• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe aşırı takıl sevgili yargılayan hakaret eden

Hala, niye geçmişe takılı kaldı diye kendinizi ikna etmeye çalışmanıza pes diyorum.

İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?
Bu genç kızlarımızı hiç anlayamıyorum.Adam kendini her türlü belli etmiş.Belanın teki.İçkisi var belki uyuşturucu bile vardır.Daha yok unutamam yok çok güzel vakit geçirmiştim.Belanı mı arıyorsun.Gazeteleri okumuyor musun .Her gün bir kadın cinayeti hiç mi ders almıyorsunuz.Ne düşünüyorsun at gitsin çöpe.Annenizi de kutlarım akıllı kadınmış güzel konuşmuş.Böyle akıllı kadının akıllı kızı gibi davran.

Alkollüyüm ve üzüntüden az uyudum :( ısın ıcınen cıkamadıgım için kendimi üzüp ağlayıp duruyorum mantıklı dusunemıyorum kaybetmiş gibi hissediyorum
kendinizi neden bu kadar sevmiyorsunuz?
o ne demek o..pu falan .. kaç. tane kötü alışkanlığı var üstelik
onunla da birlikte oldunuz mu? olmadıysanız bunun hırsı mıdır nedir?

Daha öncede bir konu açmıştın diye hatırlıyorum ayrılda denmişti bu derece takıntılı biriyle niye hala berabersiniz? Zaten kendiside bakir değil neyin hesabını soruyor?

Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan
Aynı yerde, birbirini tanıyan insanlarla beraber olup bunun ortaya çıkmayacağını mı düşünüyorsun? Önce veya sonra mühim değil ama rezil olacağını düşünüp korkuyorsan böyle şeyler yaşamayacaksın. Artı olarak bu herifle kaç tane konun var. Ayrılmak için ne bekliyorsun anneniz babanız bu kadar şey yapsa evden kaçarsınız şu tiplere kendinizi aşağılayıyorsunuz PES!!!

Daha öncede bir konu açmıştın diye hatırlıyorum ayrılda denmişti bu derece takıntılı biriyle niye hala berabersiniz? Zaten kendiside bakir değil neyin hesabını soruyor?
Düzelmişti ama tekrar basa sarıyor kaprisleri tripleri enmsonunda da bu seviyorum kıyamıyorum diyeydi. Babası vefat ettiği için annaiyle arası iyi değil diye kıyamıyorum dıye. Artık bı yerden sonra cocugum gibi olmaya basladı her seye ben mudahale ediyordum yoruyodu bazen ama alışkanlık sanırım ilk ilişkimde değil. Önceki ilişkimde buna benzer daha kötü olmuştu doğulu erkek arkadasım kuryeyle kartpostalla annemlere yemek soyleyıp a4 kagıdına eskk erkek arkadasımla evde fotograf basmıstı kıznız dıye.buda ona benzer aslında ama manipüle edildiğim için herhalde yoksa hepiniz cok haklısınız

Aynı yerde, birbirini tanıyan insanlarla beraber olup bunun ortaya çıkmayacağını mı düşünüyorsun? Önce veya sonra mühim değil ama rezil olacağını düşünüp korkuyorsan böyle şeyler yaşamayacaksın. Artı olarak bu herifle kaç tane konun var. Ayrılmak için ne bekliyorsun anneniz babanız bu kadar şey yapsa evden kaçarsınız şu tiplere kendinizi aşağılayıyorsunuz PES!!!
Korkum yok korkacagım bısey yapmadım sonuc olarak o hayatımda yoktu bende sizin gibi düşünüyorum ama o anladıgı ıcın üzülüyorum emeklerime diye. Ama evet gerçekten

Düzelmişti ama tekrar basa sarıyor kaprisleri tripleri enmsonunda da bu seviyorum kıyamıyorum diyeydi. Babası vefat ettiği için annaiyle arası iyi değil diye kıyamıyorum dıye. Artık bı yerden sonra cocugum gibi olmaya basladı her seye ben mudahale ediyordum yoruyodu bazen ama alışkanlık sanırım ilk ilişkimde değil. Önceki ilişkimde buna benzer daha kötü olmuştu doğulu erkek arkadasım kuryeyle kartpostalla annemlere yemek soyleyıp a4 kagıdına eskk erkek arkadasımla evde fotograf basmıstı kıznız dıye.buda ona benzer aslında ama manipüle edildiğim için herhalde yoksa hepiniz cok haklısınız
Böyle hayvanlara çekiliyorsan sende normal değilsin kusura bakma. Psikolojik yardım al hayatına benzer adamlar alman normal değil. Ve geçmişinden kimseye bahsetme suçluda hissetme. Çevrenden birileriyle görüşme başka yerde hayat kur kendine.

Hayir değil anlayamadıgım sekilde takıntı yapıyor gereksız yere
Çünkü o zihniyetin düşüncesi, erkeğin elinin kiridir erkek ne kadar ilişki yaşarsa ona tecrübeli diye bakarlar ama kadın namuslarıdır geçmişi olmayacak
Önceki ilişkimde buna benzer daha kötü olmuştu doğulu erkek arkadasım kuryeyle kartpostalla annemlere yemek soyleyıp a4 kagıdına eskk erkek arkadasımla evde fotograf basmıstı kıznız dıye.
Daha neler bu ikinci olay mı şimdi. Niye hem kendinizi hem ailenizi böyle iğrenç insanlarla muhattap ediyorsunuz destek alıp düzgün biriyle olma fikri mesela?

Bir de sanırım anlamıyorsunuz ama bugün sözle tehdit eden yarın fotoğraf video ile eder. Bugün hakaret eder yarın darp raporu almaya gidersiniz. Farkındayım ama seviyorum emek verdim diyorsanız buyurun hem kendinizi hem ailenizi mağdur etmeye devam edin

İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?
Sizce bu yaşananlar normal mi? Eğer karşınızdaki kişinin bir geçmişi yoksa istemeyebilir bunu anlarım ama bu şekilde yargılayıp bu şekilde davranarak değil. Ki muhtemelen o kişininde yaşanmışlıkları vardır. Olsa da olmasa da sizinle beraber olmayı o seçmiş zaten. Ne olursa olsun kendinize böyle davranılmasına müsade etmeyin. Hala geçmişe neden bu kadar takıldı diye sorgulamak üzülmek yerine bence kurtulduğunuza sevinin. Barışmak istediğinizde de aklınıza ya evlenseydik bana nasıl davranırdı diye realist bir şekilde düşünürseniz bir daha üzülmezsiniz. Üzüntülüyken veya alkollüyken hislerinize güvenirseniz bundan daha çok üzüleceksiniz.

İyi geceler kızlar
Herkesin tercihleri farklıdır.( Geçmişe takılan ya da önemsemeyen) İlla biri doğrudur diyemem. Ama ben bana uygun olmayan kişiyle görüşmem, yalan da söylemem. Açıkçası ben de sevgilime bir şeyi sorduğumda bana yalan söylediğini sonradan öğrensem direkt ayrılırım. ( Konu önemli değil) Eğer geçmişinize takılmayan biri istiyorsanız o kişilerle olmalısınız. Biri size geçmişinizi soruyorsa bunu önemsiyordur. Benim özelim deyip kapatabilmelisiniz.

Back
X