4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Sizi linclemeyecegim... umarım dikkate alırsınız yazdıklarımı. Ve umarım trol değilsinizdir, ciddi ciddi yazacağım çünkü

...
Bu ve diğer açtığınız , birinin sizi gözetledigi konusu..
Konulara bakınca acaba ne yaşadınız da böyle oldunuz diye düşündüm.
Birisi sizi gözetliyor bunu söylemeye korkuyorsunuz.
Kızınız bir kaza geçiriyor, bekaret endişesine kapiliyorsunuz...
Olaylara verdiğiniz tepkiler yaklaşımlar alt metinde hep toplum tarafından dışlanma endişesi barındırıyor.
Çünkü siz toplum tarafından maalesef dul ilan edilmiş bir kadinsiniz...
Ya gözetleyeni söylersem de adım kötüye çıkarsa.
Ya kızıma bir şey olduysa da adımız kötüye çıkarsa.
Hep bir panik hali.
Bekar bir anne olmanızdan kaynaklı sanırım. Ne kadar kabullenmesek de haklı olduğunuz noktalar var toplumumuz bazen çok acımasız
Size bekar anne değil dul diyorlardir çünkü..
Siz sıcak diye cam açıp yatarsiniz ; onlar hadi hadi aranıyor açmış kapı camı yatıyor sere serpe der mesela...
Kızınız belki de evet yaşadığı kaza sonucu bekaretini yitirdi , siz bunu kaza diye bilirsiniz ama iğrenç iğrenç espriler var buna dair.
Heee tabi tabii kesin merdivenden düşmüştür ..
He tabiii tabi bisiklete binerken de olmuştur ... Yoksa attan mı düştü, aaa mervelere kalmaya da gidiyor mu

Gibi gerzekçe imalar var toplumumuzda..
Bunları düşününce endişeniz anlaşılabilir...
Lakin toplum dediğiniz şey de sadece yaşadığınız çevreden size böyle kötü şeyleri düşündürecek insanlardan ibaret değil. Emin olabilirsiniz ki iyi insanlar da var.
Size inanacak güvenecek insanlar var.
Evet camı hava sıcak diye açtınız.
Evet kızınız gerçekten düştü .
Size inanabiliriz.
Hemen altında bir şey aramayız.
İnsanlara güvenmeye, öncesinde kendinize güvenmeye başlayın. Herkes kötü değil. Siz kötü değilsiniz.
Bekar bir annesiniz, çocuğunuzu en iyi şekilde büyütmek için mücadele veriyorsunuzdur inaniyorum...
Çocuğunuza en iyi örnek siz olacaksiniz, siz böyle olumsuz şeyleri sürekli gözünüzde büyütür her söylenenden dolayı hayatınızı şekillendirirseniz korktuğunuz o zaman başınıza gelir .
Dim dik durun. Kimseye konuşacak fırsat vermeyecek güçte olun.
Çevreniz size iyi gelmiyor belli ki... o zaman orayı değiştirin. Sizi geliştirecek, hayata bakiş açınıza olumlu katkisi olacak insanlarin içinde yaşamaya çalışın.
Leş düşüncelere sahip dedikodudan beslenen mahalle dilberlerine hayatınızı daha fazla teslim etmeyin.
Kız çocuğu yetiştirmek kolay değil, onu böyle kötü düşüncelerle büyütmeyin. Hayat boyu Yaptığı her şey attığı her adım adınıza leke getirmeyecek emin olun..
Şu an oturup bekareti için endişe etmek o kadar yersiz ki. Daha 4 yaşında diyorsunuz
Önünde Allah nasip ederse Cook uzun ve güzel yılları olacak .
Ne yapacaksınız bu yılları sürekli bekaret konusunu düşünerek mı geçireceksiniz.
Ona bunu mu hissettireceksiniz?
Çevreniz sizi korkutuyor siz çocuğunuzu...
Yapmayın... Kimse sizin yavrunuzdan daha kıymetli değil.
Mental sağlığınız yerinde değil çok açık belli.
Kendinizi lütfen olumlu yönde tedavi edin.
Olaylara olduğu şekilde yaklaşın. Ötesini berisini bu kadar düşünmeyin... Herkes kendi düşündüğünden sorumlu.
Kötüleri değil biraz da iyileri görün.
Allah kızınıza güzel kader yazsın.