4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Diyelim ki öyle, ne yapmam gerekiyor peki ne onerirsiniz bana ?

Diyelim ki öyle, ne yapmam gerekiyor peki ne onerirsiniz bana ?

Gerçekten yaşamak istediğiniz ne kaldıysa onu yaşayın.

İnsanlar 50sinden 60ından sonra yaşıyorlar bazen istediklerini

Ve bunları yaşamanıza engel olan kim varsa onlardan kurtulun

Bunu yapabilecek güç sizin içinizde var, siz sadece farkında değilsiniz

Ve değerli bir insan olduğunuzu unutmayın

kız sen de hala buna cevap yetiştiriyorsun kadın kaostan besleniyor işte bırak besleme hem sen istediğin kadar söyle böyleleri en doğrusunun kendi düşünceleri olduğunu zanneder

Sen karismasana arkadasim birakta sordugum kisi cevap versin sana noluyo.sende avukatın avukatı kesildin haa

Burasi bir forum. Herkes her seye cevap verebilir. Hadi bende burdan karistim. Sen dedin diye hemen bilgilerini girer simdi hanimefendi. Hayir napcaksin, ne o seni cok merak ettimler filan?

Sen karismasana arkadasim birakta sordugum kisi cevap versin sana noluyo.sende avukatın avukatı kesildin haa
Sakin ol kuzum ya :) Agresifliğe gerek yok. Azıcık üzerine gelinince gerildin bakıyorum. Üslubunu bozma, sakin kal ki seni zayıf bilmesinler.

Hehehe, çirkinim diye mi merak ettin??
Kimse bana bakmaz da ondan boşan diyorum diye mi?
Görenler söylesin, hehe :)

@elvanelvan88 darkmore
Noluyo kiz pray asilan mi var sana?
Hayir fotona bakip nabicak onu anlamadim
Buradaki ruhsal siddet goren her kadina bosan diyorum ben sanirim ben de en az senin kadar cirkinim pray

Namus kavrami kadin icin neyse erkek icin de o bence. Ben evlenmeden once birlikte olma dusuncesine karsiyim. Sahsi fikrimdir. Burdan kimse polemik yaratmasin. Tabi kadin ne kadar kendini koruyorsa erkek de o kadar korumalidir. Yasayacagi ozel her seyi evlenecegi erkege saklayan kadinlar yasayacagi her seyi evlenecegi kadina saklayanlara layiktir. Cumlem carpitilmasin lutfen. Kimse daha degerlidir ya da az degerlidir anlaminda soylemiyorum bunu.

Ortalığı karıştıranlar kayboldu oklar bana cevrildi
gelin ablalaaaarrr

Karışmayayım dedim de madem pray yap dedi
Kendisi evli öncelikle aman bekar değil mi ne anlar yorumu yapmadan söyleyeyim avukatın avukatlarından biri olarak.
Allah için güzel de kadın. Ha güzel olmasa da emin ol yine güzel gelirdi. Çünkü erkek baskısına boyun eğmeyen özgüveni olan her kadın gibi dimdik bakıyor çünkü fotoğraflarda
Önemli olan bu zaten. Kimse onu kapı önüne koyamaz teşebbüs de edemez böyle bir kadın da çirkin olamaz

Ortalığı karıştıranlar kayboldu oklar bana cevrildi
gelin ablalaaaarrr
Bak neden böyle oluyor biliyor musun, gerçekten bazen yanlış ifade ediyorsun kendini.
justholdme psikolog reelde, önerilerini dinle. Ben de zaman zaman bakıyorum onun önerilerine
sen anlatmak istediğini yanlış anlatıyorsun, sanıyorsun ki herkes sana saldırıyor.
Bak valla ben de sakinleştiricilerle duruyorum, hiç de saldırgan yorum yapmıyorum. Yapmamaya özen gösteriyorum sana.

Bak dene, insanları biraz ciddiye al. Her şey daha kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…