4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Arkadaşlar uzun sureli bir birlikteliğin vardı güzel zamanlar geçirdik birliktelik suresince başlıktan da anlaşılacağı üzere ilişkiye girdik. Fakat anlayamadığımız için ve bazı şeylerin kopukluğu yüzünden ilişkiyi bitirmek durumunda kaldık. toplulumuzun ve kültürümüzün gereği bu benim biraz kafamk karıştırdı ileride sorun olacağını düşündüm ve içim huzursuz oldu. Bi nebze sizin yorumlarinizla rahatlamak istedim..

Herşey bekaret mi ya hu, ne komik bir düşünce tarzı bizim insanımızdaki... Keşke bu kafaları bırakabilsek artık :işsiz:

Erkekler (en azından benim çevremdekiler) hiç önemsemiyorlar kızlık vs. Bunun lafını etmek bile saçmalık ve kadını küçümsemek bence... Siz de böyle düşünen bir erkekle karşılaşırsınız umarım. Zaten bakire bile olsanız kızlığa önem veren, buna takılan hanzo tipli biriyle birleştirmeyin hayatınızı...

Sen yaşadığın insana cinselliği ödül olarak sunmadın, zorla yaşamadın doğru insan olduğunu düşündün ve yaşadın. Sakın kendini eksik görme ileride karşına çıkacaklara da böyle yansıtma. Benimde birliktelik yaşayan arkadaşlarım var birisi farklı gözle gözle bakmaya kalksa terlikle ağızlarına vururlar. Hepsinin şuan da güzel evlilikleri var çünkü kendilerine ve kararlarına güvendiler. Yeni hayatında mutluluklar...

Sen yaşadığın insana cinselliği ödül olarak sunmadın, zorla yaşamadın doğru insan olduğunu düşündün ve yaşadın. Sakın kendini eksik görme ileride karşına çıkacaklara da böyle yansıtma. Benimde birliktelik yaşayan arkadaşlarım var birisi farklı gözle gözle bakmaya kalksa terlikle ağızlarına vururlar. Hepsinin şuan da güzel evlilikleri var çünkü kendilerine ve kararlarına güvendiler. Yeni hayatında mutluluklar...
Teşekkür ederim ya bilirsiniz iste konu uzadı gitti belki ama gerçekten uzun soluklu bi ilişkiden çıktım kendimi zaten şuan çok yalniz hissediyorum ve insanların yanımda oldgnu hissetmek istedim gerçekten teşekkür ederim değer verip yorup yazdgnz icin

Genelde bekareti sorun edecekler kendileri her haltı yiyenlerden çıkıyor. Seni sen olduğun için sevecek, saygı duyacak biriyle birlikte olursan sorun olmaz. Tabii açık olup saklama.

Yasadiklariniza saygi duyun arkasinda durun karsiniza cikan insanda size saygi duysun derim
Olaya siz nasil bakarsaniz karsinizdakide oyle bakicaktir
Tek onerim akilli olun kendinizi kullandirtmayin sadece sevdiginiz icin yasarsaniz oyle herkesin size kotu bakmasi soz konusu olmaz diye dusunuyorum

Ah kizim.. Gelin ata binmis ya nasip demis... Bu neyin acelesi yarina cikcagimiz garanti degilken..
Sonucuna katlanicaksin madem kendin bu kadar hazir olup isi bitirdigine gore bize soylemelik bisey kalmamis bundan sonra daha dikkatli ol.. Yoksa basin agrir.. Kimseye kendini teslim etme.

Ülkeden kaçmak mantıklı ama hala kaçmak işte. Öğretilenlerden ve toplumun üzerimizde kurduğu suçluluk duygusu ve sorumluluk kendimize küstürüyor. Çüş. Yani bu kadarını da yapmayalım birbirimize. İnsan yaptıklarının arkasında durmalı, sorumluluğu almalıdır. En önemlisi budur. Olan olmuştur ve olmama ihtimelinin daha iyi olduğundan asla emin olamayız. Bu yüzden olana karşı gelmek insanın kendisine ve seçimlerine yaptığı en büyük ayıptır. Yapmayalım, insan kendini de sevmezse dünyada hiçbir yeri yok demektir. Biraz tabulardan sıyrılmaya, sağduyulu düşünmeye ihtiyaç vardır.

Back
X