4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Canım bu senin dusuncen.herkes boyle düşünmüyor ki

Şu hayatta kendimi ayrıcalıklı hissettiğim tek nokta ailem. Çünkü ne olursa olsun ne yaparsam yapayım benim yanımda duracaklarını biliyordum. Ne sevgilimin olduğunu sakladım aman okuldan alırlar diye korktum ne de sevişirken aman evlenemezsem korkusu yaşadım.
Şimdi de bu ayrıcalığı yaşıyorum. Zira sizi iki damla kan göremedi diye yarı yolda bırakacak tıynette bir adam size mutluluk veremez. El alem ne der diye karısına sahip çıkmayıp terk edecek adam anası babası için de karısını üzer hep ikinci plana atar.
Ben bakire değildim evlendiğim de ve kocam bu saçma sapan zımbırtılara önem veren bir insan olmadığından dört senedir bir kere bile geçmişe dair kelam etmedi. Böyle bir insan olduğu için de ama beni incitmekten korkan biri. Kadına bakire mi değil mi diye bakmayan, bir nesne değil bir insan olarak bakan bir adam ancak incitmekten korkar zaten.
Sizin için geçmiş artık da kızınız olursa her ne yaşarsa yaşasın arkasında duracağını bilin de bu saçma sapan şeyler yüzünden bu üzücü şeyleri yaşamasın.
Sizin için geç de en azından gelecek kuşakları kurtaralım. Bu benim fikrim falan diye erkek egemen bağnaz fikirleri empoze etmeyelim ki artık bizden sonraki kuşaklar ertesi gün ailesine gönderilmeyi de yaşamasın, ilk gece korkusunu da yaşamasın, sevdi diye sevişti diye utanmasın.

Yahu evlendiğin adam nerden anlayacak senin bakire olup olmadığını? Kan deme sakın düşer bayılırım. Ben de nişanlımla seviştim hiçte pişman değilim hala evlenmedikte üstelik. İlkinde bile kan gelmedi, bu benim ondan önce başkasıyla yattığımı mı gösterir yani? Bazıları esnek olur kan man gelmez, bırakın artık şu zihniyeti.

Benim evleneceğim adam daha önceki birlikteliğime tercihime saygı duymayacaksa evlenmesin benle. O beni alsa ben onu almam zaten. Kendisinin ilki sen olmadığın sürece sana bu konuda laf söylemeye zaten hakkı yok. Emin ol geçmişe takılmayan erkekler de var medeniyetin olmadığı yerlerden kaç yeter.

Bu arada bizi günahkar cehennemlik falan ilan edenler olmuş evlenmeden seviştiğimiz için. Evlenmeden seviştik, hala da sevişiyoruz, düğün tarihimiz de belli oldu o güne kadar da sevişeceğiz. Biz bunun için cehenneme gideceğiz ama siz bakire evlenenler cennetliksiniz evet. Çünkü cennete gitmenin tek yolu bakire evlenmekten geçer! Başka kriter istemiyorlar çünkü cennette.

Kadinin kadindan baska dusmani yoktur diyorum
Konu sahibi canin istemis sevismissin, uzulecek bir sey yok. Sen burayi biz namuslu kadinlara birak ve git bence ki herkes rahat etsin
Anlayamiyorum yani cinsellik yasamakla evliligin bir alakasi yok.16lik tazeler kocaya kacinca kimse onlara namussuz demiyor da evlilik disi iliski yasayana neden diyor acaba cozemedim

Bu söylediğiniz hangi toplum?
Dünya üzerinde en fazla tecavüz olan toplum mu?
Dünya üzerinde en fazla ensest ilişki olan toplum mu?
Dünya üzerinde en fazla çocuk tecavüzlerinin yaşandığı toplum mu?
Demek ki arkasına saklandığınız toplum çok matah bir şey değil.

Ben kocamdan dayak yemiyorum oncelikle bunu her defasında söylüyorsun daa...eski mesajlarima baktiysan eger hic dayak yedim vs yazmiyor bidaha bak istersen.ikincisii para konusuna gelince seninle o konuda ters dustugumuzde,bana sormustun bende hayır demiştim. Olayları cok farklı yerlere götürüyorsun. Hayır almadım ama biriktirmisligim var dedim sana o da eşimin haberi var zaten.belki konunun rehavetiyle yalnış da anlatmış olabilirim o gün. Büyük konusmakta istemiyorum ama eşim aldatacak en son kişidir canimsss.:) aldatirsa da ayrilirim zaten ama sen hic tanimadan nasil boyle bi kaniya varabiliyosun

Maleseff hepimizin icinde olduğu (sizde dahil) toplum bu toplum

Sen yazmıştın dayak yiyorum diye, hatırlıyorum yorumunu
İnsan bırakıp gidemiyor işte öyle kolay olmuyor gibi bir yorum yapmıştın hatta. Biraz geçmişteydi.

Para aldığını da söyledin. Yanlış mı anlattın bilmiyorum.
Adam seni geri yollayacakmış işte kız olmasan, kendi ağzınla diyorsun postalardı diye daha ne olsun melekcim?

Ay senle de konuşulmuyo be iki ciddi yorum yaptırmıyorsun, tamam git.
Tepeme çıkardın yine sinirlerimi

Aldatiyordur kesin diyosun.neye dayanarak soyledin bunu simdi kacma hemen

Maleseff hepimizin icinde olduğu (sizde dahil) toplum bu toplum

işte bunun nedeni sadece ve sadece sizin gibi düşünenler.
kocaya bağımlı yaşamak, erkek egemenliğini sorgusuz kabul etmek
özgüvenli bireyler yetiştirmek yerine, kafayı seks yapanlarla bozmak
kadını sindirmek, cahilleştirmek, hala 2000 sene önce ki kurallarla yaşamasını beklemek
namus denilen şeyin sadece kadına has olduğunu düşünmek
okumanın, ilerlemenin, çalışmanın batının yozlaşması zannetmek

O yüzden lütfen çocuk yapmayın. üremeniz toplum için sakıncalı.

Biraz öncede söylemiştim 3,5 yıllık berberliğim oldu yakın bir Zaman'da evleneceğiz diye benim de sevgilimin de ilk deneyimiydi Hadi ben küçükttüm de o Zaman'lar o 27 yaşındaydı tecrübesizdik bir gün bana dedi ki doktora gideceğiz bu sorunu çözeceğiz ben kendimi o kadar doldurmuşum ki toplumumuz yüzünden hayır ne doktoru ne saçmalıyorsun sen deyp bir sinirle Oray'a buraya vurarak eşyaları etrafa fırlatarak evden çıktım ağlaya ağlaya ben sandım ki ben den ayrılacak doktor da da zar dikimi yaptıracağız ne alakaysa hiçbir sorun yokken bu şekilde çıktım arıyor beni açmıyorum flaan mesaj attı ne anladın sen ben erken boşalma sorunu için gideceğim demek istedim dedi tabi ben çaktırmadım ama kendi kendimden utandım ne saçma düşünmüşüm diye ama sorun bizde değil etrafta sırf seviştik diyr bizi namussuz yapanlarda

Aldatiyordur kesin diyosun.neye dayanarak soyledin bunu simdi kacma hemen
Aldatıyordur kesin demedim, aldatıyordur da bak dedim.
Neye dayanarak söylicem kız, yorumlarına dayanarak söyledim.

Boşanamıyorsun, bunu sen söyledin ya?
Hani daha önce bana, toplum dedin, çevre baskısı dedin, herkese boşan deme dedin.

Heh işte, sen boşanamıyorsun, adam zaten diyecek bu hatun elde.
Neden seni aldatmasın bir de demek istedim.

Kocanı gözetlicek halim yok herhalde.

Yaa mesajlarimi yorumlama lutfen.dahi fikirlerini kendine sakla.evli misin acaba cok merak ettim.boyle bilmiş konusan kişiler de kocasının gölgesine siginanlar oluyo nedense

Yaaa gidelim nerden bulunursa bir kova kan bulalım da boca edelim yeni evlilerin çarşaflarına. Madem o bir damla kan mutluluk getiriyor... Yanlışım varsa birileri düzeltsin ama şu forumda hiç " bakire olmadığımı bilen kocam şimdi üstüme geliyor. Bu durumu yüzüme vuruyor" diye konu okumadım. Tam tersi "tertemiz gittiğim kocam değerimi bilmiyor. Beni beğenmiyor vs vs bir sürü konu. Demek ki sadece bakirelikle olmuyormuş o iş. Karakter, dürüstlük, bacak arasına sıkıştırılmamış namus anlayışı vb bir süre şey var evlilikte uyum getiren.

Seni cok merak ediyorum ya profiline bi.fotoğrafını koysana prayforlosers allah aşkına

Bakire olsaniz da olmasaniz da kadina vajinasina gore deger veren bir erkekle asla evlenmeyin.
Bekaret takintisi bir cok baska seyin gostergesi cunku, kafasi calisan adam boyle seylere takilmaz, kafasi calismayan adamlari da kendi hallerine birakin, azalarak bitsinler.

Yaa mesajlarimi yorumlama lutfen.dahi fikirlerini kendine sakla.evli misin acaba cok merak ettim.boyle bilmiş konusan kişiler de kocasının gölgesine siginanlar oluyo nedense

bunu koca için okulu yarım bırakan, bakire olmasaydım beni postalardı diyen; bi de kocasından para çalan biri mi diyor :)

Seni cok merak ediyorum ya profiline bi.fotoğrafını koysana prayforlosers allah aşkına

Ben sizin içten içe çok huzursuz bir insan olduğunuzu düşünüyorum.

Kızmıyorum da çünkü yaşadıklarınızı mantığa oturtmanız ve kabullenmeniz gerekiyor hayata devam edebilmek için.

Bunun yolu da bu düşüne yapısını benimsemiş görünmekten geçiyor.

Ama böyle yapmak zorunda değilsiniz.

Hala hiçbir şey için geç değil, nacizane bir arkadaş tavsiyesi gibi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…