeyin gülerler size ve muhtemelen öyle bir kontrol de yapmazlar.

Ama dogu erkekleri genelde herseyi yapar ve o kizla evlenmezler, genelde teyze dayi amca kizi filan😐
Doğu'da 20 yıl yaşadım alakası yok. İnsanlar oraları aşiret dizilerindeki gibi sanıyorlar ama şu an yaşadığım şehirden farksız oranın insanları da. Tabii tutucu insanlar çok bu boyutta şeyler kalmadı orada da artık.

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum

sormaya kalktığı zaman ağzının yırtılacağını bilirse soramaz
keşke kızınızın zar hesabı soracak kocasının ağzını yırtacak bir anası olsaydı

Ben aslinda konu sahibinide anlamaya calisiyorum. Yani nasil bir yerde nasil insanlarla yasiyor ki minicik kizi dusunce sagligini degilde bunlari dusunmus. Kendiside boyle buyutulmus demek. Yani hala bazi yerlerde kanli carsaf şovu yapiliyor cinayetler isleniyor.. herkes ayni degil..uzuldum ben sadece
Valla bir anne isterse kızını her şeyden korur . Bir anne isterse kızına düzgün eğitim aldırır bu tür adamlarla birlikte olmaması gerektiğini öğretir . Şundan yirmi yıl önce olsak neyse diyeceğim ama artık devir o kadar çok değişti ki . Oldu ki kızlık zarı bozuldu dört yaşında bu bilgiyi öğrenince ne ypaacak bu anne . Ben size soyleyim on sekizine gelince buldugu birine "kakalayacak" zihniyeti bozuk ve pis çünkü. Bir anne isterse evladını herkesten korur ki görevi bu . Çocuğun organları hasar gormusken hala zar peşinde koşan kadının anneligine limon sıkarım

sormaya kalktığı zaman ağzının yırtılacağını bilirse soramaz
keşke kızınızın zar hesabı soracak kocasının ağzını yırtacak bir anası olsaydı
konu sahibinin kızı değil de oğlu olduğunu düşünsenize bir de? ne biçim yetiştirir tahmin etmesi zor değil. eşi sormaz mı dediği 20 sene sonraki damat da kendi gibi bir ananın mahsulü işte.

Yapılıyor. Yani tıp yapıyorsa sizin benim diyecek bşrşeyimiz yok di mi?
Yuh ama yani hee!
Niye diktireceklermiş. Kumaş mı ki bu diktirilsin.Hem sağlık açısından bir sıkıntı yoksa neden yapılsın ki. Tövbe estağfurullah yaw.

Yuh ama yani hee!
Niye diktireceklermiş. Kumaş mı ki bu diktirilsin.Hem sağlık açısından bir sıkıntı yoksa neden yapılsın ki. Tövbe estağfurullah yaw.
Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben Gaziantep’teydim. Eğer o kanama bende olmasa muhtemelen boşandığım herif! Beni rezil edecekti. Ailemin başı eğilecekti. Belki de birisi çıkıp beni vuracaktı siz de oturduğunuz yerden lanet edecektiniz. Herkes sizin çevreni gibi değil işte bhnu anlamıyorsunuz. Bir oğlum var onu bu kültürden uzak yetiştireceğim ama kızımı bu kültürden biriyle evlendirmeyeceğim diyemem.. istediği kişi böyle olabilir. Bana belki diyebilir anne neden Böyle bir durum olduğunda doktora götürmedin. Ha o kendisi ister birileriyle Yaşar bhnu birşey diyemem ama ben onu koruyabildiğim kadar korururum.

Back
X