4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

O konuyu.geçeli cok oldu canım yaa sen orda mı kaldın vah vah..espriyle karışık Bisey yazıldı orda ama insanlar.bayılıyor abartmaya tartışma ortamı yaratmaya falan

Kiz cocuklarinin okutulmamasi bir ulkenin kanayan yarasiysa, siz o konuda sakayla karisik bir sey yazamazsiniz. Sakayla karisik kizinizi okutmayiverirsiniz. O kadar. Hala yazabiliyorsunuz ya. Sakayla karisikmismis.

Birde bizleri mütemadiyyen vatanımı terk etmekle tehdit edenlere "Kapı şurada, sizsiz ülkem çok daha güzel olacak!" diyorum.

Pekalaa bibibellaaa :KK70:
Valla sırf meraktan soruyorum
Anladık evlendiğinde el değmemiş goncaymışsın
Ama ya olmasaydın?
Eşin ne yapacaktı?
Ananın evine mi yollayacaktı?

Ya diyelim ki kanamasaydı, olabilir çünkü bazen bunlar?
Bunu okutmuşlar ondan bozuk çıktı, deyip hooop diye yollayacak mıydı seni geri?

Kafa yapın bana tuhaf biliyorsun, hatta beni çıldırtıyorsun. Yani ne düşünerek bu yorumları yapıyorsun?
Okula hiç gittin mi, karşı mısın okula gitmeye?
Çok merak ediyorum, dalga da geçmiyorum ha ciddiyim.

Derdimiz mütedeyyin insanlar değil bireysel değil toplumsal yanlışlar
Evet toplumsal cinsiyet ayrımı adalet sistemi saçma sapan geleneklerin insanlara dayatılması rahatsız ediyor

Ama ya olmasaydın?
Eşin ne yapacaktı?

Kafa yapın bana tuhaf biliyorsun, hatta beni çıldırtıyorsun. Yani ne düşünerek bu yorumları yapıyorsun?

İlkokulu Seda Sayan Sabahın Sedası İlköğretim okulunda okumuş
Lise Kuşum Aydın Lisesi
Şu an Esra Erol İzdivaç Akademisinde eğitim hayatına devam ediyor.

Birde bizleri mütemadiyyen vatanımı terk etmekle tehdit edenlere "Kapı şurada, sizsiz ülkem çok daha güzel olacak!" diyorum.

Nasıl bir "güzellikten" bahsediyorsunuz?
Vakıflarda tecavüze uğrayan çocuklar mı daha mutlu olacak, istemediği evliliği aile baskısıyla yapacak olan kızlar mı, bekaret için öldürülen kız çocukları mı daha mutlu olacak?
Aydınlık insanları kendi tapulu ülkenizden atınca daha mutlu mu olacaksınız gerçekten? Genelde o kaçmak isteyenler imza kampanyaları ve eylemlerle sizin çocuklarınıza kadınlarınıza sahip çıkıyor da ne hikmetse..

Ama ya olmasaydın?
Eşin ne yapacaktı?

Canım ben okula da gittim üniversiteyi yarıda bıraktım evlendim.ben evlenmeden önce birseyler yaşayanları kınamıyorum olabilir,sevmis yapmış, ama daha sonra benim cevrem tutucu ben yandım bittim mahvoldum diyenlere anlam veremiyorum.madem yaşadın, pisman olmayacaksin o zaman.yaşarken aklın neredeydi madem,arkasinda duracak o zaman.diğer konuya gelince dee senin bu soylediklerini toplum kabul etmiyor ne yazikki.eminim benim esimde gormeseydi kanı beni postalardi

Canım ben okula da gittim üniversiteyi yarıda bıraktım evlendim.ben evlenmeden önce birseyler yaşayanları kınamıyorum olabilir,sevmis yapmış, ama daha sonra benim cevrem tutucu ben yandım bittim mahvoldum diyenlere anlam veremiyorum.madem yaşadın, pisman olmayacaksin o zaman.yaşarken aklın neredeydi madem,arkasinda duracak o zaman.diğer konuya gelince dee senin bu soylediklerini toplum kabul etmiyor ne yazikki.eminim benim esimde gormeseydi kanı beni postalardi

vah vah sizi geri gönderilecek bir mal gibi gören kocanız için eğitim hayatınızı yarıda bıraktınız yani. Pes.
Kusura bakmayın ama sizce bu sevgi mi? Kan gelmedi al bunu al! Siz ketçap mısınız bu adamın gözünde? Güvenlik bandı açılmış iade edeyim diyorlar sizi?
Bir de marifet gibi diyorsunuz şunları hala bu yüzyılda

vah vah sizi geri gönderilecek bir mal gibi gören kocanız için eğitim hayatınızı yarıda bıraktınız yani. Pes.
Kusura bakmayın ama sizce bu sevgi mi? Kan gelmedi al bunu al! Siz ketçap mısınız bu adamın gözünde? Güvenlik bandı açılmış iade edeyim diyorlar sizi?
Bir de marifet gibi diyorsunuz şunları hala bu yüzyılda
Canım bu senin dusuncen.herkes boyle düşünmüyor ki

Melek, bak seni cidden acaip sindirmişler ha
Böyle olmaz, yani adam seni hem dövüyor, sen boşanmıyorsun
Kocandan para çalıyorsun ne olur ne olmaz belki sonum belli olmaz diye
Bak adam seni bir mal gibi geri yollayacakmış, aslında sana değil o kana aşıkmış yani.
Ama kendi bakir değildir kesin...

Yorumlarına da bu yüzden kadın düşmanı diyorum, bak çünkü sindirilmişsin.
Adam polismiş, seni bir de mesleki olarak bastırmış.
Onun düşüncelerini söylüyorsun forumda da, ataerkil bakıyorsun.

Yapma, doğurma çocuk falan. Ciddiyim hiç sağlıklı değil.
Boşan kurtul, insan evlenicem diye okul mu bırakır, sağlıklı mı bu?
Seni aldatıyordur da bu adam bak, ne de olsa evde karı var diye.

Back
X