4 yıldan beri bebek özlemi çekenler tecrübelerimizi paylaşalım!!!!

canım sende soğan kürünü dene çok faydası var rahimini temizliyor benim ablamın 6 sene çocuğu olmadı 15 gün soğan kürünü denedi şimdi hamile

bende 13 yıldır evliliyim 2 kez tüp bebek denedim gürgan tüp bebek merkezinde ama olmadı bu yaz tekrar denicem umarım olur herkese nasip etsin rabbim

3yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyorum daha öncede hapla korunmuştum. Hipotiroidi ve insülin direnci hastasıyım ancak iki hastalığımda kontrol altında yani şu anda gebeliğe engel değilmiş endokrin doktorum insülin direncinden dolayo pko olmamdan şüpheleniyordu ancak ben vajinal ultrason fobim yüzünden hiç jinekoloğa gidemedim eşimle bebek sevdamız iyice artınca başka çarem kalmamıştı çocuk istiyorsam katlanıp sorunun nerde olduğunu öğrenmeliydim 3 aralıkta gittim süper bi doktor sayesinde bunu başardık ve pko olmadığımı söledi hatta şuan çatlamış bir yumurta görünüyor çalışın dedi ancak 18 aralıkta adet oldum ancak umudumu yitirmedim nede olsa 2 yıldır ilk defa nedenini öğrencektim belki sorun hormondur bi ilaç verir hamile kalabilirim dedim adetin 3.günü hormon tahlillerim yapıldı sorun yok 7 ocaktada progesteron bakılcak buarada eşiminde sorunu yok.Şunuda sölemeliyim doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hayatım boyunca 28 günde bir olan adet düzenim tamamen bozuldu 34 gün civarlarında geliyor ve bu sayı her ay değişiyor ama pko yok.Yumurta oluşuyor ve çatlıyor bakalım progesteron damı sorun.

mrh arkadasım yazını okudum ve cok duygulandım hemen hemen aynı duyguları paylasıyoruz bende 6 senelık evlıyım 4 senedır olmuyor esımın spermlerı yetersız gelıyormus normal hamıle kalamıyormusum ogrendık fakat ılk tup bebek 2.5 ay yasadı karnımda kalbı durdu daha sonra 2,3,4 denedık hamıle kalamadım en son 1 ocakta sonuca bakmak ıcın gıttık kan degerıne bakalım 2.00 hıc yok dunyam basıma yıkıldı sorma allahım ne gunah sıledım dıyorum ama aşa isyan etmek ne hattıme allahım dıyorum sadece uzulurum dr her seyınız normal dıyor ama ben hamıle kalamıyorum sımdı 8 ocakta dr gıdıcem konuları konusmak ıcın ne gerekıyorsa bakalım ısallah gormedıgımız bır sorun cıkmaz ıste boyle bende bebek hamıle gormeye dayanamıyorum kalabalık aıle ortamlarına gırmek hıc ıstemıyorum dırek bebek yokmuuuuuuuu offfff allahım bıze yardım etsın bızım gıbı olanlarada arkadasım (

bu arada asılama dondurulmus emrıo mu demek ıstedın tup bebekmı benım tavsıyem dırek tup bebek denemenı ısterım dondurulmus embrıolardan hamıle kalman cok dusuk bır ıhtımal benden sana tavsıye bır kac arkd asılama denedı sorunları olmamasına rahmen tutmadı arkadasım durumun musaıtse tup dene dırek allah yardımcımız olsun

Evliliğimin 4 yılı bitti. geçen sene mart ayındabebek yapmaya karar verdik .üç ayın sonunda doktora gittim ve gereken ne ise yapmaya başladık,rahim film,hormonlar,vs herşeye bakıldı ,bir problem yok ,eşimi de rica minnet doktara gönderdim,ondada bir sorun çıkmadı,daha sonra yumurta takibi yaptı,bir kaç gün sonrada iğne yadim ,şu saatte ilişkiye girin dedi,girdik ,yine olmadı,anlıcağınız 11 aydır ki bu ayıda sayarsak bebek olmadı ,sorun nedir bilmiyorum,hayırlısı ne ise o olsun..tedavi devam ediyor klomen kullanıyorum adetin belirli gününde iki aydır bakalım doktor bu ay nediyecek,yaza tüp bebek düşünüyorum...

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi. gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesi duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap tutumasına sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi. eğer pozitif çıkarsa tekrarda progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 11 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcam ve çok heyecanlıyım sanki içimde bir heyecanlı olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum....

arkadaşlar bende burda yeniyim ama ben evleneli7 sene dolmak üzre sizin gördüğünüz tedavilerin hepsini gördüm 2 kez tüp bebek yaptırdım ilki tuttu erken doğum yaptım ikincisi tutmadı buarada ben daha önce kendiliğimden hamile kalmıştım 12 ci haftada karnımda öldü kürtaj oldum.sonra beş sene nedeninide bilmeden çocuğum olmadı tedaviler rahim filmleri aşılamalar amelyatlar veee tüp bebek denemeleri.Bazı arkadaşlar büyük konuştuklarından bahsetmiş onun için yazmaya karar verdim.Bende sizler gibi evlenince hemen doğurmaycam eşimle tadını çıkaralım biraz düşüncesindeydim (sanki allahla annaşmamız var isteyince olacak diye tövbe tövbe)neyse biraz eşim korundu sonra ilk denememizi isteksiz bir şekilde yaptık korunmayı bıraktık nerdeeee bir sene olmadı busefer ben uysalladım olmadıkça istiyorum veee birgün hamileyimmm ama hevesim kursamda kaldı bebeyım ölmüş kürtaj oldum bidaha 5 sene çocuğum olmadı tabi tedaviler gördüm bu arada sonunda tüp bebeye karar verdik ilk denemede hamile kaldım ikizlerimi erken doğumda kaybettim neyse netice BENDE BÜYÜK KONUŞTUM ÇEKİYORUM.Allah affetsin benim konuşmam şöyle hani derlerya torununun torununu gören cennetlik olur diye ben evlenmeden önce annemla anneannem kavga ettiler bende çocuk aklı onu cennetlik etmiycem o ölmeden doğurmaycam dedim kadın dünyaya kazık çaktı 90 yaşında hala dipdiri ne oldu ben doğramadım oda başka torunmu yok onlar doğurdu laf gerçekse torununun torununu gördü bense maddi manevi çok yıprandım çocuk oluyor kucamda göremiyorum allah beni affetsin ozamanlar çocuktum bilemedim lafımın nereye gittğini

benimde sizden bi farkım yok sadece benim bir tane oğlum var 7 yaşında o doğduğu günden beri hiç korunmuyoruz ama olmuyo geçen hafta dr ye gittik aşılama yapılması lazım dedi 3 defa aşılama denecek ve olmazsa tüp bebek olacak dedi dr benim ve eşimim de hiç bir sorunu yok anlamıyorum niye olmuyo oğlum herkesin kardeşi var benim niye kardeşim yok dediği an dünyam başıma yıkılıyo allah hepimizin yardımcısı olsun allahım isteyen herkese o müthiş sevgiyi yaşatsın aminnnn....inş herkesin bebişi olur ....

arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım yazdıklarınızı okudukça slında biryandan kendımı gördüm sankı satırlarınızda..29 yaşında evlendım 34 yaşındayım ve 2 buçuk yıl oldu neredeyse olmayınca olmuyor işte...nedeni belirlenemiyen infertelite teşhisi koyuldu..onlarca dr.bi okadar ilaç...18-19 ocak 2011 de ilk aşılamamı yaptırdım doktorlar çok umutluydu benden ,yani eşiminde benimde sorunumuz yokmuş o nedenle olması neredeyse garantı demişlerdi..malesef aşılamam tutmadı.biraz beynimi vücudumu dınlendırıp kötu dusuncelerden arındırmaya çalıştım.ikinci aşılama denemesi için cesaretlendim ve bugun iğnelerimin 3. günü şimdi umutla inançla heyecanla ve birazda gerginlikle tabi,sürecin beni götürdüğü yere gidiyorum yarın ilk kontrolüm var doktorumda..
oldukça yıpratıcı bır süreç tabiki.eynı sene evlenen tüm yakınlarım 2.bebeklerine kavuştu ama ben..allahtan hayırlısını diliyorum .evet cevremdeki herkes her defasında sorup duruyor (eee nezaman bebek düşünüyorsunuz hadi artık ...).hatta öyle birşey ki bu daha önce tedavi oldugumu söylememe ragmen her gorduklerınde bebek düşünmüyormusunuz hala diyenler bile var düşüncesizce..arkadaşlar şu bir gerçek ki bunu yaşamayan kımse anlayamıyor ciddiye alamıyor hasas düşünemiyor ,bu nedenle onları takmamaya çalışıyorum .sizler de bence onları olabildğince hayatınıza almamaya gayret edin ,
allah hepimizin gönlüne göre hayırlısıyla bebeklerimizi versin kucagımıza ..yazmak inanılmaz rahatlattı beni.akşam 3. iğnemi sabırsızlıkla beklıyorum şimdi ..görüşmek üzere

5 senedir çocuk istiyoruz olmadı.geçen sene doktor polikistik over dedi ve bir sürü hormon ilacı kullandım.o kadar çok sancım oldu ki tedaviyi bıraktım.çocuk gene yok.bende içime kapandım heralde şuan yazmak dahi gelmiyor içimden.öyle kötü psikolojim herkesin çocuğu oldu herkesin ben hariç.bugün güven hastanesine gittim öğrendimki 5 cm.lik kanamalı kistim varmış.yasmin kullanıp tekrar gidicem.ve eğer kist geçerse tüp bebek denenecek.ruhsuz gibiyim.yok gibiyim.kist nedir ilk kez bugün kendim gördüm.napıcam ben?ağlamak keşke çözse herşeyi....

kızlar öncelikle allah herkesin yar ve yardımcısı olsun ben 26 yaşında 6yıllık evliyim ama bi türlü çocuk olmadı tüp bebek yaptırdık olmadı o an yok olup gitmek istedim okadar ilaç stres sonra 1 yıl dinlendim sonra embriyoları çözdürdük onlar bozuldu yine yanıma kar kalan içtiğim ilaçlar bazen intiharı bile düşündüm ama bunu beni seven insanlara yapamazdm hele eşime bide bu acyı yaşatamzdm şimdi mutlu olcm yerlerde vakit geçirmeye çalışıyorm doktorm şöyle demişti ya senin cocuğun olur ama kendini kasma tedaviye hobi olarak git gel demişti doktormu şimdi anlıyorm kendimi harap ettm elime ne geçti saglığımız daha önemli değilmi

Apache günaydın ..
Mesajını okudum benim de bir arkadaşımda polikistik over vardı..Geçen gün "İLAÇSIZ TÜP BEBEK" ten bahsetti

Yumurtanı senden alıp laboratuvar ortamında olgunlaştırıp döllüyorlarmış..Netten de bir araştır istersen

Şu linke de bakabilirsin ilaçsız tüp bebekle ilgili makale var
İnşallah faydası olur..
http://www.tup........../makaleler/tup_bebek/33/ilacsiz_tup_bebek_ivm_yontemi_ne_kadar_basarili_

Mutlaka biliyorsundur DONASYON tedavisi var .Yumurtalıkları gençken alınan bir arkadaşım şimdi hamile ..
Çareler çok ama herşey de nasip ..Öteye geçilmiyor

Nurefsani Bak hepimiz aynı durumdayız ..Bir özlem içinde bekliyoruz

İnşallah kendi çocuğunun sahibi olursun..Olmazsa başka yollar da var.
Amaç bir canı büyütüp ona bir yaşam sağlamaksa , bir varlığı çok sevmekse başka bir bebeği doğduğu andan itibaren büyütmek te hepimizin diğer çaresi..
Ben de son bir defa deneyip ( artık deneyecek ne maddi ne manevi gücüm kaldı ) evlatlık seçeneğini önüme koymaya başladım..
İnşallah hiç bunlara gerek kalmadan kendi bebeğimizin sahibi oluruz

Herşeyin hayırlısı

Son düzenleme:
Kızlar benim kuzeniminde 4 sene cocuğu olmadı Bir sürü tedaviler oldu hormon bozuklugu vardı ama şimdi kendi kendine hamile kaldı Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.... Bol bol dua edelim

vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama

anlamı: ve şöyle niyaz ederler :ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle...

Slm.Öncelikle Rabbim tüm bebek özlemi çeken arkadaşlara sağlıklı,hayırlı evlatlar nasib etsin.Ben de 3 yıl bebk özlemi çektim,3 yılım hastanelerde koşuşturmakla geçti,,,2 bebğim karnımda öldü,bırı3,5 aylık,ıkıncısı 6 aylık.Şimdi saglıklı bı kız bebk sahıbı oldum,Ela'm dünyam benım.Erken dogdu tabıı kı,36 hafta 4 gunluk ama 3 kılo saglıklı bı bebk.Su anda 53 gunluk,benım gıbı preeklemsı yasayan arkadaslara yardımcı olabılırım,dr onerısınde bulunabılırım ve Zeynep Kamıl kadın ve cocuk egıtım ve arastırma hast. tavsıyemdır.Ben şifamı oradan buldum ıkıncı dogumumda olumden dondum,benı bu hastanenın dr ları kurtardı,Allah butun calısanlarından razı olsun ve sımdı evlat sahıbıysem once Allah sonra bu hastane ...

arkadaşlar Rabbim sabır versin ben de tüp bebek yaptırdım,olmadı ne zaman tamam artık ya dediğim an kendiliğinden oldu.bence biraz kafanızı sakin tutun..

ben de 5 yıldır evliyim evliliğim ilk yıllarında çalışma hayatı evliliğe alışma derken bebek düşünmüyorduk ama kendimi yaklaşık 2 yıldır hazır istiyorum ama rabbim bana nasip etmedi üstüne üstlük eşimlede şu aralar çok fazla sorun yaşıyoruz sanki artık beni istemiyormuş gibi geliyor bulunduğum yer itibariyle kimseyle konuşamıyorum içimdekileri anlatamıyorum ben de arkadaş gibi bebek görmeye hamile haberi almaya dayanamıyorum 2 ay öncede rahmimden 2 tane miyom alındı biri 9 diğeri 4cm çapındaydı hayatımda ilk defa böyle bir tecrübe yaşadım sanırım hamile kalamamın sebebi buymuş ama bunlar oluşmadan önce neden olamadı anlamıyorum bende bebeğimi kucaklamak istiyorum psikolojim alt üst olmuş durumda eşim şu aralar destek alıyor bir doktordan ilişkimiz ne olacak hiç bilmiyorum sanırım bana düşen başkalarının bebeklerini koklamak ve sevmek olacak

arkadaşlar Rabbim sabır versin ben de tüp bebek yaptırdım,olmadı ne zaman tamam artık ya dediğim an kendiliğinden oldu.bence biraz kafanızı sakin tutun..

hiçbir şey düzelmiyor midimi kaybettim yaşamak bile istemiyorum unutulmuş olmak ve hiç kimseyi görmek istemiyorum ne olur yardım et

slm arkadaşlar yazılanları okudukça da buraya birşeyler yazmama gerek kalmıyor çünkü ben de sizler gibi hissediyorum. biz 3 seneyi doldurduk bebek özlemiyle. bu sınav gerçekten çok zor bir sınavmış. hamile lafı duymak istemiyorum. bebeği olanlara hayırlı olsuna gidesim gelmiyor.biz 1 tüp bebek denedik. ocak ayında Allah nasip ederse tekrar deneyeceğiz. umarım Allah duyar da sesimizi ya bebek yada sabır verir hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…