- 14 Eylül 2014
- 20.853
- 99.641
- 798
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Canım bu senin dusuncen.herkes boyle düşünmüyor ki
Canım ben okula da gittim üniversiteyi yarıda bıraktım evlendim.ben evlenmeden önce birseyler yaşayanları kınamıyorum olabilir,sevmis yapmış, ama daha sonra benim cevrem tutucu ben yandım bittim mahvoldum diyenlere anlam veremiyorum.madem yaşadın, pisman olmayacaksin o zaman.yaşarken aklın neredeydi madem,arkasinda duracak o zaman.diğer konuya gelince dee senin bu soylediklerini toplum kabul etmiyor ne yazikki.eminim benim esimde gormeseydi kanı beni postalardi
Ben kocamdan dayak yemiyorum oncelikle bunu her defasında söylüyorsun daa...eski mesajlarima baktiysan eger hic dayak yedim vs yazmiyor bidaha bak istersen.ikincisii para konusuna gelince seninle o konuda ters dustugumuzde,bana sormustun bende hayır demiştim. Olayları cok farklı yerlere götürüyorsun. Hayır almadım ama biriktirmisligim var dedim sana o da eşimin haberi var zaten.belki konunun rehavetiyle yalnış da anlatmış olabilirim o gün. Büyük konusmakta istemiyorum ama eşim aldatacak en son kişidir canimsss.:) aldatirsa da ayrilirim zaten ama sen hic tanimadan nasil boyle bi kaniya varabiliyosunMelek, bak seni cidden acaip sindirmişler ha
Böyle olmaz, yani adam seni hem dövüyor, sen boşanmıyorsun
Kocandan para çalıyorsun ne olur ne olmaz belki sonum belli olmaz diye
Bak adam seni bir mal gibi geri yollayacakmış, aslında sana değil o kana aşıkmış yani.
Ama kendi bakir değildir kesin...
Yorumlarına da bu yüzden kadın düşmanı diyorum, bak çünkü sindirilmişsin.
Adam polismiş, seni bir de mesleki olarak bastırmış.
Onun düşüncelerini söylüyorsun forumda da, ataerkil bakıyorsun.
Yapma, doğurma çocuk falan. Ciddiyim hiç sağlıklı değil.
Boşan kurtul, insan evlenicem diye okul mu bırakır, sağlıklı mı bu?
Seni aldatıyordur da bu adam bak, ne de olsa evde karı var diye.
Maleseff hepimizin icinde olduğu (sizde dahil) toplum bu toplumBu söylediğiniz hangi toplum?
Dünya üzerinde en fazla tecavüz olan toplum mu?
Dünya üzerinde en fazla ensest ilişki olan toplum mu?
Dünya üzerinde en fazla çocuk tecavüzlerinin yaşandığı toplum mu?
Demek ki arkasına saklandığınız toplum çok matah bir şey değil.
Sen yazmıştın dayak yiyorum diye, hatırlıyorum yorumunuBen kocamdan dayak yemiyorum oncelikle bunu her defasında söylüyorsun daa...eski mesajlarima baktiysan eger hic dayak yedim vs yazmiyor bidaha bak istersen.ikincisii para konusuna gelince seninle o konuda ters dustugumuzde,bana sormustun bende hayır demiştim. Olayları cok farklı yerlere götürüyorsun. Hayır almadım ama biriktirmisligim var dedim sana o da eşimin haberi var zaten.belki konunun rehavetiyle yalnış da anlatmış olabilirim o gün. Büyük konusmakta istemiyorum ama eşim aldatacak en son kişidir canimsss.:) aldatirsa da ayrilirim zaten ama sen hic tanimadan nasil boyle bi kaniya varabiliyosun
Aldatiyordur kesin diyosun.neye dayanarak soyledin bunu simdi kacma hemenSen yazmıştın dayak yiyorum diye, hatırlıyorum yorumunu
İnsan bırakıp gidemiyor işte öyle kolay olmuyor gibi bir yorum yapmıştın hatta. Biraz geçmişteydi.
Para aldığını da söyledin. Yanlış mı anlattın bilmiyorum.
Adam seni geri yollayacakmış işte kız olmasan, kendi ağzınla diyorsun postalardı diye daha ne olsun melekcim?
Ay senle de konuşulmuyo be iki ciddi yorum yaptırmıyorsun, tamam git.
Tepeme çıkardın yine sinirlerimi
Maleseff hepimizin icinde olduğu (sizde dahil) toplum bu toplum
Aldatıyordur kesin demedim, aldatıyordur da bak dedim.Aldatiyordur kesin diyosun.neye dayanarak soyledin bunu simdi kacma hemen
Yaa mesajlarimi yorumlama lutfen.dahi fikirlerini kendine sakla.evli misin acaba cok merak ettim.boyle bilmiş konusan kişiler de kocasının gölgesine siginanlar oluyo nedenseişte bunun nedeni sadece ve sadece sizin gibi düşünenler.
kocaya bağımlı yaşamak, erkek egemenliğini sorgusuz kabul etmek
özgüvenli bireyler yetiştirmek yerine, kafayı seks yapanlarla bozmak
kadını sindirmek, cahilleştirmek, hala 2000 sene önce ki kurallarla yaşamasını beklemek
namus denilen şeyin sadece kadına has olduğunu düşünmek
okumanın, ilerlemenin, çalışmanın batının yozlaşması zannetmek
O yüzden lütfen çocuk yapmayın. üremeniz toplum için sakıncalı.
Seni cok merak ediyorum ya profiline bi.fotoğrafını koysana prayforlosers allah aşkınaAldatıyordur kesin demedim, aldatıyordur da bak dedim.
Neye dayanarak söylicem kız, yorumlarına dayanarak söyledim.
Boşanamıyorsun, bunu sen söyledin ya?
Hani daha önce bana, toplum dedin, çevre baskısı dedin, herkese boşan deme dedin.
Heh işte, sen boşanamıyorsun, adam zaten diyecek bu hatun elde.
Neden seni aldatmasın bir de demek istedim.
Kocanı gözetlicek halim yok herhalde.
Yaa mesajlarimi yorumlama lutfen.dahi fikirlerini kendine sakla.evli misin acaba cok merak ettim.boyle bilmiş konusan kişiler de kocasının gölgesine siginanlar oluyo nedense
Arkadaşım iyi misin sen? Burda yorumları anonim yapıyoruz. Istersen kimlik numarasını da versin.Seni cok merak ediyorum ya profiline bi.fotoğrafını koysana prayforlosers allah aşkına
Seni cok merak ediyorum ya profiline bi.fotoğrafını koysana prayforlosers allah aşkına
Sen karismasana arkadasim birakta sordugum kisi cevap versin sana noluyo.sende avukatın avukatı kesildin haaA
Arkadaşım iyi misin sen? Burda yorumları anonim yapıyoruz. Istersen kimlik numarasını da versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?