4 yasindaki oglum icin arabali yatak?

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
123
Mrb bayanlar oglumuz 4 yasinda.birde kizimiz var 9 aylik.kizimizi dogdugundan beri sepet besikte yatiriyorum yeni yeni kucuk gelmeye basladi besigi.bizde oglumun yattigi buyuk olan besikte kizimi yatirayim oglana arabali yatak alalim diyoz.sizce arabali yataklar kullanislimi.kac yasina kadar yatabilir.onerirmisiniz bana almam icin

Merhaba Benim Kardeşim 5 Yaşında iken arabalı yatak almıştık 14 yaşına kadar kullandı yatak sağlamdı yani Arabalarada merakı vardı sonra yeni eve taşındık yatakda eskimişti attık ama kardeşim üzülmüştü uzun lafın kısası oğlunuzuz arabaya merakı varsa alın derim Hem Hevesi Olur Hemde Odaya Hoş Bi görüntü Veriyor :) Ama 1 tane Daha Oğlunuz Olsaydı Yatak İçin Kavga Edebilirlerdi :)

Aa gercektenmi okadar kullanisli yani.bende bi kac sene anca kullanir en fazla diyodum.sizinkinin markasi neydi bi arastiriyim bakalim.almisken saglam bisey olsun

benimde 3.5 yasında bir oglum var gecen yıl almıstım arabalı yatak sanırım biz bile sıgabiliyoruz kırılana kadar kullanır:) ayrıca kenarları biraz yükske oldugu icin düsme tehlikeside olmuyor. kullanıslı bisey.

Markasi ne acaba paylasirmisiniz bizde hafta sonu dusunuyoruz almayi.bide internette plastik sunta mdf falan yaziyo sizinki hangisi acaba.bide alti baza olandanmi

2. El almayi dusunmuyoruz.ama yinede cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim
yorumlara bakarsın detaylı resim görürsün en azından sürekli satışta oldukları için ben kullanışlı değil heralde diye düşünmüştüm alırsan yorum bırak bizede

yorumlara bakarsın detaylı resim görürsün en azından sürekli satışta oldukları için ben kullanışlı değil heralde diye düşünmüştüm alırsan yorum bırak bizede
Bi arastiriyim bakalim.iyi fikir.biraz bilgilenince burayada yazarim

Ebatlari biraz buyuk oluyor eger yeriniz musaitse alin ben aldim fakat cocugumun odasinda oynayacagimiz yer kalmadi cok buyuk cok yer kapladi pisman oldum simdiden

Ebatlari biraz buyuk oluyor eger yeriniz musaitse alin ben aldim fakat cocugumun odasinda oynayacagimiz yer kalmadi cok buyuk cok yer kapladi pisman oldum simdiden
Aldik canim tesekkurler yorum icin.gercekten cok yer kapliyo.sizinki.hangi modeldi.biz meltemden aldik bide cok alcak bizimki yerden yarin metre anca yuksek

Benimkide yerden cok az yuksek canm altini temizlerken cok zorlaniyorum yanliz kaldirip temizleyemiyorum markasi alfemo alfemodan almistik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…