4 yıllık birlikteliğim ve kafa karışıklığı

Bazen birşeylere erken başlamak cehaletle de birleşince anında yıpranıyor.
Kurtulma şansı çok yok gibi bu ilişkinin.
Yıpranır, yıpratır gider böyle.

Canım güven bir ilişkinin en sağlam direğidir... Güven olmayınca sevgi olmaz demiycem ama bir süre sonra yıkılan direğin altında erir gider... Önce iyi düşün.. Onu seviyor musun? Onunla mutlu olur musun? ona tekrar güvenebilir misin? O senin için çabalıyor mu? Bir şans verebilir misin... Kimisi 4 yılın 2 yılı ayrı geçmişse neden uzatıyorsun demiş. Ama o kadar süre ayrılıktan sonra yeniden barıştıysanız bir şeyler var kopamıyorsunuz demektir. Sizden ayrıldıktan sonra ne yaptığı çok mu önemli.Siz yoktunuz ? Önemli olan siz varken nasıl olduğu.. Geçmişe bu kadar takılacaksanız mutluluğu yakalayamassınız.. Sonuçta hepimizin geçmişte yaşadığı pişmanlıklar var. Önemli olan farkına varmak..

Şuan o kadar iyi o kadar iyi ki anlatamam ama ben unutmakta zorlanıyorum geçmişi. Şimdi dağı del desem deler. Yarın yüzyüze iyice kafamdaki soru işaretlerinden bahsedeceğim . Silemiyorum öyle o kadar anıyı :( çok zor zamanlarımda yanımdaydı hatalarımda var

Valla aklın varsa o ortamı hiç bozma. O vicdan azabıyla sana bi beş sene rahat kul köle olur. O vicdanla romantikleşen adam ayrı bi şeker oluyo.

Şuan o kadar iyi o kadar iyi ki anlatamam ama ben unutmakta zorlanıyorum geçmişi. Şimdi dağı del desem deler. Yarın yüzyüze iyice kafamdaki soru işaretlerinden bahsedeceğim . Silemiyorum öyle o kadar anıyı :KK43: çok zor zamanlarımda yanımdaydı hatalarımda var

O zaman boşuna silip atma geçmişi, anilarinizi. Kolay değil gerçekten.. bir sans ver canım. Bak çabalıyor senin için.. sans verirsen birşey kaybetmessin. Ama vermessen belkide en büyük pismanligin olur.

O zaman boşuna silip atma geçmişi, anilarinizi. Kolay değil gerçekten.. bir sans ver canım. Bak çabalıyor senin için.. sans verirsen birşey kaybetmessin. Ama vermessen belkide en büyük pismanligin olur.
Derdimi paylaştığın için teşekkür ederim abla. Çevreme bakıyorum kızlar 1 haftada terkediliyor ya da kullanılıyor şimdi bi de benimkine bakıyorum son barışmamızdan beri ağzmdan çıkacak lafa bakıyor herkes hata yapar umarım içimdeki şüpheler yok olur mutlu olurum

Benim için ilaç getirmeye üşenen adam bi kızın lafıyla binlerce kilometre gidiyorsa ben bana aşık olmadığını düşünürdüm.
Yeni biriyle takılsa neyse de eski sevgilisine dönmeside tuhaf geldi bana
Birisi eski sevgilisine dönüyorsa içindeki duyguları bitmemiş demektir ona karşı bitse niye ona dönsün ki.
Sen yaşananları unuttuğunda eskisi gibi sevdiğinde yine sana umursamaz davranırsa nolacak.
Biraz seyret bakalım uzaktan, ama çok bağlanma umursamaz davranacak gibi olursa basarsın tekmeyi.

Şimdi yıllarınıza, ilişkinize kıyamıyorsunuz tamam haklısınız.
Ama bir duşunun 4 yıl vaar, 4 yıl var.
Sizinki 2 ayrılık atlatmış bir 4 yıl olmuş.
Ve o ayrılıktada sizin için en ufak fedakarlıktan kaçınan adam dağları taşları aşmış başka hatuna koşmuş.
Bence sakin kafayla ilişkinizi tekrar gözden geçirin taaki doğru sonucu bulana kadar.
Zira 4 yıl bazen hiçbişeydir ama o 4 yıla yakılan ömür geri gelmez.

Çok kötü bir durum ayrıldığının kişinin eski sevgilisine dönmesi.Yaşadım ve gerçekten insana çok ağır geliyor yeni biri belki o kadar koymaz ama eskiye dönüş..Velhasıl kelam seni anlıyorum ve bu iş yürümez diyorum.Bende yürütemezdim açık söyleyeyim ne kadar aşık olursam olayım..

Derdimi paylaştığın için teşekkür ederim abla. Çevreme bakıyorum kızlar 1 haftada terkediliyor ya da kullanılıyor şimdi bi de benimkine bakıyorum son barışmamızdan beri ağzmdan çıkacak lafa bakıyor herkes hata yapar umarım içimdeki şüpheler yok olur mutlu olurum

Büyük ihtimalle senden küçüğümdür canım bana abla demene gerek yok :) Aynen öyle canım hiç bir erkeğe güven kalmadı ki artık. Diyorum ya denemekle bir şey kaybetmezsin ama denemezsen onu kaybedeceksin. Belkide gerçekten pişman ve kendini sana affettirmeye çalışıyor. Bence bir şans vermelisin :) Hepimizin hataları var. Kaçının farkındayız ki?

Sadece ona yeniden güvenebilecek misin? Bunu iyi düşün canım.. Güven herşeydir.

Back
X