4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

beden senin hayat senin. eğer çevrendekilerin tepksinden korkuyorsan salla gitsin

office office sağolasın .

Konuyu okuyunca da okumadan önceki yorumum pek değişmedi

Zaten uzatmaları oynayan bir ilişkiymiş .

İçinde bulunduğun şartları göze alıp mı ayrıldın , ayrılık mesajını blöf olarak mı kullandın onu anlamadım A Apolline_mn ?

Yani 4 koca sene bir mesajla bitmeyecek özveriyi hakketmeli bence .

Neyse . Karşı taraf konuyu doğrudan "hakkını helal et " e bağlamış . En çok canını sıkan bu olmuş sanki .

Yeni bir iliskiye baslarken kartlari hemen acik oynama.Karsindakinin duygularindan emin olmadan bahsetme bundan.Oyle seref yoksunlari varki sirf bu is icin seviyor ayagina faydalanabilir hislerinden de bedeninden de.

office office sağolasın .

Konuyu okuyunca da okumadan önceki yorumum pek değişmedi

Zaten uzatmaları oynayan bir ilişkiymiş .

İçinde bulunduğun şartları göze alıp mı ayrıldın , ayrılık mesajını blöf olarak mı kullandın onu anlamadım A Apolline_mn ?

Yani 4 koca sene bir mesajla bitmeyecek özveriyi hakketmeli bence .

Neyse . Karşı taraf konuyu doğrudan "hakkını helal et " e bağlamış . En çok canını sıkan bu olmuş sanki .
Evet canımı sikan anlatmak istedgn daha doğrusu değer görememekti bu konu da dahildi kendimi yanlış ifade ettim sanirim

ladyamore ladyamore a teşekkürler :)

"Arkadaşlar uzun soluklu bi ilişkim vardı üniversiteyi 4 yıl boyunca beraber okuduk. Her şey çok güzeldi okul bitti ayrı şehirlere gittik iliskimizi çok ciddiydi evlilik düşünüyorduk.

Fakat sevgilimle hicbir zaman ne karakteriniz ne de başka bi şeyimiz uyuştu son zamanlar uzaklığında verdiği rehavetle çok kavga eder olduk. Ben deli gibi seviyorum ilk gün ki gibi ama o benden o kadar çok uzaklasmistiki onun hayatında bi anlamın kaldığını zannetmiyordum artik tek bi mesaja beni saatlerce günlerce muhtaç ediyordu.

Biz gerçekten sevdik ve ilişkiye girdik bekarertimi düşünmeden ona verdim. Evlenecektir nasıl olsa. Ama umdugum gibi olmadı hicbir şey o kadar tükenmiştir ki ona rağmen 1 hafta önce ben seve seve ayrıldım o da bana zaten kal demedi son mesajımda da aşağılık bi kız gibi gözükmemek icin ben her şeyi kendi rizamla yaptım pişman değilim dedim ustu kapalı o konuya dikkat çekmek için oda hakkım helal olsun vs tarzı konuş o konuyu anmadi bile.

Simdi ne yapmam lazim evet kendi rizamlaydi ama sevgisizlige ilgisizliğe dayanamadım kalmak yuzsuzluktu bu durumda asla ama asla bu konu yuzunden barismak istemiyorum sirf mecburiyetten ama erkek dediğin adam dedin sahip çıkmaz mi napcaz bu konuyu diye bile sormadi sonumuz nolur bilmiyorum ama ilerde ya başkasıyla evlenirsem kafam çok karışık nolur yardim edin.

NOT: kimse demesim yapmasaydin etmeseydin diye bi anlık rehavet hata hangi insan hata yapmazki? heleki deli gibi asikken ve hala da çok seviyoken ben bu kadar severken bunu bile göze slip ayrildiysam demekki gerçekten katlanamadi ayrıldı diye aklınizin kosesindr bulunsun ona gore yazarsanız sevinirim."
Ahahahah kaçak konu sahibelerinin korkulu rüyası :KK52:

Helal ve haram dini referans içeren kelimeler olup o dinin inananları dışında kimseyi bağlamaz. Ha aynı din size daha bi sürü şey söyler; mesela bu konuda yargılayacak bi pozisyona ya da hakka sahip olmadığınız gibi. Ama burası oturup herhangi bi inancın ya da herhangi bi inanç gereği o davranışın ne hükümde olduğunun tartışılacağı yer değildir.

Normal değil kısmına gelince; herhangi bir durumu anormal ilan edecek otoriteyi nasıl edindiniz? Sizin de belirttiginiz gibi sırf siz öyle diyorsunuz diye anormal olacak değil cünkü. Bi dayanagınız olmalı; evrensel, somut, kanıtlanabilir, üzerine tartışılabilir bi şeyler mesela.
Ben yargılama yapmadım normalmis gibi lanse ettirilmeye çalışmasına karşı kendi yorumumu yazdım .Normal olan şey helal olan şeydir. Burada Dinsizler kendi dinsizliklerine göre yorum yazar bende dînime göre. Platformun yasaklarindan haberdarim.Onu hatirlatmanizia gerek yok.
Normal olma meselesine gelince evrensel ve somut delilim ise inanmayanlarida yaratan Allahın koyduğu helal ve haramlardan(normal olmayan) bahsediyorum. Sizin inanmamaniz yada diğerlerinin bunları normal yapmaz.
Nafile çabalar ile hakikati degistirip normal ilan edemessiniz. Buna gücünüz de yetmez.
Bu arada siz üzerinden genel yazdım. Hep öyledir zaten yorumlarım.
şimdi dini yoruma girdi. Cevap verimıyım diyorum ama etliekmegin fırından gelişini beklerken vakit geçmiyor.

Pes ya pes.

Siz kizinizi okutmayin o zaman. Isi gucu olmasin, gordugu ilk erkekle evlensin, anlasamazsa bosanamasin cunku elde bir diploma yok is yok guc yok. Sizin genc kizlara bictiginiz hayat buysa ilk once kendi kizinizda uygulayin. Ayrica okumamis genc kizlar biliyorum ben bebek aldiran. Onlari ne yapalim cozumunuz nedir?

Biz kadinlar kizlar okusun, erkege mahkum kalmasin dedikce bir kadin sitesindeki yorumlara bakin. Bazen cidden kelimeler tukeniyor.
Şu cümleyi görünce bir paylaşım aklıma geldi nedensizce. :KK53: Bu sorunun cevabı ona göre şu, kadınları ortadan kaldırmak. :KK48:
Dünyada başka bir tür yoktur herhalde, dişileriyle bu kadar uğraşılan, mutsuz edilen, insan ırkı dışında.

Şu cümleyi görünce bir paylaşım aklıma geldi nedensizce. :KK53: Bu sorunun cevabı ona göre şu, kadınları ortadan kaldırmak. :KK48:
Dünyada başka bir tür yoktur herhalde, dişileriyle bu kadar uğraşılan, mutsuz edilen, insan ırkı dışında.
O konuyu.geçeli cok oldu canım yaa sen orda mı kaldın vah vah..espriyle karışık Bisey yazıldı orda ama insanlar.bayılıyor abartmaya tartışma ortamı yaratmaya falan

Aynen su haydar dumen,kosesindeki yazilar gibi olmus,

Olduysa ol du canim hep beraber olmesi icin dua edeelim. Adamin

Hayat bu demekmidir sizin icin?
Namus bu demekmidir?
Millet umurunda .asin ,herkez kendi yerinw tasiyor bu hayati

Ne gunah islediyseniz yari yariya

Sene 2016 Allahim biz bir arpa boyu yol alamadik,az once, esim Biseksüel diye bir konu okudum ,onun derdi seninkinin yaninda daha zor bacim

Yeniden seviceksin,ve evleniceksin

O konuyu.geçeli cok oldu canım yaa sen orda mı kaldın vah vah..espriyle karışık Bisey yazıldı orda ama insanlar.bayılıyor abartmaya tartışma ortamı yaratmaya falan
1- Tanışıyor muyuz? Nereden geliyor bu samimiyet? "Canım" gibi bir hitabı gerektirecek bir ilişkimiz yok bence, ki sizi ilk kez görüyorum forumda.
2-Orada muhatabım alıntı yaptığım kişidir, siz hayırdır?
3- Nokta cümlenin bittiğini işaret eder ve cümle sonunda kullanılır.

Kızlar bişi dicem, siz niye her seks yapanın konusuna ayet yazıyonuz?
Bana göre çok günah bilmem ne diyonuz?
Olmuş bitmiş işte, insan var ya yorumları okuyunca çıldırır he

Kız yapmış gitmiş işte, ne gerek var allahı cehennemi karıştırmaya?

Yani mesela bazen yoruma bakarak isim tahmin ediyorum, öğüre öğüre okuduklarım ismi lazım değilin yorumu çıkıyor, adını söylemeyin gelmesin. Gerçi en son dün online olmuş.

Keşke güzelce akıl verseniz, olmuş boşver önüne bak falan deseniz ya?

1- Tanışıyor muyuz? Nereden geliyor bu samimiyet? "Canım" gibi bir hitabı gerektirecek bir ilişkimiz yok bence, ki sizi ilk kez görüyorum forumda.
2-Orada muhatabım alıntı yaptığım kişidir, siz hayırdır?
3- Nokta cümlenin bittiğini işaret eder ve cümle sonunda kullanılır.
Iyyyyyyyy böyle bi cevap geldiğine inanamıyorum nereden nereye

Back
X