4.yılımız için nasıl bir süpriz ve ne hediye yapabilirim?

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
Kızlar,sevgilimle 4 yılımız için, değişik bir süpriz
ve kendi ellerimle özel bir hediye yapmak istiyorum.
Sizce nasıl bişey yapabilirim.
Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim..

Son düzenleme:
bizim de 1 hafta sonra 4. yılımız ama henüz düşünmedim ne yapacağımı:44:

Birileri cevap yazsın bana da lazım sürpriz canım bende burdan takip edicem önerileri izninle :)

dışarısı için mi öneri istiyorsunuz yoksa ev için mi?

Konuyu açan arkadaşımı bilmiyorum ama ben hediye vericem sadece güzel bir şey olmasını istiyorum. 17 aralıkta doğum günü, 27sinde yıldönümü hem de iilkk :D

Konuyu açan arkadaşımı bilmiyorum ama ben hediye vericem sadece güzel bir şey olmasını istiyorum. 17 aralıkta doğum günü, 27sinde yıldönümü hem de iilkk :D

el emeği olmasını istiyorsan atkı örüp ucuna ikinizin ismini nakışla yazabilirsin
güzel bir saat alıp arkasına dilediğini kazıtabilirsin, isim tarih vs. (aynısını zippo çakmaklara da yaptırabilirsin)
gömlek alıp cep kısmının köşesine küçücük baş harflerinizi nakışla yazdırabilirsin.
aynı takımı tutuyorsanız ikinize birer forma alıp sırtlarına birbirinin devamı niteliğinde şeyler yazdırabilirsin. örn; gs için senin sırtında 19 yazar sevgilininkinde 05, rakamların üstünde sende şampiyon yazar onda cimbom vs.
resmi halıya dokuyan yerler var, resminizden duvar halısı yaptırabilirsin.
tish-o tişörtleri yıldönümü için güzel oluyor.

aklıma geldikçe yazarım daha :32:

el emeği olmasını istiyorsan atkı örüp ucuna ikinizin ismini nakışla yazabilirsin
güzel bir saat alıp arkasına dilediğini kazıtabilirsin, isim tarih vs. (aynısını zippo çakmaklara da yaptırabilirsin)
gömlek alıp cep kısmının köşesine küçücük baş harflerinizi nakışla yazdırabilirsin.
aynı takımı tutuyorsanız ikinize birer forma alıp sırtlarına birbirinin devamı niteliğinde şeyler yazdırabilirsin. örn; gs için senin sırtında 19 yazar sevgilininkinde 05, rakamların üstünde sende şampiyon yazar onda cimbom vs.
resmi halıya dokuyan yerler var, resminizden duvar halısı yaptırabilirsin.
tish-o tişörtleri yıldönümü için güzel oluyor.

aklıma geldikçe yazarım daha :32:

Ooo canımm harikasınn tamam artık bende buradan takip edicem. Fikirler çok iyi ama bu olanaklara ulaşamayacağım bir yerde oturuyorumm :D Birde örgüde hiç iyi değilim :( Nakışta da. Saati seçmekte zorlanırımm. Takım tutmuyoruuz :D Resimle alakalı bir şey yaptırmak istemiyorum. Yıldönümü tişörtüne de çok güler benim şapşimmm :D Diğer önerilerini beklemeye devamdayıımm :51:

canım ben traş makinesi almayı düşünüyorum mesela özel ihtiyacı olan şeyleri aklına getir, mutlaka vardır.
bir de hediye kadar biz de şaşırtabiliriz onları aslında.
mesela ben yıldönümümüzde yani ayın 23 ünde ojeyle tırnaklarıma onun ismini yazacağım:27:
traş makinesine param yetmezse eğer beğendiği bir eşofman takımını veya kemer-kravat kombinini de alabilirim :34:
bir de saçları yaptırdım mı tamamdır :9:

canım ben traş makinesi almayı düşünüyorum mesela özel ihtiyacı olan şeyleri aklına getir, mutlaka vardır.
bir de hediye kadar biz de şaşırtabiliriz onları aslında.
mesela ben yıldönümümüzde yani ayın 23 ünde ojeyle tırnaklarıma onun ismini yazacağım:27:
traş makinesine param yetmezse eğer beğendiği bir eşofman takımını veya kemer-kravat kombinini de alabilirim :34:
bir de saçları yaptırdım mı tamamdır :9:

Tatlıımm sen var ya canımsınn canımm :* Ben de bugün giremedim gündüz kusura bakma gezmeye çıkmıştık arkadaşlarla fırsatım olmadı :/ Bugün bende düşündüm ne yapsam hem foruma da fikir olur dedim bir de seni düşündüm kesin canım yazmıştır bişeyler diye :) Beni şaşırtmadıın. Geçen konuşurken traş makinesi konusu bizde de açıldı ve aklıma dank diye düşürdüğün için çook öpüyorum senii. O zaman bende sana ek olarak muffin yapmanı öneririmm böyle küçük küçük kekler bir de süslersin hem tatlı durur hemde kalbe giden yol midedeymiş değil mi amaa :) Hangi renklerle yazacaksın ismini? Kusura bakma eğer fikirlerini çalıyorum gibi düşünüyorsan rahatsız olacaksan kırılmam cidden söyle ama .. :/ Çok öpüldüünn :* :51:

Tatlıımm sen var ya canımsınn canımm :* Ben de bugün giremedim gündüz kusura bakma gezmeye çıkmıştık arkadaşlarla fırsatım olmadı :/ Bugün bende düşündüm ne yapsam hem foruma da fikir olur dedim bir de seni düşündüm kesin canım yazmıştır bişeyler diye :) Beni şaşırtmadıın. Geçen konuşurken traş makinesi konusu bizde de açıldı ve aklıma dank diye düşürdüğün için çook öpüyorum senii. O zaman bende sana ek olarak muffin yapmanı öneririmm böyle küçük küçük kekler bir de süslersin hem tatlı durur hemde kalbe giden yol midedeymiş değil mi amaa :) Hangi renklerle yazacaksın ismini? Kusura bakma eğer fikirlerini çalıyorum gibi düşünüyorsan rahatsız olacaksan kırılmam cidden söyle ama .. :/ Çok öpüldüünn :* :51:

yok bebeğim ben paylaşıyorum zaten ne çalması:54:
ben de gündür sevdiceğimleydim giremedim foruma. traş makinesi gerçekten erkekler için kolaylık.
muffin cidden iyi fikir hatta üstüne kalp şeklinde minik süsler de yapabilirmm:32:
tırnaklara gelince de ilk aklıma gelen beyaz oje üstüne kırmızıyla sevgilimin adını yazmak oldu. görünce eminim çok hoşuna gidecek güzel bir jest olacak:21:
aşkımın adında 3 harf olduğu için orta parmaklara ismini yazıp serçe ve baş parmağıma da kalpler yapmayı düşünüyorumm.
aslında her zaman gittiğimiz bir tatil mekanı vardı küçük şirin bir yer. oraya gidebilseydik duvara resimlerimizle "seni seviyorum" yazmayı düşünüyordum ama gidemeyeceğiz artık başka zaman yaparım onu da :34:

Back
X