Olabilir tabi anlayışlı ve yerinde durmasını bilirse yine de evlenmeden konuşun ilerisin de bazen verilen sözler tutulmayabiliyor.Kayınvalıdesinin bınasnda otrup mutlu olan yokmudur hıç modern bırıne benzıyo nebıliym belkı sorun ckmaz diyorm ama süreklı annemle duralm derse dıyede korkuyorm
29 yasindasin cnm kendi evin hayatın olursa bebegin kocanla kendi evinde oturursun ben senin kucugm sen daha iyi bilirsin bazi seyleri belki yani bu deme sebebim ben burda okuduklarını için sana böyle diyorum pişman olma diye ama dedigim gibi sen bilirsinYani ev olayı yüzündenmi böleyim ondanda emin deilim bide yaşım 29 kolay kolay birini sevebilen biride deilim ayrlsam zor olur gibi geliyo
ya benim aynı bina sorunu filan degildi. cok başka sorunlar. sadeceolayı sana iyi anlatmak için kendimden örnek verdim.Kayınvalide iyi gibi ama bilemiyorm sizdemi aynı binada oturmuştunuz nasıl okdar müdahale ettiki
Ama annemı brakamam babam yeni öldü ılerde ev alrz diyo
Keske yaa ayrlmak yada o evde otrmak zornda kalmasaydm seçim şansım bitek bu o kabuletmıyo etmıycek benımde okdar emegm sevgim çöpe gidicek bunu kabullenemiyorumSeninle aynı yaşta sayılırız. İçine tam anlamıyla sinmeden evlenme. Bu yaşına kadar kv ile birlikte yaşamak için mi bekledin? Altlı üstlü oturup mutlu olan da hiç görmedim. İleride annesi yaşlanacak ama senin ailen de yaşlanacak. Onlarla vakit geçirmek yerine kv ile mi vakit geçirmek istiyorsun? Anasını o kadar düşünüyorsa evlenmeyecek yada ona şöyle bir teklif sun; madem onun anası alt katta oturuyor seninkiler de gelsin üst katta otursun? Onunki anada seninki ne? Senin ailen ne? Ayrıca yaşında hiçbir şey yok. 30unda evlen ama hakettiğin gibi yaşa, değer gör. O evde oturduğun sürece eşinin ikinci önceliği olacaksın maalesef.
Cunku cinsellik haric herseyi yasiyorsunuz. Ve cabuk tuketiyorsunuz. Heves kalmiyor.Kızlar eski konularımdan bilen bilir erkek arkdasmla dört yıl sonnda o adımları atma zamanına geldik. Yaknda tanıştıralm aileleri diyo fakat bende hiç istek yok.Buaralar yoğun bi sevgi hissedemiyorm ona karşı neden böyle oldu bilmiyorum sürekli kafamda düşünceler; ne nasıl olur falan diye kaynanamın altkatında oturcamız içinmi, istemediği bi semte gidiceğim içinmi bu tedirginliğim, annesinin yanlız olacak olması ve sürekli biarada olma budurumdan mutsuz olma korkusumu, son zamanlarda yalnız vakit geçiremedik secgilimle yoksa ondanmıdır? İş ciddiye binince böle heyecansızlaşan korkan adım atmak istemeyenler oldumu aranızda yoksa duygularımmı bitti kendimi çözemiyorum. Yaknda evlenme teklif edicek ve ben korkuyorum neyapmalıyım bu durum normalmi
4 yıl sürdü diye evlilikle sonuçlanmak zorunda değil ilişkiniz. Bahsettiğin şeyler üzerinde düşünülmesi gerkene konular. Evlilik için tek etken duygular olursa hata yapılır. Sizin düşündükleriniz çok olgunca, iç sesinize güvenin. Kendinizi hazır hissetmiyorsanız, ya doğru zaman değildir ya da doğru ilişki değildir.Kızlar eski konularımdan bilen bilir erkek arkdasmla dört yıl sonnda o adımları atma zamanına geldik. Yaknda tanıştıralm aileleri diyo fakat bende hiç istek yok.Buaralar yoğun bi sevgi hissedemiyorm ona karşı neden böyle oldu bilmiyorum sürekli kafamda düşünceler; ne nasıl olur falan diye kaynanamın altkatında oturcamız içinmi, istemediği bi semte gidiceğim içinmi bu tedirginliğim, annesinin yanlız olacak olması ve sürekli biarada olma budurumdan mutsuz olma korkusumu, son zamanlarda yalnız vakit geçiremedik secgilimle yoksa ondanmıdır? İş ciddiye binince böle heyecansızlaşan korkan adım atmak istemeyenler oldumu aranızda yoksa duygularımmı bitti kendimi çözemiyorum. Yaknda evlenme teklif edicek ve ben korkuyorum neyapmalıyım bu durum normalmi
Kızlar eski konularımdan bilen bilir erkek arkdasmla dört yıl sonnda o adımları atma zamanına geldik. Yaknda tanıştıralm aileleri diyo fakat bende hiç istek yok.Buaralar yoğun bi sevgi hissedemiyorm ona karşı neden böyle oldu bilmiyorum sürekli kafamda düşünceler; ne nasıl olur falan diye kaynanamın altkatında oturcamız içinmi, istemediği bi semte gidiceğim içinmi bu tedirginliğim, annesinin yanlız olacak olması ve sürekli biarada olma budurumdan mutsuz olma korkusumu, son zamanlarda yalnız vakit geçiremedik secgilimle yoksa ondanmıdır? İş ciddiye binince böle heyecansızlaşan korkan adım atmak istemeyenler oldumu aranızda yoksa duygularımmı bitti kendimi çözemiyorum. Yaknda evlenme teklif edicek ve ben korkuyorum neyapmalıyım bu durum normalmi
Olabilir belkide ama onuda anlyorm annesı yanlız ama beNde orda boğulablırm sreklı annemle olalm derseblmiyorm napıcamı
Canım 4 yıllık ilişkinin emeğini sen düşünüyorsan o da düşünüp kararlarını biraz yumuşatmalı olumlu olmalı bencillik etmemeli. Sana uymalı biraz. Yok uymuyorsa yolları bu yüzden ayırmaya hazırsa geç olmadan kurtul zaten o adamdan. Tek sen mi düşüncen 4 yıllık emeği? O düşünmüyorsa canı cehenneme derim atarım çöpe.Keske yaa ayrlmak yada o evde otrmak zornda kalmasaydm seçim şansım bitek bu o kabuletmıyo etmıycek benımde okdar emegm sevgim çöpe gidicek bunu kabullenemiyorum
eski konulara baktım.Kızlar eski konularımdan bilen bilir erkek arkdasmla dört yıl sonnda o adımları atma zamanına geldik. Yaknda tanıştıralm aileleri diyo fakat bende hiç istek yok.Buaralar yoğun bi sevgi hissedemiyorm ona karşı neden böyle oldu bilmiyorum sürekli kafamda düşünceler; ne nasıl olur falan diye kaynanamın altkatında oturcamız içinmi, istemediği bi semte gidiceğim içinmi bu tedirginliğim, annesinin yanlız olacak olması ve sürekli biarada olma budurumdan mutsuz olma korkusumu, son zamanlarda yalnız vakit geçiremedik secgilimle yoksa ondanmıdır? İş ciddiye binince böle heyecansızlaşan korkan adım atmak istemeyenler oldumu aranızda yoksa duygularımmı bitti kendimi çözemiyorum. Yaknda evlenme teklif edicek ve ben korkuyorum neyapmalıyım bu durum normalmi
o iş görüntüye bakmıyor.Kayınvalıdesinin bınasnda otrup mutlu olan yokmudur hıç modern bırıne benzıyo nebıliym belkı sorun ckmaz diyorm ama süreklı annemle duralm derse dıyede korkuyorm
o iş görüntüye bakmıyor.
bir akraba kızı, sosyetik denilebilecek bir aileye gelin gitti. evleri aynı sokaktaydı.
karı koca çok kez ayrılık aşamasına geldiler. psikolojik destek alarak yuvayı kurtardılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?