- 14 Eylül 2014
- 20.873
- 99.805
- 798
- Konu Sahibi Apolline_mn
Canım bu senin dusuncen.herkes boyle düşünmüyor ki
Şu hayatta kendimi ayrıcalıklı hissettiğim tek nokta ailem. Çünkü ne olursa olsun ne yaparsam yapayım benim yanımda duracaklarını biliyordum. Ne sevgilimin olduğunu sakladım aman okuldan alırlar diye korktum ne de sevişirken aman evlenemezsem korkusu yaşadım.
Şimdi de bu ayrıcalığı yaşıyorum. Zira sizi iki damla kan göremedi diye yarı yolda bırakacak tıynette bir adam size mutluluk veremez. El alem ne der diye karısına sahip çıkmayıp terk edecek adam anası babası için de karısını üzer hep ikinci plana atar.
Ben bakire değildim evlendiğim de ve kocam bu saçma sapan zımbırtılara önem veren bir insan olmadığından dört senedir bir kere bile geçmişe dair kelam etmedi. Böyle bir insan olduğu için de ama beni incitmekten korkan biri. Kadına bakire mi değil mi diye bakmayan, bir nesne değil bir insan olarak bakan bir adam ancak incitmekten korkar zaten.
Sizin için geçmiş artık da kızınız olursa her ne yaşarsa yaşasın arkasında duracağını bilin de bu saçma sapan şeyler yüzünden bu üzücü şeyleri yaşamasın.
Sizin için geç de en azından gelecek kuşakları kurtaralım. Bu benim fikrim falan diye erkek egemen bağnaz fikirleri empoze etmeyelim ki artık bizden sonraki kuşaklar ertesi gün ailesine gönderilmeyi de yaşamasın, ilk gece korkusunu da yaşamasın, sevdi diye sevişti diye utanmasın.