4 yıldan beri bebek özlemi çekenler tecrübelerimizi paylaşalım!!!!

modelist kardesim haklisin doktor cok önemli... sana yardimci olacak. seni dinliyecek. güzelce herseyi anlatacak... en önemlisi vicdani olacak... dedigin gibi deneyler yapilmamasi lazim. ben burda dört düsügümü yasadigimda... doktorlar bunun neyden kaynaklandigini bile arastirmak istemiyorlardi... Nedeni ise: bir cocugum var. alman kanunlarina göre birtane varsa bile daha sonraki tahlillere gerek yokmus.
ayrica burda gittigim her doktor öyle gamsiz bir sekilde söylüyorlardiki düsük oldugunu... öyle hissiz bir sekilde ki...
sanki "ne var bunda ya her zaman olan seydir" gibisine....

ben de 2004 te evlendim 2005 te ilk düşüğümü yaşadığımda resmen şok geçirdim çünkü 6 haftalık hamileydim ve daha varlığından bi haftadır haberdar olduğum ilk bebeğimi kaybediyordum sonrası kürtaj kabusu ve tam altı ay korundum korkudan.ama işe yaramadı tam bir sene sonra 7 haftalık bir düşük daha.bundan sonraki korkum daha büyük olduğu için 1 sene korundum.fakat bu sefer de rahmim tembelleşti sanırım ve korunmayı bırakalı bir seneden fazla olduğu halde hamile kalamıyordum.bir doktora gittim klomen tedavisi uyguladı souç alamadık. uzun süre düşündüm hemen cesaret edemesem de sonunda aşılama yaptırmaya karar verdik birincisi tutmadı ikincisi çok şükür tuttu ve şimdi 7.ayımın içindeyim Rabbim olmayan herkese nasip etsin.Siz başınızdan geçenleri anlatırken sanki ben de sizinle tekrardan yaşadım aynı şeyleri.ama Allah biliyor başlarda ben de istemiyordum.daha evlenmeden şöyle 1-1,5 yıl olmasın eşimle hem iyice birbirimizi tanır,evliliğimizi rayına oturtur hem de çocuğa hazır hale geliriz diyordum.ama çok yanlışmış öyle herşey insanın istediği gibi olmuyor.herşey elinde olanbi tek Rabbim var.insan hiç büyüklenmemeli,şu şöyle olucak,bunu böyle yapıcam dememeli.ben yaşadım tecrübe ettim herkese de bişey isterken ya da planlarken inşaAllah demeyi unutmamalarını tavsiye ederim

benim de temmuzda 3 yılım dolacak olmadı.evlendiğimden beri istiyoruz.sperm morfolojisi çok bozuk.1 tüp denemem var.yaza terar deneyeceğz raporlu.hamilelik haberi alınca 2 gün kendime gelemiyorum.yakın arkadaşlarım hamile,üzülüyorum ama işte kendini de öldürsen yok.olmadı mı omuyor...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok yeni dün.....:) benim eşim varikosel ameliyatı oldu 4 sene önce o zaman yeni evli olduğumuz için korunuyoduk ama 1 senedir korunmuyoruz ve bişey yok her ayın başında hamile gibi davranmaktan ve sonunda hüsrana uğramaktan yoruldum ve sizlerle bebek isteyenlerle konuşmak derdimi paylaşmak istedim..

kızlar bende aynı dert var aynı topiği görünce yazmadan geçemedim kızlar 2005 te evlendim ağustosta ve olmadısonra2006 ilk doktora gittik bir sene olmayınca kan tahlili verdik doğum doktorum sema soysal dedi yok yüksek derecede tiroit hastasısın dedi ve guatrmış kızlar ve ozamandan beri yok ondan beri gitmediğim doktor kalmadı nisanda yine başlıycaz inşallah buradaki tüm arkadşalarımızın olur allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kimsenin bende sonra bu i prof doktor bulduk burda dedi guatr değil hipotiroitde değil sadece çok ve çok az tiroit iltihaplanmısı dedi biraz rahatladık şimdide kilo vermekle aynı zamanda poliksitik over illetiylede uğraşıyom tam tamına 4 ay dır adet görmüyom ne zormuş kızlar çok zor bu hastalık beni yedi bitirdi eşime durumda anlatmıyom o olacak diyo ama gelde benim gönlüm anlarmı laftan üfff kızlar valla ağlıyorum göz yaşlarıma kimseye göstermek istemiyorum ben kimseye neyse kızlar başınızıda ağrıttım ben ya ama dertler de paylaştıkca azalıyor allahım güzel rabbim sen büyüksün kimsenin kucağını boş bırakma ya deicemki en azından bi sefer hamile olsam da düşse amaaan en azından kalabiliyom dicem ama oda yok ütffff ne zormuş evlat hasreti eşimin başkasının çocuğunu sevmesini içimi eridiyor senağlama

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum benimde ilk gebeliğimde 5 haftalıkken düşük yaptım şimdi ise yeni 6 haftalıktı ve ben gene düşük yaptım ve kürtaj oldum bugün ayağa kalktım çok zor bişeymiş nedenini araştırıcam ama iyi bi doktora ihtiyacım var bana yardımcı olun lütfen 3. gebeliğimdede düşükle sonuçlansın istemiyorum.ben rahat gebe kalabiliyorum fakat bebek gelişmiyo ve düşüyo

ben guruba yeni katıldım aranıza kabul edeseniz sevinirim 2 senelik evliyim bende başta olursa olur olmasa olmaz diyordum ama öyle degilmiş benim birlikte evlenen akranlarım hamile kaldılar ama bende yok henüz tedavi oluyorum eşime klomen hapı verdiler tek umut onda sperm sayısı 15 milyon inşallah hepimizin bebişleri olur bide burası köy yeri piskolajim bozul hakkımda bi çok dedikodu çıktı ama takmamaya çalışıyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin hepinizi öptm

slm resmimis bende hemen hemen ayni seyleri yasadim 8 bucuk yildir evliyim 5 yildir bebek istiyorum 3 yildir tedavi oludum asilama tüp bebek olmadi tüp bebekten 6 ay sonra kendiliginden hamile kaldim oda düstü 3 aylikken simdide kurtajdan sonra yapisma olmus rahimde amelyat olmam gerekiyo cok zor bebek özlemi seni cok iyi anliyrum hissediyorum su an ne dusunuyorum biliyormusun ben bir rüya gördüm hamileydim erken uyandim ve bir daha asla bebegim olmayacak biliyorum yoruldum artik allah seni cezalndirmiyor hekesin bir kaderi var onu yasiyor sen buyük konusmadin allah biliyor pisman olma hap kullandigin icin cünkü bende kulandim hic alakasi yok biri 5 yil kulanir birakir hemen hamile kalir kimide kalamaz bizim gibi herseyin hayirli saglikli bebisler versin hepimize kurban oldugum allah

slm bende yeniyim aranizda kafana takma toplumu onlar icin yasamiyoruz banada diyorlar ama napalim kader ayip degil onalar utansin benimde akarnlarim sonrakiler hepsi büyüttüler ama olmuyor napabilirim allaha yalvariyorum isyan ediyorum kabuleniyorum bazan ama yapacak birsey yok zamani var belki belki yok bzim gibi binlerce insan var allahim hepimzin kucagini saglikli bebekler versin :Saruboceq:

slm dilara haklisin bende almanyada yasiyorim cok normal sanki usutup hasta olmussun gibi gamsiz hissiz dr demeye bin sahit lazim ben anlamiyorum bunlari zaten :enbuyukkk:

ben de sizlerdenim. ...Evlilikte 4. yılım bitti.ılk yıılar ben istemedim.Sürekli doğum kontrol hapı kullandım..Hepimize dua ediyorum. Allah bütün evlat isteyenlere sağlıklı bir şeşilde kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de yıllarca bir bebek özlemiyle yanıp tutuştum ama sonunda melek kadar iyi, çok çok bilgili, anne kadar sefkatli önce doktorum (DR.ÖZLEM GÜLTEKİN)sonra rabbim sayesinde 8 yıllık evliliğimin meyvesini aldım cok mutluyum rabbim hepiminize nasip etsin. şimdi izmir'de özel ege saglık hastanesinde.herkese tavsiye ederim. kafamdaki bütün soru işaretleri gidene kadar sorduğum her soruya bıkmadan sıkılmadan cevap veriyor cok sıcak o kadar çok seviorum ki doktorumu bebeğimize ismini hic tereddütsüz verdik. dualarım hepimizle.

epey olmuş yazalı ama
yaşadıklarının benzerini ben yaşadım. salak doktorlar yüzünden çok vakit kaybettim

faruk bey e gidiyorum. memnunum ben de :)
umarım bebisini kucağına almışsındır

epey olmuş yazalı ama
yaşadıklarının benzerini ben yaşadım. salak doktorlar yüzünden çok vakit kaybettim

faruk bey e gidiyorum. memnunum ben de :)
umarım bebisini kucağına almışsındır

slm evet ya benıde deneylerıne alet ettıler sankı 3 yıl tedavıte gıttım asılama yaptırdım sonuclar negatıf ne yapacagımı bılmıyorum ümidim kalmadı cok hırpalandım aslanda yasım 20 sorunda yok dıyolar sadece süt hormonları yukselıyomus bende onuda önemsemedıler kızlar ben nisa hastenesınde mürvet hakyemez e gıdıyorum sizce iyimi bana yardımcı olurmusunuz yada bahcelı evler yakınında bıldıgınız ıyı bı doktor tsklr

slm kızlar bende 2 yıldır istiyorum.hipotiroid vardı o iyi oldu ama kendiliğinden kalmayınca tedaviye başladık klomen kullandım bu ay.bugün doktora kontrole gittiğimde büyüyen yumurtalar var dedi.4 gün sonra yine gideceğim.klomen kullanıp hamile kalan var mı merak ediyorum lütfen bi mesaj atıp ümit versin bana.beklemek çok zor.

bence biberiye kullanın çünkü biberiye hormonları dengeliyor ve adeti düzene sokuyor. benim arkadaşım biberiye ile gebe kaldı hiç adet olmuyordu ilaca bağlı adet görüyordu ama iki kür sonunda bir erkek bebeğe gebe kaldı ve yeni doğum yaptı, bu kürü şöyle yapıyoruz
adetin yedinci günü başlayıp tam 15 gün sabah akşam bir su bardağı biberiyeyi 10dk kaynatıp içiyoruz her sefer için bir tatlı kaşıgı kadar biberiye bir su bardağı içme suyu... ben denedim adet göremiyordum ve adet oldum ve tahlilleri düzenliyor bence denemekte çook fayda var. metobolizmanın dostu,
not: içmesi güzel kekik gibi.

slm arkadaşlar.bu gün o kdar üzgünümki...paylaşacak kimsemde yok...canım yanıyo....geçen ay çatatma iğnesi oldum ama bi sonuç yok.bugün adetim olmaması için o kadar dua etti ki..ama oldu..canım yanıyo.. eşiminde çok morali bozuk bana destek olacak durumdqa değil.şuan bir gücün beni bu dünyadan çekip almasını istiyorum..yoruldum..

slm bende klomen kullandım hemde 3 ay zaten fazlada kullanılmaz mış sı-onuç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…