- 20 Ocak 2010
- 48.318
- 184.638
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Apolline_mn
Sizin tartışmanızla ilgili birşey yazmadım yazım tarzın çok rahatsız edici 14 15 yaşkomiksin
neden biri tartışırken diğeri araya girer anlamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin tartışmanızla ilgili birşey yazmadım yazım tarzın çok rahatsız edici 14 15 yaşkomiksin
neden biri tartışırken diğeri araya girer anlamam
Canimiz sıkılmis anlasilanAynen yaa konu sahibi kaçtı uğraşıp duruyoruz buralarda.hayır yani konuyuda silmiş ne üstüne tartışıldığı da.belli.degil
O konuyu.geçeli cok oldu canım yaa sen orda mı kaldın vah vah..espriyle karışık Bisey yazıldı orda ama insanlar.bayılıyor abartmaya tartışma ortamı yaratmaya falan
Sizin tartışmanızla ilgili birşey yazmadım yazım tarzın çok rahatsız edici 14 15 yaş[/QUOT senin olayın ne yaa allah aşkına senin kafa yapında bana cok değişik geldi 60 70
Tamam guzelim sen kızına söylediklerini uygularsinKiz cocuklarinin okutulmamasi bir ulkenin kanayan yarasiysa, siz o konuda sakayla karisik bir sey yazamazsiniz. Sakayla karisik kizinizi okutmayiverirsiniz. O kadar. Hala yazabiliyorsunuz ya. Sakayla karisikmismis.
Senin olayın ne yaa allah aşkına senin kafa yapında bana cok değişik geldi 60 70Sizin tartışmanızla ilgili birşey yazmadım yazım tarzın çok rahatsız edici 14 15 yaş![]()
Pekalaa bibibellaaaBari alıntı yapabilnerden bildin yaş 55
![]()
Valla sırf meraktan soruyorumPekalaa bibibellaaa![]()
konu ile ne alaka :)Birde bizleri mütemadiyyen vatanımı terk etmekle tehdit edenlere "Kapı şurada, sizsiz ülkem çok daha güzel olacak!" diyorum.
Valla sırf meraktan soruyorum
Anladık evlendiğinde el değmemiş goncaymışsın
Ama ya olmasaydın?
Eşin ne yapacaktı?
Ananın evine mi yollayacaktı?
Ya diyelim ki kanamasaydı, olabilir çünkü bazen bunlar?
Bunu okutmuşlar ondan bozuk çıktı, deyip hooop diye yollayacak mıydı seni geri?
Kafa yapın bana tuhaf biliyorsun, hatta beni çıldırtıyorsun. Yani ne düşünerek bu yorumları yapıyorsun?
Okula hiç gittin mi, karşı mısın okula gitmeye?
Çok merak ediyorum, dalga da geçmiyorum ha ciddiyim.
Birde bizleri mütemadiyyen vatanımı terk etmekle tehdit edenlere "Kapı şurada, sizsiz ülkem çok daha güzel olacak!" diyorum.
Sizi neden tehdit edelim bu lafıda üstüne almakBirde bizleri mütemadiyyen vatanımı terk etmekle tehdit edenlere "Kapı şurada, sizsiz ülkem çok daha güzel olacak!" diyorum.
Canım ben okula da gittim üniversiteyi yarıda bıraktım evlendim.ben evlenmeden önce birseyler yaşayanları kınamıyorum olabilir,sevmis yapmış, ama daha sonra benim cevrem tutucu ben yandım bittim mahvoldum diyenlere anlam veremiyorum.madem yaşadın, pisman olmayacaksin o zaman.yaşarken aklın neredeydi madem,arkasinda duracak o zaman.diğer konuya gelince dee senin bu soylediklerini toplum kabul etmiyor ne yazikki.eminim benim esimde gormeseydi kanı beni postalardiValla sırf meraktan soruyorum
Anladık evlendiğinde el değmemiş goncaymışsın
Ama ya olmasaydın?
Eşin ne yapacaktı?
Ananın evine mi yollayacaktı?
Ya diyelim ki kanamasaydı, olabilir çünkü bazen bunlar?
Bunu okutmuşlar ondan bozuk çıktı, deyip hooop diye yollayacak mıydı seni geri?
Kafa yapın bana tuhaf biliyorsun, hatta beni çıldırtıyorsun. Yani ne düşünerek bu yorumları yapıyorsun?
Okula hiç gittin mi, karşı mısın okula gitmeye?
Çok merak ediyorum, dalga da geçmiyorum ha ciddiyim.
Canım ben okula da gittim üniversiteyi yarıda bıraktım evlendim.ben evlenmeden önce birseyler yaşayanları kınamıyorum olabilir,sevmis yapmış, ama daha sonra benim cevrem tutucu ben yandım bittim mahvoldum diyenlere anlam veremiyorum.madem yaşadın, pisman olmayacaksin o zaman.yaşarken aklın neredeydi madem,arkasinda duracak o zaman.diğer konuya gelince dee senin bu soylediklerini toplum kabul etmiyor ne yazikki.eminim benim esimde gormeseydi kanı beni postalardi
Canım bu senin dusuncen.herkes boyle düşünmüyor kivah vah sizi geri gönderilecek bir mal gibi gören kocanız için eğitim hayatınızı yarıda bıraktınız yani. Pes.
Kusura bakmayın ama sizce bu sevgi mi? Kan gelmedi al bunu al! Siz ketçap mısınız bu adamın gözünde? Güvenlik bandı açılmış iade edeyim diyorlar sizi?
Bir de marifet gibi diyorsunuz şunları hala bu yüzyılda
Melek, bak seni cidden acaip sindirmişler haCanım ben okula da gittim üniversiteyi yarıda bıraktım evlendim.ben evlenmeden önce birseyler yaşayanları kınamıyorum olabilir,sevmis yapmış, ama daha sonra benim cevrem tutucu ben yandım bittim mahvoldum diyenlere anlam veremiyorum.madem yaşadın, pisman olmayacaksin o zaman.yaşarken aklın neredeydi madem,arkasinda duracak o zaman.diğer konuya gelince dee senin bu soylediklerini toplum kabul etmiyor ne yazikki.eminim benim esimde gormeseydi kanı beni postalardi