Cımbızlamadan önce umarım yazacaklarımı en azından birkaç genç kız okur, birini sevmek güzeldir, aşk güzeldir ama cinsel ilişki yaşayacaksanız sonu evlilik olacak diye düşünerek yaşamayın hayal kırıklığına uğrarsınız, yıl 2016 sizler bizim yaşımızdaki büyüklerinizden çok daha şanslı olmanıza rağmen, ki bizim zamanımızda bizleri karşına alıp konuşacak, bilinçlendirecek büyükler yoktu, ayıptı konuşmak, eliniz altında internet teknoloji gibi nimetler varken hala evlilik vaadine kanarak veya evlenir benle diye düşünerek birliktelik yaşamanızı anlayamıyorum, bir ilişki yaşıyor nasıl gebe kalındığını dahi bilmiyorsunuz.
Sizlerin özeline müdahale edecek veya yargılayacak değilim lakin birşeyler yaşayacaksanız bunun arkasında durmayı da bilin, sonrasında pişmanlık yaşayacağınız hiçbirşey yapmayın, çoğunuzun pişman olduğunu okuyorum.
Bir erkek kendi isteğinizle yaşadığınız ilişki yüzünden size sahip çıkmaz, artık bunun bilincine varın rica ediyorum.
Evli kadınlar dahi kocalarından değer görmezken canım deyip sizle evleneceklerini düşünmeyi bırakın.
Ki herşey demek değildir evlilik... Önce okuyun, meslek edinin, kariyer yapın sonrası oluyor zaten ama lütfen lütfen genç kızlar bilinçlenin artık.
Konuyu dine, ahlaka vb getiren hanımlar, sizler içinde geri sayım başlasın, kızları yargılamayın, yol gösterici olun.