• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişe aşırı takıl sevgili yargılayan hakaret eden

amaan alt tarafi o.spu demis
sanki hic demediği laf
neler dedi unuttunuz, insan onuruna agir gelecek neleri yuttunuz
merak etmeyin, bir bundan ayrilmazsiniz.

evlenmeden yattigi kadinin eski iliskilerine laf söyleyen dalyapraklara da ayri kilim. bekaret senin icin önemliyse evlenmeden elin kizinin ustunde ne isin var

İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?
Senin için evlilik dışı cinsellik normal ise ona göre biriyle beraber olmalısın, keza sevgilin de kendine göre biriyle olmalı. Kafa yapın ve yaşantın bu şekilde ise, bunu sorun edecek adamlarla ne işin var? Sorun edecekse onun seninle ne işi var?
Neyi oldurmaya çalışıyorsunuz siz ikiniz?
Bir de hakaretler, tehditler, çirkinlikler. Tekmeyi basacağına peşinden koşuyorsun. Önce kendine saygı.

İyi geceler kızlar
1 yıldır ılıskım var uzak mesafeydı yazın 6 ay hep bırlıkteydık cok güzeldi. Sonra döndüm ben öyle bi kac hafta gitti. Ama şöyle ki ondan önce bi kaç kişiyle beraber olmuştum bana sormustı bende birini söylemedim aynı yerdendıler ve bu kısı cok önceydi ondan. Öğrenmiş dün gece ortalıgı bırbırıne kattı. Yaln söyledinler ‘o..pu’ herkesle yatmıssın falanlar. Tehditler ailene söylicem annene söylicemler benı kandırdın ben başkasından öğreniyorumlar. Geçmişe ve beraber oldugum kisilere cok takık nedense. Zor aştık zaten 1 yıl boyunca bu konuda patlayınca ben onu tamamen kaybetmiş gibi hşssediyorum çok üzülüyorum. Tehdşt etti annene anlatıcam diye annem onu mu tutucak ne sandıysa babası yok annesiyle arası cok kötü. Bende hep destektim ona karşı. Neyse buraya gelmekle tehdit etti defalarca evine gelcemler. Anneme arattım annemde tabıkı tatlı serttle canına okudu. Ben ondan uc has büyüğüm o benden kucuk. Ama kabul etmeyip ustu kapalı anneme munasebetı olmus dıyor. Annemde benım kızım 28 yasında yasanmıslıkları olur elbet senden öncesi senden öncede kaldı dedi. Hazmedemiyor ayrıldık zatende ben onu kaybetmiş gibi hissediyorum. Cok güzel zamanlar geçirdik. Ergen biraz tripli kaprisli, hep ben pşeindeydım. Hergun içiyor zaten sımdı ıyıce içer/ kumarı bıraktım dıyor ama oynuyo tabiki. Kendımı ıkna edemıyorum. Geçmişe takılı kalması bu kadar abartması büyütmesi normal mi?
Tripli, kaprisli, geçmişe takıntılı herifle ne ara güzel gün geçirdiniz, siz iyiyken o da zahmet edip iyi olmuştur işte. İçki var kumar var, karı kız ayağı sizden önce konti garanti olmuştur belki zührevi hastalığı bile vardır. Onca hakareti sineye çekmişsiniz, artık tehditler başlayınca bişeyler yapmak zorunda kalmışsınız. Kendinize neden bunu yaptınız? Hadi yaptınız, bari değdi mi?

Başkasından duydugunu bana sordugunu söylemediğimi sen kaç kişiyle yattın diye sorguluyor zaten bu ağrıma gidiyor. İlişki içinde binbir türlü emek verip her küstüğünde çabaladım uğraştım bunların hepsini çırpıda geçmiş için söylemek istemedğim şey için silip atması koyuyor bilmiyorum kendımı cok suçlu hissediyorum
Silip atmak mı? Yaptıklarınız hiçbir zaman görülmemiş ki. Bunları deseniz avel avel yüzünüze bakar, "Zaten kadın dediğin alttan alacak idare edecek hele senin gibi kusuru varsa, lütuf mu ettin sen?" diyecekti şaşırarak.

Yerinizde olsam kendime edilene ne kadar sussam çeksem de, anneme yapılan o.. muamelesine razı gelmez o baykuş gözlerini oyar eline verirdim o rezilin. Nasıl sustunuz ya hayret bişey.

Son düzenleme:
Back
X