4 yıllık birlikteliğim ve kafa karışıklığı

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
içimi kimseye dökemiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim :/
16 yaşımdan beri hayatımda olan biri var o aralar arkadaştık tabi yani yakın arkadaş:/
annemden asla ama birşey gizlemedim hep herşeyimi anlattım ağzım deliktir
neyse 4 yılda zilyon badire atlattık. cidden onu çok sevdim 4 yılın içinde 2 yıl ayrıyızdır yani 2 kez ayrılıp barıştık ben hep yanında olmaya çalıştım maddi ve manevi ama o hep geri plandaydı ve biz bu sene rolleri değiştik.
ayrılınca ilk sevgilisine dönmüş bana ilaç getirmeyip gezen adam kız için türkiyein bi ucuna gitmiş barıştığımızda öğrenince ağladım yalvardı yakardı aşığım sana boşver onu bi hataydı ettim falan. ona çok değer vermesi yıktı beni şuan bambaşka biri fotolarımızı hesabına koyuyor ama ben geri plandayım ona göre . tahammülüm kalmadı ona galiba içimdeki şüpheler ona olan sevgimi engelliyor gibi 4 yılı tak diye atamıyorsunuzda :/ bilmiyorum napmalıyım sndiremiyorum defalarca söyledim ağladı sızladı ama ağır geldi şuan bi dediğimi ikiletmiyor ama bu seferde ben ...

16 yaşımdan beri hayatımda olan biri var o aralar arkadaştık tabi yani yakın arkadaş:/
neyse 4 yılda zilyon badire atlattık. cidden onu çok sevdim 4 yılın içinde 2 yıl ayrıyızdır yani 2 kez ayrılıp barıştık ben hep yanında olmaya çalıştım maddi ve manevi ama o hep geri plandaydı ve biz bu sene rolleri değiştik.
ayrılınca ilk sevgilisine dönmüş bana ilaç getirmeyip gezen adam kız için türkiyein bi ucuna gitmiş barıştığımızda öğrenince ağladım yalvardı yakardı aşığım sana boşver onu bi hataydı ettim falan. ona çok değer vermesi yıktı beni şuan bambaşka biri fotolarımızı hesabına koyuyor ama ben geri plandayım ona göre . tahammülüm kalmadı ona galiba içimdeki şüpheler ona olan sevgimi engelliyor gibi 4 yılı tak diye atamıyorsunuzda :/ bilmiyorum napmalıyım sndiremiyorum defalarca söyledim ağladı sızladı ama ağır geldi şuan bi dediğimi ikiletmiyor ama bu seferde ben ...
eğer karşınızdaki sizi ikna edemiyosa sizin içinizde o hissettiklerininzi sevginiz silip atamıyosa boşuna ne kendinizi üzün ne de karşınızdakini oyalayın. tabiki bu beni fikrim.Benimde 6 yıllık nerdeyse bir ilişkim var.17 yaşımdan beri benimde.23 yaşıma giricem yani bu açıdan da benzer bi yönümüz var. bu arada konudan çok alakasız olucak ama siteye katılma tarihiniz 21 ocak 2009 yazıyo.sevgilimle ilişkiye başlama tarihimiz bizim. o yüzden şuan sizi tanımadan kanım ısındı hemen yazmak istedim.

Gerekiyorsa tek kalemde sileceksin. Sen bu adama gubenmiyorsun,bitti :KK66:

o kadar iyi ki kıyamıyorum :S

eğer karşınızdaki sizi ikna edemiyosa sizin içinizde o hissettiklerininzi sevginiz silip atamıyosa boşuna ne kendinizi üzün ne de karşınızdakini oyalayın. tabiki bu beni fikrim.Benimde 6 yıllık nerdeyse bir ilişkim var.17 yaşımdan beri benimde.23 yaşıma giricem yani bu açıdan da benzer bi yönümüz var. bu arada konudan çok alakasız olucak ama siteye katılma tarihiniz 21 ocak 2009 yazıyo.sevgilimle ilişkiye başlama tarihimiz bizim. o yüzden şuan sizi tanımadan kanım ısındı hemen yazmak istedim.

hoş bi tesadüf :) biraz düşünücem ona da yazık bana da :(

evet ama işte elalemde kıymetimi anlamış mı diyim bilmiyorum ama iyilik meleği gibi dolanıyor
Acaba ayrilmak istememe nedenin sen sirtini dönünce solugu eski sevgilisinin yaninda almasi olabilir mi? Belki kendine itiraf edemiyorsun. Simdi ayrilirsam yine ona gitme ihtimali beni cildirtir heralde diyerek ipleri birakmak istemiyorsun bence. Yoksa 4 senenin yarisi ayri gecmis, boslugu eski kiz arkadasiyla doldurmus, guven yok esittir elle tutulur pek birsey yok senin kiyamaman disinda.

tahammül edemiyorum demişsin ya kendinde etme ozaman tahammül,bi de eski sevgililer filan girmiş araya yolla gitsin ya ne uğraşıyosun iki gün gez dolaş unutursun :)

4 yılın 2 yılı ayrıysa daha neyin uzatması ki bu? Birdaha ayrılırsınız yine başkalarına gider. Boş ver gitsin 16 yaşında tanıdığın çocuktan pek bir şey olmaz.

Öne sakinleş sonra da kendine bu soruları sor :
1. Emın mıyım bir daha böyle şeyler olmayacagına ?
2. Bu nasıl bir ilişki ?
3. Hasta oldugumda bana ilaç getirmeyip gezip tozan adamdan bana fayda gelir mi ?

Umarım cevapların seni dogru yöne götürür canım

Canım güven bir ilişkinin en sağlam direğidir... Güven olmayınca sevgi olmaz demiycem ama bir süre sonra yıkılan direğin altında erir gider... Önce iyi düşün.. Onu seviyor musun? Onunla mutlu olur musun? ona tekrar güvenebilir misin? O senin için çabalıyor mu? Bir şans verebilir misin... Kimisi 4 yılın 2 yılı ayrı geçmişse neden uzatıyorsun demiş. Ama o kadar süre ayrılıktan sonra yeniden barıştıysanız bir şeyler var kopamıyorsunuz demektir. Sizden ayrıldıktan sonra ne yaptığı çok mu önemli.Siz yoktunuz ? Önemli olan siz varken nasıl olduğu.. Geçmişe bu kadar takılacaksanız mutluluğu yakalayamassınız.. Sonuçta hepimizin geçmişte yaşadığı pişmanlıklar var. Önemli olan farkına varmak..

Ben sıfatına tükürmek için bile yüzüne bakmazdım, ne hali varsa görsün isterse o kız için kutuplara gitsin kafaya takmaya değmez :63:

Ne demek 4 yili atamiyoruz ..

Ayrilinca hemen baska kiza kosmasini biliyor ama ..

Biraz mantikli bakin su iliskinize ..

Sallantida olan ilişkin bitmiş tamamen
Boşuna canlandırma yeni hayat kur kendine.

Back
X