Malesef öyle. Tamam eski halime göre güzel bir burnum oldu ama yinede bozukluk var misal. Kavis yaptığı yer kesik .burnumun ortasi içe Girik gibi.ameliyattan önce burnum sola kayikti. Ameliyattan sonra kaydı. Ama o rahatlik. Onu çok özlüyorum. Sumkurmek kaşımak da bir sorunum yok. Kendim hersekilde dokunabiliyorum. Ama deli gibi o yana bu yana getirmek sonra yüzüstü yattigimizda kafamizi yastığa gömmek artık yok. Ben yapamıyorum. Çok sevdiğim halde top oyunu vs oynayamiyorum darbe gelecek diye. Kız kardesimle oynayamiyorum rahatça. Gece oynarken biraz hareket etti burnuma çarptı. Hafif bişi olm..
Her ne kadar kimse buraya bu konuları yazmasada Eminim her burun ameliyatı olan kişi bu yaşadıklarımızı yaşıyodur.yastıga kafayı gömerek uyumamaya çalışmak mesela bu ameliyatı olan herkeste dürtü olmuştur.özellikle yapmamak için çoğu şeyden bişey olur düşüncesiyle evet özgürlük kısıtlanıyo.belki hiçbişey olmaz öyle yapınca yada top oynayınca vs darbe gelecegi düşüncesiyle hafif bi çarpma olsa belki bişey olmaz gözüyle bakılsa bile mutlaka dürtümüz onu yaptirmiyo Kesinlikle.herşeyde bi hayır vardır ama şuanada inanıyorum bundada herşeyde olduğu gibi bir hayır vardır. hayatı kısıtlamaya,bu ameliyatı olmaya karar verinceden itibarwn zaten başlıyo insan.o karari almak zaten kisitlamanin kendisi.burundaki kemerin bile yaratılışta ne güzel amacı varmışta bunlari ameliyatdan sonra öğrendim.benimde kendi adima kötü mü oldu.hayır hatta okadar güzelleştirdiki ben bu güzel yöndeki degişime alişamadigim için tedavi bile gördüm.ama olay burnun insanı güzelleştirmesi değil bence çünkü öyle olsa bukadar psikiyatri psikolog terapi tedavileri görmezdim.ama bence kimse yazmasada kesinlikle her bu ameliyati olan sizin gibidir yani refleks olarak durtu olarak kesinlikle yalniz degilsiniz