4 yılın karsılığı Bu muydu?

bbirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
84
11
88
30
Erkek arkadasımla 2 ay sonra 4.yılımızı bitirecektik. Dün ufak bi tartışma yaşadık sonra gece Onu arayıp sorunları halledip iyi olalım dedim ve aradım. Ama bana artık düzenli bi ilişkinin ona cok yük oldugunu ve beni mutlu edemediğini düşündüğünü söyledi. Oysa benim için ortada hiçbir sey yoktu, basit bi tartışmaydı ki 4 yıldır daha büyük sorunlarda bile vazgeçmedik.. Bana beni hala cok sevdigini ve gidemedigini ama beni de haketmedigini düşündüğünü ve benim Onu bırakmamı söyledi.. Geceden beri hiçbir sey anlayamıyorum ve konusmuyoruz. Noluyor ne yapcam bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar.

geçmiş olsun canım, klasik ayrılma konuşmaları işte mutlu olmanı da söledi mi bari :KK14:

Erkek arkadasımla 2 ay sonra 4.yılımızı bitirecektik. Dün ufak bi tartışma yaşadık sonra gece Onu arayıp sorunları halledip iyi olalım dedim ve aradım. Ama bana artık düzenli bi ilişkinin ona cok yük oldugunu ve beni mutlu edemediğini düşündüğünü söyledi. Oysa benim için ortada hiçbir sey yoktu, basit bi tartışmaydı ki 4 yıldır daha büyük sorunlarda bile vazgeçmedik.. Bana beni hala cok sevdigini ve gidemedigini ama beni de haketmedigini düşündüğünü ve benim Onu bırakmamı söyledi.. Geceden beri hiçbir sey anlayamıyorum ve konusmuyoruz. Noluyor ne yapcam bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar.

Bence kırmızı kısım gerçek sebep, mavi kısım kalp kırmama nezaketi.

Ya bi de şöyle iyilik meleği rolleri kesmiyorlar mı...
Ayrılmak istiyor işte klişe ben seni hak etmiyorumlar vs bi de mesuliyet de alamıyor sözde sen bırkmış olacaksın,içini mi rahatlatmaya çalışıyor artık ne yapıyosa...

Oh rahatladım, ben de yükümü attım diyeceksin.

Beni daha mutlu edecek insanlar varmış Bu hayatta o yapamıyormus. Üzüyormuş hep. Oysa ben baska biriyle daha mutlu falan olmak istemiyorum...
Sende bence bu saflığı bir an önce bırak.
Erkek arkadaşını ara "doğru diyorsun, sen beş para etmezmişsin güle güle" demesini bil.

benden daha iyilerine layıksın, seni haketmiyorum, sorun sende değil bende... bla bla bla... Evet tam olarak sorun sende ve gerçekten beni haketmiyorsun deyip yol vermek en güzeli...

Beni daha mutlu edecek insanlar varmış Bu hayatta o yapamıyormus. Üzüyormuş hep. Oysa ben baska biriyle daha mutlu falan olmak istemiyorum...

Meali, "Senden sıkıldım, farklı kızlarla takılmak istiyorum, bunu açıkça söylersem bir sürü hakaretler eşliğinde kafamı ütülersin.

Üstelik yenisini bulana kadar ve arada takılmalık bir kıza ihtiyaç duyarsam elimin altında bulunman lazım o nedenle kapıyı tam kapatmıyorum, mutluluğunun, duygularının yani ne hissettiğinin benim için bir önemi varmış gibi yapayım ki arada yoklayabileyim."

Aynı onun tonunda cevap ver. Çok sakin ol öncelikle sonra da haklısın, çok genç yaşta çok fazla sorumluluğun altına girdik. Ne gerek vardı bir ilişkiyi bu kadar ciddiye almaya... Yeni denizlere yelken açmanın vakti geldi de geçiyor; ikimizi de çok daha iyileri bekliyor olabilir de, mesela.

Neden, niye diye sorgulayıp asla totosunu kaldırma.

Allahım Allahım :sopa: diyeceksin ozaman beni mutlu edecek o Ş..f..sizi bul getir bana ondan sonra cehennemim dibine mi gidion başka yere mi beni ilgilendirmez :sinirli:

Kibarca ayrılmaya çalışmış onu da becerememiş.
Yol ver gitsin. Millet otuz yıllık evliliğini bitiriyor dört sene nedir ki?

Meali, "Senden sıkıldım, farklı kızlarla takılmak istiyorum, bunu açıkça söylersem bir sürü hakaretler eşliğinde kafamı ütülersin.

Üstelik yenisini bulana kadar ve arada takılmalık bir kıza ihtiyaç duyarsam elimin altında bulunman lazım o nedenle kapıyı tam kapatmıyorum."
katılıorum mu evet sonuna kadar hemde ..

Her şey daha kötü olmayacak mı böyle dersem ama yani bilmiyorum kafam almıyor artık

adam aldatmamış sövmemiş dövmemiş... kibarca belirtmiş isteğini. biz ayrılırken lanet olsun senden nefret ediyorum diyerek mi ayrılıyoruz biz de sorun sende değil ben de ayağı yapıyoruz.

insanlar 20 yıllık eşlerinden ayrılıyolar. ayrılık da sevdaya dahil diye boşuna dememişler.
olabilir yani.

Aynı onun tonunda cevap ver. Çok sakin ol öncelikle sonra da haklısın, çok genç yaşta çok fazla sorumluluğun altına girdik. Ne gerek vardı bir ilişkiyi bu kadar ciddiye almaya... Yeni denizlere yelken açmanın vakti geldi de geçiyor; ikimizi de çok daha iyileri bekliyor olabilir de, mesela.

Neden, niye diye sorgulayıp asla totosunu kaldırma.
Haklısın sanırım..

bak canım sen ne kadar çabalarsan çabala bazı şeyler olacağına varır belki bir kişi yüzünden olur bu yada belki bir kuvvet tarafından... o yğzden yol ver gitsin, arkana bile bakma !

evet ilişkimiz çoktan bitmişti benim için benden önce davrandın söyledin isabet oldu de ve bitir, aptal bu erkekler belalarını arıyorlar :sinirli:

Back
X