- 25 Şubat 2020
- 16
- 5
- 1
- Konu Sahibi Kendimedair
Ayrı şehirlerde yaşayan bir çiftiz. 4 yıllık zaman sürecinde her çift gibi tartışmalarımız oluyordu. Son tartışmamızda bir anda 4 yıllık içinde biriktirdiği ufak tartışmaların patlaması yaşandı. Bu süreçteki hatam maalesef üzerine fazla gittim. Neyin var, neden böyleyiz, sebep vs ne diye ? benden tek istediği zamandı. Sabret bende bitmesini istemiyorum eğer biz istersek düzelemeyecek bir şey yok dedi. Yinede sabredemedim
uzun mesajlar yazmaya ve aramaya devam ettim, hemen eski halimize kavuşalım istiyordum. Sonunda düzeleceğin yok diyerek whatsapp ve gelen aramaya engelledi beni. Maalesef yine durmadım arkadaşlarımdan aradım düzelicem şans istiyorum dedim. Ne yaptıysam ikna olmuyor. Yaklaşık bir ay oldu ayrılalı konuşmadığımız süre henüz 2 gün. Sizce sessiz kalıp sabretsem bir iki aya kendi gelir mi ? Zaman istedikçe, sabret dedikçe kaybetme korkusu ile üzerine gide, gide bıktırdım
4 yıllık emeğimizin hele de ayrı şehirlerdeyken birbirimizi idare edebilmemizin sevgisi ile bitmesini hiç istemiyorum.... Bu ilk ayrılığımız, ilk ciddi tartışmamız.