Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarı bozulmuş mu diye kontrol ettiricek misiniz?4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
adli tipa gerek yok, bir cocuk doktoruna goturun, onlar anlarlar.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Ne hale geldik be gerçekten.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Hayır hanımefendi onlar da anlayamazlar, anlasalar dahi bilgi veremezler, suçtur. Bu sebeple adli tıbba yönlendirmişler.adli tipa gerek yok, bir cocuk doktoruna goturun, onlar anlarlar.
Kızınızın vücuduna sivri bir yer çarpıyor, yırtık meydana geliyor, kanaması var, dert ettiğiniz şey hymen i mi yani? Şu korkunç zihniyetlerinize el kadar bebeleri alet etmediğiniz kalmıştı. Size şu an neler demek istiyorum biliyor musunuz; ama sizin yüzünüzden ban yemeye niyetim yok.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Butun konulari oyle, acip kayiplara karisiyor.Ay bı cevap vereydi öncekorkudan bişey de yazmicak simdi