- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi Nevbaharim
-
Tesekkür ederim arkadaşım.benim.Allah insanın bahtını güzel etsin(
biliyormusunuz belki aptal diyenler olur belki gerizekalı..Allahım canının sağlığından ceza verme diyorum hala..
ruhen öyle bi keşmekeşe girsinki kızdanda buz gibi soğusun neye uğradığını şaşırsın...ben yatarken önce aileme sonra ona,
uyandığımda aileme sonra ona Allahım tüm bela kötülüklerden koru diye hatimler indiren insandım.yaktı benim ciğerimi.soldurdu yüzümü şimdi o kızdan son sürat kopar inşallah..her anında ahımı hisseder..(((
Hakkımı helal ederim böylede bi aptalım...canına zarar gelmesi beni öldürür biliyormusunBence bu dunyada birak napiyosa yapsin, rabbine havale et. Hakkini helal etmezsin obur dunyada. Elbet bir gun hesap var, ordaki hesap burdakine benzemez.
Allah allahhhHakkımı helal ederim böylede bi aptalım...canına zarar gelmesi beni öldürür biliyormusun((
Allah allahhhya canim o zaman belki onun hakkina da hayirlisi budur. Bi de boyle dusun.ncanim sikiliyor sana bu topigi actin acali.
Ailenin haberi var miydi?Yasadığımız herseyde sonsuz hayır var inanıyorum buna..kalpte beyin gbi hayrı görüp inansa aptal gibi ağlamasa((( gece gündüz erimese..o artık baskasının hiç benim olmamış bi anlasa (( acımı hissetmişsin demekki..10 günde 5 kilo verdim uyku yok yemek yok.çalışmak zorundayım ailemin yanında gülümsemek o sofraya oturmak zorundayım.o ihaneti her düşündüğümde içimdeki çığlıkları bastrıp dişimi sıkıp gözümden iplik iplik akıtmak zorundayım....
örtülüsünüz Allah için kapandım açılmam vs demişsiniz peki sevglinizde nasıl yazışmlarınız ve fotolrınız vardı çok ayıp seyler demkki tehtid ettiğine göre, eger öyleyse ettiğiniz bedduaların falan kabul olacagınıda sanmam Allah bı nevi sıze sormuş.
olsun arkadaşım sizlerle paylaştığım için hertürlü soru sormanız doğal..onu yazan arkadaşa cevaben;Bana daha cok sen soruyorsun gibi geldi.
gerçekten sevmişsin demek kiHakkımı helal ederim böylede bi aptalım...canına zarar gelmesi beni öldürür biliyormusun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?