4 yıllık ilişkimi acıdığım için bitiremiyorum

Kime kime acımalı?kim acıncak durumda orası tartışılı diyeceğim ama her şey ortada sanki.Seven sizsiniz,peşinden koşan sizsiniz,kendini heba eden taraf sizsiniz bir de siz ona mı acıyorsunuz?Ne için?Ya da siz gerçekten acımak kelimesinin anlamını biliyor musunuz?
Not:Bu mesajı ilk mesajına ithafen yazdım.Diğer mesajların hiçbirini okumadım.

hayat ne tuhaf..
siz o adama acıyorsunuz ama yazdıklarınızın ulaştığı her insan da size acıyor...

gözü dışarıda zaten...tatile gittiğimizde bile sürekli rus kızlara bakar tatili bana zehir ederdi.
Ne sanmıştın karısını senle aldatan herifin sana sadık olacağını mı?
Yuva yıktım diye ne güzel diyosun ayrıca bi kaç kötü söz küfür işitmek için mi yazdın sormadan geçemiycem:ssz:
Ben de acıdım her ikinize de..Allah akıl,gurur,onur versin!!!

Yuva yıkanın yuvası olmaz zaten. Adamın gözü dışarda olabilir ki adam denmez o zaman ya ama senin gibi gel canım ben metreslik yaparım diyen kadınlarda sonuçta değil mi?

Kendine acımalısın o adam sen gibi birini yine bulur bir şey olmaz ama lütfen bekar erkekler varken sende artık evli erkekleri bırak ben daha çok sana acıdım.

ne sanıyordun? mutlu falan olacağını mı..rahaat rahat o kadının ahıyla hayatını sürdüreceğini mi? hayır canım sürdüremzsin. benim sevgili babamla cici annem 18 yıldır bir gün huzur görmediler, 2 yakaları bir araya gelmedi. e ne demişler yuva yıkanın yuvası olmaz!

Merhaba arkadaşlar.Ben 4 senedir bir adamla birlikteyim.Tanıştığımızda evliydi.Defalarca bırkamama rağmen gönlüme söz geçiremedimve tekrar görüşmelere devam ettik.Birbirimizi çok sevdik çok acı çektik Benden defalarca ayrılmasına rağmen hep peşinden koştum.Beni maddi manevİ bir sürü kayba uğrattı.Onunla evlenebilmek için ev tuttum ama beni 1 hafta sonra bıraktı gitti.Ben ev ve eşyaların parasını tek başıma ödedim ve tekrar barıştık.3 senenin sonunda benden sürekli ayrıldığı beni sürekli ayrılmakla tehdit ettiği için psikolojim bozulmuştu ve psikolojik tedavi alıyordum.3senenin sonunda boşanndı.Ama sürekli kapris yapıyor ve bana bağırıyor.Yaptığım yemeği yıkadığım çamaşırı hiçbiryeyi beğenmiyor.Şu an hala psikolojik yardım alıyorum.Son 1 seneidr de aynı evdeyiz ve aşırı kıskançlıkları ve hiçbirşeye iizn vermemesi ve maddi anlamda da bana hiçbir yardımı dokunmamaması beni çok bunaltıyor.Ayrılmak istiyorum acıdığım için söyleyemiyorum da.

O adam karaktersizmiş senide peşinde sürüklemiş. Ayrıl gitsin kendine yeni hayat kur o adamdan sana hayır gelmez. Adam baktıki karşısında aptal aşık var bu kadın bana bakar işimide görür her türlü faydalanırım mantığında sen hala anlamamışsın yazık...

aman zaten kıymetli bişe olsa sana kalmazdı eşide sepetlemiş belliki ,sende onun bunun artığıyla avun bide soruyorsun ne yapıyım diye erkekmi kalmadı defoluyu ne yapıcan hemen salla acınacak birşey yok sürünsün kadına en çok zararı kadın veriyo demişsin unutma sende bir kadına zarar verdin burda herkes sana kızmış haklılarda ama psikolojin şuan bunu kabullenmiyor yapacağın tek şey alıp başını başka bir yere taşınmak yeni bir sayfa açmak ve evli erkeklerden uzak durmak daha fazla beddua alma

ben bu konuyu görmemiştim..

alla allaa yaa ne insanlar var...

resmen bedel ödüyorsun..cezasını çekiyorsun yaptıklarının..

yaşadığın hayat rezillikten başka bişey değil..

allah ıslah etsin ve doğruyu bul..

senin gibilere müstehak o adamın eşini anlayabiliyorum kalbine söz geçirememişmiş az bile yapıyor bence o kadının ahı zaten hiç bi zaman mutlu etmeyecek emin ol bende aldatıldığım için ayrıldım senin gibi bayanları lanetliyorum yazıklar olsun bide adamın metresiymişin resmen ne bekliyordun

senin gibilere müstehak o adamın eşini anlayabiliyorum kalbine söz geçirememişmiş az bile yapıyor bence o kadının ahı zaten hiç bi zaman mutlu etmeyecek emin ol bende aldatıldığım için ayrıldım senin gibi bayanları lanetliyorum yazıklar olsun bide adamın metresiymişin resmen ne bekliyordun

aynı zamanda da gurursuzmuş..adam kaç kez basmış tekmeyi sana..ama sen yapışmışsın..

karısı ne kadar gururluymuş...bi kalemde silip atmış...

senin gibiler erkeklerin eğlencesidir..hani günüm dolu geçsin diye..sıkılır bırakırlar..sıkılır geri dönerler..sonra bidaha terkederler..
ancak senin gibi kadınlara yaparlar bunu..

böyle konular açıpta insanların sinirlerini tavan yapmayın be..utanın kendinizden yaptıklarınızdan..o adamların eşleri gibi gururlu olun biraz..gururlu

insanlar evlat acısını gömüyor ana baba acısını içine gömüyor sen kalkmış kalbime söz geçiremedim diyosun ne utanmazlık

yuva yıkanın yuvası olmazmışş.bunu unutmamak lazım.neden bu konuyu açtın ki anlamdım yani...canınızmı sıkıldı?şimdi bir sürü hakaret duyacaksınız ama size kim söylerse susup yutun bence çünkü hakediyorsunuz....

Burada kötü yorumlar yapanlar olmuş böyle şeyleri yaşamayı biz seçiyoruz tamam ama Allah kaderine o adamı yazdıysa senin suçun yok.
Evet her erkek aldatır ilgi gördüğü kadına gider ama bunu tek erkek yapmaz evli olan bir erkeğin karısı ilgisizse zaten başka kadınlara iter onu.
Her neyse Rabbim doğru yola götürsün seni ve sakın acıma acırsan acncak duruma düşersin..
Hayırlısı olsun hakkında canım,stres ve sıkıntı bütün hastalıkların başı.

bu nebiçim bi yorum ya..

sen konu sahibine suçun yokmu diyorsun....allah yazmış kaderine o adamı öylemi ??

ozaman aldatanlar ihanet edenler suçlu değil..allah suçlu öylemi..kaderine yazmasaymış ozaman...mı diyelim ?

töbe töbe yaa

allah akıl fikir vermiş...doğru olanı değil eğri olanı tercih ediyorsa allah ne yapsın..

hem aldatan erkeğin karısınıda suçluyorsun utanmadan..
kardeşim kadının kocasıyla ilgilenmemesi onu dışarıya itmek için bi sebep değil..işine gelmiyorsa boşar karısını..aldatmak ne demek..?

Back
X