Evet canm cocuklarin mutlulugu icin aldik herseye deger onlarin mutlulugu keyfini cikarsin doya doya eglenin bir iki ay sonra skiliyorlar cunku hersey onlar icin benimkiler ikiz iki tane aldik biz bide :)
Evet canm cocuklarin mutlulugu icin aldik herseye deger onlarin mutlulugu keyfini cikarsin doya doya eglenin bir iki ay sonra skiliyorlar cunku hersey onlar icin benimkiler ikiz iki tane aldik biz bide :)
kizlar bende almayi dusunuorum dogumdan once odasini ayircam oglumun motive etmek icin arabali yatak almayi dusunuorum cunku arabaya cok duskun alan arkadaslardan tavsiye bekliorum hangi marka model aldilar yardimci olurlarsa sevinirim
kizlar bende almayi dusunuorum dogumdan once odasini ayircam oglumun motive etmek icin arabali yatak almayi dusunuorum cunku arabaya cok duskun alan arkadaslardan tavsiye bekliorum hangi marka model aldilar yardimci olurlarsa sevinirim
Canim ben meltem mobilyadan aldim 1 ay oldu olmadi.2 modeli var.birinin arka tarafinda koltuk sekli var.ben onu almadim cok pisman oldum.icinden deri kumas gecirmisler.cocuk uykuluyken kafasini kenarlara vursa yumusak acitmaz.benimkinib icinde deri kumas yok.cocuk surekli kafasini vuruyo uykuluyken uykusu dagiliyo.cok acidigindan degil ama sesine uyaniyo.butun arabali yataklar plastikten zaten icide disida.arti olarak bazilarinin ic kismina yumusak kumas gecirmisler.aklinda olsun onemli detay bu
tsk ederim bilgi icin model atabilirmisiniz ici derili olan var cilekde 2.700 fiyati bilsem senelerce kullancagini alirimda ben surekli tayinciyim kac sene dayancak bana cok pahali geldi bana o yuzden o derili model
tsk ederim bilgi icin model atabilirmisiniz ici derili olan var cilekde 2.700 fiyati bilsem senelerce kullancagini alirimda ben surekli tayinciyim kac sene dayancak bana cok pahali geldi bana o yuzden o derili model
buldum cnm baktim meltemden 2400 luk olan derili gordum cilekde de ayni model 2700 tl kaliteli peki nasil memnunmusun ben meltem mobilyadan daha once hic bise almadim dayanikli mi