• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişki sonrası, evliliğe hevessiz olmak

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
Kızlar eski konularımdan bilen bilir erkek arkdasmla dört yıl sonnda o adımları atma zamanına geldik. Yaknda tanıştıralm aileleri diyo fakat bende hiç istek yok.Buaralar yoğun bi sevgi hissedemiyorm ona karşı neden böyle oldu bilmiyorum sürekli kafamda düşünceler; ne nasıl olur falan diye kaynanamın altkatında oturcamız içinmi, istemediği bi semte gidiceğim içinmi bu tedirginliğim, annesinin yanlız olacak olması ve sürekli biarada olma budurumdan mutsuz olma korkusumu, son zamanlarda yalnız vakit geçiremedik secgilimle yoksa ondanmıdır? İş ciddiye binince böle heyecansızlaşan korkan adım atmak istemeyenler oldumu aranızda yoksa duygularımmı bitti kendimi çözemiyorum. Yaknda evlenme teklif edicek ve ben korkuyorum neyapmalıyım bu durum normalmi

Ben bu kadar uzun bir ilişkinin duyguları öldürecegini düşünüyorum.Herkes ayni olmaz biraz da karakterle ilgili bu durum.Ben bir ilişkiyi 4 yıl sürdüremem mesela.İçimde birşeyler tükenir.İyi düşün öyle ver kararını.Evlenip sonra pişman olmak daha kötü.

O seni ayni binaya mahkum ettigi bununlada tehdit ettigi icin isteksiz olabilir misin ?

Yaninda olman bile hata ev isini coz bukadar basit biseyi bile cozemiyosaniz asla evlenme
Olabilir belkide ama onuda anlyorm annesı yanlız ama beNde orda boğulablırm sreklı annemle olalm derseblmiyorm napıcamı

4 yıllık ilişkide heyecan kalmamış olabilir,aynı bina şakası bile tüylerimi ürpertiyor.
Sakın ama sakın seni buna mecbur eden adamla evlenme.
Sorunları çöz kafanda sıfır sorun kalsın,ondan sonra düşün.
Tek erkek o değil cidden ve hiçbir şey için de geç değil,iyi düşün.

Kv' yi istersen bağrına basacak kadar sev ama yinede ayrı ev şimdi bu sorunu aştınız aştınız ilerisi için sıkıntı çıkar yapamazsın.
Bence bir daha düsün herşeyi en incesinden.
Kayınvalıdesinin bınasnda otrup mutlu olan yokmudur hıç modern bırıne benzıyo nebıliym belkı sorun ckmaz diyorm ama süreklı annemle duralm derse dıyede korkuyorm

Kızlar eski konularımdan bilen bilir erkek arkdasmla dört yıl sonnda o adımları atma zamanına geldik. Yaknda tanıştıralm aileleri diyo fakat bende hiç istek yok.Buaralar yoğun bi sevgi hissedemiyorm ona karşı neden böyle oldu bilmiyorum sürekli kafamda düşünceler; ne nasıl olur falan diye kaynanamın altkatında oturcamız içinmi, istemediği bi semte gidiceğim içinmi bu tedirginliğim, annesinin yanlız olacak olması ve sürekli biarada olma budurumdan mutsuz olma korkusumu, son zamanlarda yalnız vakit geçiremedik secgilimle yoksa ondanmıdır? İş ciddiye binince böle heyecansızlaşan korkan adım atmak istemeyenler oldumu aranızda yoksa duygularımmı bitti kendimi çözemiyorum. Yaknda evlenme teklif edicek ve ben korkuyorum neyapmalıyım bu durum normalmi
bak şu anda gercekten cok güzel müklemmel bir evliligim var ( 10 yıl oldu ) ama evlenme işlemlerine ilk başladıgımız da bende senin gibi kaçmak istemiştim. nikah gunu hayır diyesim geldi. benim kv cok buyuk problemdi sırf bu yuzden kaçmak istedim. sonra evet dedim filan ama ilk 4-5 sene evliligim cok ama cok zor gecti. şimdi herşey cok güzel olmasına ragmen bazen geri döndügümde diyorum ki keşke o dk hayır deseydim o ilk güzel 5 yılımı zorluklar ile gecirmeseydim.
eger içinde en ufak endişe varsa bu işi geciktir veya vazgec.

O ilerde ev almaz merak etme o zamanda aşkım annemi yalnız bırakamam der ev ev üstüne olmaz madem ev alabiliyor bekleyin o zamana kadar alsin sen bilirsin tabi hayat senin
Şuan zaten alamazda arsa falan var satılırsa diyo bizmkilerde yardm eder bıraz dıye öle bilmiyorm ayrılamıyormda pişman olursam diye oda kabletmiyo ayrı yerde

bak şu anda gercekten cok güzel müklemmel bir evliligim var ( 10 yıl oldu ) ama evlenme işlemlerine ilk başladıgımız da bende senin gibi kaçmak istemiştim. nikah gunu hayır diyesim geldi. benim kv cok buyuk problemdi sırf bu yuzden kaçmak istedim. sonra evet dedim filan ama ilk 4-5 sene evliligim cok ama cok zor gecti. şimdi herşey cok güzel olmasına ragmen bazen geri döndügümde diyorum ki keşke o dk hayır deseydim o ilk güzel 5 yılımı zorluklar ile gecirmeseydim.
eger içinde en ufak endişe varsa bu işi geciktir veya vazgec.
Kayınvalide iyi gibi ama bilemiyorm sizdemi aynı binada oturmuştunuz nasıl okdar müdahale ettiki

Bence iş ciddiye binince sende bir tedirginlik oluşmuş cnm hepsi bu.Sevmezseydin 4 koca yıl birlikte olmazdınız.Sakin ol,hiç bir sorunu kafaya takma.Eger sevginizden eminsen ondan zaman iste ben hazır değilim de.

Bence iş ciddiye binince sende bir tedirginlik oluşmuş cnm hepsi bu.Sevmezseydin 4 koca yıl birlikte olmazdınız.Sakin ol,hiç bir sorunu kafaya takma.Eger sevginizden eminsen ondan zaman iste ben hazır değilim de.
İnşallah dediğiniz gibidr biraz başbaşa kalalım bakalm insallah düzelirim

Back
X