- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Diyelim ki öyle, ne yapmam gerekiyor peki ne onerirsiniz bana ?Ben sizin içten içe çok huzursuz bir insan olduğunuzu düşünüyorum.
Kızmıyorum da çünkü yaşadıklarınızı mantığa oturtmanız ve kabullenmeniz gerekiyor hayata devam edebilmek için.
Bunun yolu da bu düşüne yapısını benimsemiş görünmekten geçiyor.
Ama böyle yapmak zorunda değilsiniz.
Hala hiçbir şey için geç değil, nacizane bir arkadaş tavsiyesi gibi görün
Sen karismasana arkadasim birakta sordugum kisi cevap versin sana noluyo.sende avukatın avukatı kesildin haa
Sana bi cevAp verirdim de burda olmaz guzelimbunu koca için okulu yarım bırakan, bakire olmasaydım beni postalardı diyen; bi de kocasından para çalan biri mi diyor :)
Diyelim ki öyle, ne yapmam gerekiyor peki ne onerirsiniz bana ?
Aldatıyordur kesin demedim, aldatıyordur da bak dedim.
Neye dayanarak söylicem kız, yorumlarına dayanarak söyledim.
Boşanamıyorsun, bunu sen söyledin ya?
Hani daha önce bana, toplum dedin, çevre baskısı dedin, herkese boşan deme dedin.
Heh işte, sen boşanamıyorsun, adam zaten diyecek bu hatun elde.
Neden seni aldatmasın bir de demek istedim.
Kocanı gözetlicek halim yok herhalde.
Sen karismasana arkadasim birakta sordugum kisi cevap versin sana noluyo.sende avukatın avukatı kesildin haa
Sakin ol kuzum ya :) Agresifliğe gerek yok. Azıcık üzerine gelinince gerildin bakıyorum. Üslubunu bozma, sakin kal ki seni zayıf bilmesinler.Sen karismasana arkadasim birakta sordugum kisi cevap versin sana noluyo.sende avukatın avukatı kesildin haa
Sana bi cevAp verirdim de burda olmaz guzelim
Alkışşş cok guzel cevao verdin sagolSakin ol kuzum ya :) Agresifliğe gerek yok. Azıcık üzerine gelinince gerildin bakıyorum. Üslubunu bozma, sakin kal ki seni zayıf bilmesinler.
Hehehe, çirkinim diye mi merak ettin??Seni cok merak ediyorum ya profiline bi.fotoğrafını koysana prayforlosers allah aşkına
Noluyo kiz pray asilan mi var sana?Hehehe, çirkinim diye mi merak ettin??
Kimse bana bakmaz da ondan boşan diyorum diye mi?
Görenler söylesin, hehe :)
@elvanelvan88darkmore
tüm yorumlarınız çok mantıksız ama bu daha bi mantıksız. bekarsak ne olmuş yani ne alaka?Varya bu site evlilerden cok bekarlarla dolu ağzı olann konusuyor
İyi de burası evli kadınlar kulübü değil ki.Varya bu site evlilerden cok bekarlarla dolu ağzı olann konusuyor
Ortalığı karıştıranlar kayboldu oklar bana cevrildi
gelin ablalaaaarrr
Yok canım estağfurullah. Merak ettim sadece bu yorumlar kimin parmaklarından dökülüyorHehehe, çirkinim diye mi merak ettin??
Kimse bana bakmaz da ondan boşan diyorum diye mi?
Görenler söylesin, hehe :)
@elvanelvan88darkmore
Bak neden böyle oluyor biliyor musun, gerçekten bazen yanlış ifade ediyorsun kendini.Ortalığı karıştıranlar kayboldu oklar bana cevrildi
gelin ablalaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?