4 yıllık sevgilim benden önceki sevgilisiyle evleniyor!!!

çok üzüldüm inan senin yerine üzülmüş gibi oldum .. lütfen dik dur kendini bırakma Allah hayatından çıkmasını istemiş resmen .. Allah sana sabır versin insan sevdiğinden yediği darbeyi hiç sindiremiyor. ama her insan böyle değil.. inşallah karşına sana layık düzgün bir insan çıkar. lütfen kendini bırakma arkadaşlarınla görüş ve hiç içinde tutma ağla ve güvendiğin insanlara derdini anlat 2 aya birşeyin kalmaz.. kalacak birşey bırakmamış dua et.

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. fikirleriniz benim için çok değerli..Allaha havale ettim baska çarem yok..

aynı sey basıma geldii bızım 2.5 yıldı ciddiydik annesi kardesi babasıyla tanısmıstım ayrı sehirlerdeydik biz. bende karsıdakıı kıza anlattım ortalık karıştı ve sevgilimin bana dediği sen kendi kendine gelin güvey olmuşşun yaşadığım şoku anlatamam.. çook ah ettim o kızla devam ediyolar kız affetti ama olaydan 3 ay sonra hapse girmiş şu an hapisteymiş kimsenin ahı kimsede kalmıyor canım sakın üzülme kurtulduğuna şükret sana layık değil demek ki vardır bi hayır.

şimdiye kadar benim olayıma karşı taraftan görülen hayvanca tepkiler dahil en çok benzeyen senin olayın olmuş..
yaşadığımız şoku olayı bi biz biliyoruz zaten..Allaha havale..

Sonunda sıkıntı hınç üzüntü..hersey birbirine girdi ve zona çıkarıyorum...vücudumdaki yaraların izleri bna bu yıl yasadıklarımı ve onu acı acı hep hatırlatıcak bana(....

Sonunda sıkıntı hınç üzüntü..hersey birbirine girdi ve zona çıkarıyorum...vücudumdaki yaraların izleri bna bu yıl yasadıklarımı ve onu acı acı hep hatırlatıcak bana(....

Onun yaptığı ne bu dünyada ne öteki dünyada yanına kalır. .bol bol dua et canım. .çok zor bi durum.Allah büyük,sabret.

İkinizi de kandıran bir adam.. Sen kurtulmuşsun.. Diğer kıza acıyorum ben şu anda..

Diğer kızda çok soğuk ona paylaşımlarını görüyorum twitterdan.ama kusura bakmayında arkamı dönüp gitmek varken olayın ertesi günü kızın aglamalarına dayanamayıp ona mesajlarımızı attm hersryi anlattım şoka girdi.gidicekti onu terkedip kıza resmen acıdım deli gibi sevdiğim gözümden kıskandgım adamın beni aldattığı kişiyi bigün teselli ediceğimi bilmezdim.kendime ayrı yandım o kızcağıza ayrı.tuttım sevdiğim adamı bide onun ağzından dinledim tanıdım..nasıl bi acı.sırf koz kendne bişey yapmasın oda sakinleşsin diye 1 saat telefonda konuştum o kızla kimsem yok bu sehirde herseyimi bırakıp bu adam için bu şehre geldim diyince..ama ne oldu hala akıllanmadı o adi herifin dibinde..soğuk ya da sıcak..

Şu dakikadan sonra bu kızın kendi sorunu... Soğuk ya da sıcak hiç farketmez onun sorunu.. Onun kalbi, onun midesi...

Senin için bir şey fark etmeyecek ki, ha ayrılar ha barışıklar.. Sizin ilişkiniz bitti... Ya da şöyle sorayım. Kızla ayrılıp sana geri dönse devam edecek misin?

Hayır..büyük konusmak istemiyorum ama hayır....

Hayır..büyük konusmak istemiyorum ama hayır....

Acı çekmen ve üzgün olman çok normal.. Anormal olan yaşadıklarından sonra üzüntü duymaman olurdu.. Hiç geçmeyecekmiş gibi gelen acının durulma döneminde geçmişi düşüneceksin en çok. İşte o zamanlarda gözünden kaçan çok şeyin farkına varıp acın öfkeye kendine üzülmeye dönecek ve bitecek.. Asla tamamen bitmese de bitecek..

Acını yaşa, bu normal bir süreç..

böyle ne dediğini, ne istediğini bilmez dengesizlerden uzak durun.sizi olduğu gibi kabul edemeyen,aynı anda başka ilişkisi olan birini at çöpe gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…