4 yıla rağmen?

aynalarkoridoru

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
593
18
298
4 yıl önce burun estetiği olmuştum. Ama hala bir darbe gelmesinden korkuyorum. Birinin bi parmağı bile degerse acıyor. Burun ucum sert. Esnek değil. Bir tek benim mi böyle yoksa estetik olan herkeste bu var mı? o eski rahatlığı ve özgürlüğü kayıp mi etti .?

Demek 4yıl sonra böyle oluyo...birdaha eskisi gibi sümkürememek.kaşındığında deli gibi ucunu bi o yana bi bu yana getirememek.doğallık ne büyük nimet...4yıl sonra bile olsa yazdığınız için sağolun.

Malesef öyle. Tamam eski halime göre güzel bir burnum oldu ama yinede bozukluk var misal. Kavis yaptığı yer kesik .burnumun ortasi içe Girik gibi.ameliyattan önce burnum sola kayikti. Ameliyattan sonra kaydı. Ama o rahatlik. Onu çok özlüyorum. Sumkurmek kaşımak da bir sorunum yok. Kendim hersekilde dokunabiliyorum. Ama deli gibi o yana bu yana getirmek sonra yüzüstü yattigimizda kafamizi yastığa gömmek artık yok. Ben yapamıyorum. Çok sevdiğim halde top oyunu vs oynayamiyorum darbe gelecek diye. Kız kardesimle oynayamiyorum rahatça. Gece oynarken biraz hareket etti burnuma çarptı. Hafif bişi olmasına rağmen sizladi biraz. Hep bu engelleme var. Özgürlük yok.yarin öbür gün evlenip çocuk sahibi olunca daha zor olacak diye düşünüyorum. Degermiydi bunun için bilemiyorum. oyüzden herkesin mj böyle merak ettim. Benim ameliyatim mi başarısız acaba.

1 ay sonra eskisinden daha rahat hareket ettirenler bile var yahu ameliyatı yapan doktora görünmende fayda vardır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…