Benimde benzer bir durumum var 6 aylik kizim var ve 2 bucuk aylik hamileyim tabi sizin durum benden feci gorunuyor allah kolaylik versin hepimize
Hamislerin duasi kabul olurmus ins seninde olur cifter cifterAyyyy ne güzel ya.keşke benimde olsa.zor olucak biraz ama ben ğstesinden gelinir diyorum ya.hayırlı ugurlu olsun
Ay allah senden razı olsyn ilk kızım tüp benek şimdi tekrar tedaviye başlıyoruz.inşallah nasip olurHamislerin duasi kabul olurmus ins seninde olur cifter cifter
Ins canim benim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ins nur topu gibi bi bebisin olsunAy allah senden razı olsyn ilk kızım tüp benek şimdi tekrar tedaviye başlıyoruz.inşallah nasip olur
Amin inşallah canım cok sağol.allah sanada sağlıklı bir gebelık ve kolay bir doğum nasip etsinIns canim benim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin ins nur topu gibi bi bebisin olsun
In canim cok sagol cumlemize insAmin inşallah canım cok sağol.allah sanada sağlıklı bir gebelık ve kolay bir doğum nasip etsin
inşşalh sizinde olur ikişer üçer :) kalabalık aileler güzel oluyorAyyyy ne güzel ya.keşke benimde olsa.zor olucak biraz ama ben ğstesinden gelinir diyorum ya.hayırlı ugurlu olsun
inşallah rabbim sizede nasip eder gönlünüze göre olur inşallah dua edelimBiz istiyoruz bir tanecik evladımız olsun diye Rabbimden el açıp yalvarırken sizin maşallah...Rabbim herkesin sabrını sınarmış...Güzel Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah..Evlatlarınızla sağlıklı mutlu ömürler diliyorum...
sizinkilerde ikiz gibi büyüyecekler o zaman allah yardımcımız olsun hepimizin :)Benimde benzer bir durumum var 6 aylik kizim var ve 2 bucuk aylik hamileyim tabi sizin durum benden feci gorunuyor allah kolaylik versin hepimize
Evet canım benim ailem kalabalıktı 5 kardeşiz.inşallah banada basip olur kalabalık aileinşşalh sizinde olur ikişer üçer :) kalabalık aileler güzel oluyor
Amin canim aminsizinkilerde ikiz gibi büyüyecekler o zaman allah yardımcımız olsun hepimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?