- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Hoş bir cevap değil![]()
Neden ki? O konusuna yorum yapmistim ama hic cevap vermeyince bunu sordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş bir cevap değil![]()
İkisi de birbirinden bağımsız konular biraz iğnelercesine yazmışsınız ...Neden ki? O konusuna yorum yapmistim ama hic cevap vermeyince bunu sordum.
İkisi de birbirinden bağımsız konular biraz iğnelercesine yazmışsınız ...
Anladım tatlım hastalık üzerine kasıt olmasın da gerisi boşYok vallahi öyle bir niyetim asla yoktu.
Diger konusunda söylediğim şeyi kesinlikle uygulamasi için diger konusuna dikkat cekmistim..
Anladım tatlım hastalık üzerine kasıt olmasın da gerisi boş![]()
Canım güven bir ilişkinin en sağlam direğidir... Güven olmayınca sevgi olmaz demiycem ama bir süre sonra yıkılan direğin altında erir gider... Önce iyi düşün.. Onu seviyor musun? Onunla mutlu olur musun? ona tekrar güvenebilir misin? O senin için çabalıyor mu? Bir şans verebilir misin... Kimisi 4 yılın 2 yılı ayrı geçmişse neden uzatıyorsun demiş. Ama o kadar süre ayrılıktan sonra yeniden barıştıysanız bir şeyler var kopamıyorsunuz demektir. Sizden ayrıldıktan sonra ne yaptığı çok mu önemli.Siz yoktunuz ? Önemli olan siz varken nasıl olduğu.. Geçmişe bu kadar takılacaksanız mutluluğu yakalayamassınız.. Sonuçta hepimizin geçmişte yaşadığı pişmanlıklar var. Önemli olan farkına varmak..
Şuan o kadar iyi o kadar iyi ki anlatamam ama ben unutmakta zorlanıyorum geçmişi. Şimdi dağı del desem deler. Yarın yüzyüze iyice kafamdaki soru işaretlerinden bahsedeceğim . Silemiyorum öyle o kadar anıyıçok zor zamanlarımda yanımdaydı hatalarımda var
Derdimi paylaştığın için teşekkür ederim abla. Çevreme bakıyorum kızlar 1 haftada terkediliyor ya da kullanılıyor şimdi bi de benimkine bakıyorum son barışmamızdan beri ağzmdan çıkacak lafa bakıyor herkes hata yapar umarım içimdeki şüpheler yok olur mutlu olurumO zaman boşuna silip atma geçmişi, anilarinizi. Kolay değil gerçekten.. bir sans ver canım. Bak çabalıyor senin için.. sans verirsen birşey kaybetmessin. Ama vermessen belkide en büyük pismanligin olur.
Derdimi paylaştığın için teşekkür ederim abla. Çevreme bakıyorum kızlar 1 haftada terkediliyor ya da kullanılıyor şimdi bi de benimkine bakıyorum son barışmamızdan beri ağzmdan çıkacak lafa bakıyor herkes hata yapar umarım içimdeki şüpheler yok olur mutlu olurum