4 yıllık sevgilim benden önceki sevgilisiyle evleniyor!!!

Bence bu dunyada birak napiyosa yapsin, rabbine havale et. Hakkini helal etmezsin obur dunyada. Elbet bir gun hesap var, ordaki hesap burdakine benzemez.

Allah allahhh ya canim o zaman belki onun hakkina da hayirlisi budur. Bi de boyle dusun.ncanim sikiliyor sana bu topigi actin acali.

Yasadığımız herseyde sonsuz hayır var inanıyorum buna..kalpte beyin gbi hayrı görüp inansa aptal gibi ağlamasa((( gece gündüz erimese..o artık baskasının hiç benim olmamış bi anlasa(( acımı hissetmişsin demekki..10 günde 5 kilo verdim uyku yok yemek yok.çalışmak zorundayım ailemin yanında gülümsemek o sofraya oturmak zorundayım.o ihaneti her düşündüğümde içimdeki çığlıkları bastrıp dişimi sıkıp gözümden iplik iplik akıtmak zorundayım....

hiç senin olmamış ..
çok acı verici birşey ..

Ailenin haberi var miydi?

Evet babamla paylaşmıştım.ama örtüyü istemediği için koptuğumuzu sanıyorlardı bu yüzden sevgim gibi acımıda sessizce yasamak zorundayım..

Tüm sayfaları okuyamadım, yazan var mı bilmem ama bence üzücü bir şekilde de olsa kurtulmanız iyi olmuş.
Bence onun aklı eski sevgilisinde kalmış ve onunla olmazsa diye sizi de yedekte tutmuş gibi geldi bana..
Başınızı açsaydınız da başka bir sorun çıkarırdı emin ol.. Ya da kapalı olmasaydınız bile, mutlaka bir bahane üretirdi..
Rabbin sevgili kuluymuşsunuz ki, daha geç olmadan öğrenmişsiniz..!

örtülüsünüz Allah için kapandım açılmam vs demişsiniz peki sevglinizde nasıl yazışmlarınız ve fotolrınız vardı çok ayıp seyler demkki tehtid ettiğine göre, eger öyleyse ettiğiniz bedduaların falan kabul olacagınıda sanmam Allah bı nevi sıze sormuş.

Bana daha cok sen soruyorsun gibi geldi.

Bana daha cok sen soruyorsun gibi geldi.
olsun arkadaşım sizlerle paylaştığım için hertürlü soru sormanız doğal..onu yazan arkadaşa cevaben;
elinde illa çıplak fotom yada ahlaksız yazışmam olması gerekmiyor.ki yok.sadece ailem bizi koptuk görüşmüyoruz diye,bildiği için babama görüştüğümüze delil göstermek için göndermekti niyeti....

kaldıki bu 2 insan arasındaa yaşanan bir mahremdir.diyelim ben ona sevgilim belkide kocam olacak adam olarak görüp
fotolar gönderdim diyelim.ki bunu yapan tonla insan var kadınlar saf seviyor ait hisssediyor kendini çünkü.sizce şerefli bir haraketmi olurdu bir erkeğin bir zamanlar namusum dediği kızı elindekilerle öne sürmesi.yada o bayan tek kişiye mahremini
açtı diye her türlü belayı hakeder müstahak öylemi?
yapmayın lütfen.

okudum benim hikayemle aynı yazmak istedimk kardeş çok zor bilirim aynısını yaşadım ama geçiyo biraz sancılı oluyo o dönem ama geçiyo sabırlı ol tevekkul et imtihan dünyası kul kulla sınanır

Ben sizi tebrik ederim. Bu zamanda sevdiği adam için bile örtüsünden taviz vermicek bi hanım görmek beni mutlu ediyo. Bi söz vardır ya 'şer gördüğünüz şeyde hayır vardır' diye, belki de o adam sizin için ilerde çok daha büyük bi şer olucaktı ve siz kurtuldunuz bundan. Kimse sizi kandıramadı siz her normal insanın yaptığı şekilde inandınız o adamın sözlerine, bu asla aptallık değil, kim kötülük yaparsa zararı asıl kendinedir. Siz içinizi rahat tutun.

adi yaratık... canım gülüm şükret bu karakterde bi insandan kurtulmşsn Allah erken tanıma fırsatı vermiş ya evlendiktrn somra tanısaydın. çok daha iyişerini bulursun sakın geri adım atma sakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…