4 yaşında oğlum 1 yasında kızım var ikizlere hamileyim...:)

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
4 yaşında oğlum 1 yasında kızım ve 9 haftalık olan ikiz gebeliğim var. sürpriz oldu ikizlerbize varmı benim gibi olan nasıl başa çıkılır,çıkacak sorunlarla nasıl baş edilir...

Ay ne dicemi bilemedim ,allah yardımcınız olsun
bol bol sabır diliyorum

evet gerçekten sabra ihtiyacım var çok zor günler bekliyor beni biliyorum belki benim gibi olanlar vardır önerilerini bekliyorum

Benimde benzer bir durumum var 6 aylik kizim var ve 2 bucuk aylik hamileyim tabi sizin durum benden feci gorunuyor allah kolaylik versin hepimize

Benimde benzer bir durumum var 6 aylik kizim var ve 2 bucuk aylik hamileyim tabi sizin durum benden feci gorunuyor allah kolaylik versin hepimize

Nasıl yani?? Hiç mi kprunmadınız???? Bebek 4 aylıkken hamile kalmak bana çok doğru gelmiyo maalesef

Ayyyy ne güzel ya.keşke benimde olsa.zor olucak biraz ama ben ğstesinden gelinir diyorum ya.hayırlı ugurlu olsun

Tabiki korunduk esim kondom kullaniyordu ama olacagi varmis oldu bizde cok sasirdik ama yapacak bisey yok..

inşallah rabbim sizede nasip eder gönlünüze göre olur inşallah dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…