4 yıllık sevgilim benden önceki sevgilisiyle evleniyor!!!

Canımdan çok sevdiğim kocam aç dese açmam ha çok dört dört5ük değilim ama böyle istiyorum asla taviz vermem

Bu kadar karaktersiz bir erkekten kurtulduğun için şükretmelisin,diğer kadın da biraz aklı varsa koşarak uzaklaşmalı bu adamdan.
Az önce forumda okudum bir arkadas soyle yazmıştı "daha önce gorustugu kizin, eşime attığı mesajı okudum, kadın karnındaki bebektenbashediyordu".....,Senin yaşadığın durumu evliyken yaşamış arkadas...Cok şükür ki en azından adamla evlenmemissinve evlenmeden adamın ne mal olduğunu anlamışsınızdır...

Bu eski sevgililer maalesef sorun olabiliyor....Gerçekten cok uzucu. Ama şükür ki evlenmeden farketmissiniz..Evliyken sizin karsilasttiginiz sorunlari yaşayanlar da var maalesef.....Adamın yaptığı zaten düpedüz ahlaksızlık , soyleyecek söz bulamıyorum ona zaten, sadece size tesellei olmak.için dedim....Ahlaksız herif pislik herif

Adam ikisini son iki yil ayni anda idare etmis. Yani ikisini biribiriyle aldatmis gibi bisey olmus.
Arkadas o yuzden kirgin o yuzden mutsuz.

Böyle salak erkekleri görüp, duydukça sevgili edinmemekte haklı olduğumu görüyorum. Ya görücü usulü evleneceğim ya da hiç. Ne bu ya kim bunlar ki kullanıyorlar kızları yazık günahtır.

Adam ikisini son iki yil ayni anda idare etmis. Yani ikisini biribiriyle aldatmis gibi bisey olmus.
Arkadas o yuzden kirgin o yuzden mutsuz.
Benden ümidi kesince eski sevgilisine haber yollamaya başlamış diyor arkadaş. Bu bir aldatma değildir bana göre, ortada evlenmeyi düşünen bir erkek var. Onun ileri sürdüğü şart kendince çok önemli ise ve siz kabul etmiyorsanız ayrılmak istediğinizi gösterir zaten. Ileri sürülen şartın kabul edilmemesi erdemli bir davranış olmuş. Zaten bunu isteyen bir adamdan ayrılmak gerekirdi ama arkadaş terkedilmiş. Bi şekilde sonuç olması gerektiği gibi olmuş üzülmenin ah etmenin anlamı yok. Dünya görüşümüzün aynı olduğu sevgili ve eş seçmemiz gerekir. Hatta kız arkadaşlarımızı bile seçerken buna dikkat etmemiz gerekir.

İnanmıyorum nasıl feci bir durum bu ya.. Nasıl bir karaktersiz ile harcamışsın 4 yılını. Allah sabır versin gerçekten çok çok zor bir durumdasın. Eğer o kız herşeye rağmen o adam ile evlenirse belasını arıyor demektir. Şükret ki çokda geç olmadan ortaya çıkmış ne mal olduğu.. Ben bile sinir oldum okuduğum yerden Allah sana sabır versin. Boşver elini eteğini tamamen çek hiçbiri ile muhattap olma bence bu noktadan sonra. İntikamıda Allah'a bırak. Allah bahtını açık etsin doğru insanlarla karşılaştırsın. İnşallah çokta dağılmadan biran önce toparlanırsın..

Yazıklar olsun ya. Eski sevgilisine dönecek kadar baska birini bulsaydı ya.. o degilde eski sevgiliside onumu bekliyomuş bunca zamandır hemen atlamış oltaya Hey Allahım !!!

senı ıyı anlıyorum cok yakın bır arkadasım da 4 yıllık sevgılısı olan bırıyle 5 yıl sevgılı oldu..Üstelık cocugun anlattıgına göre eskı sevgılısı bı kızla aldattıgı ıcın bıtmıs bı ılıskısı vardı dusun ve kız arkadasım ılk bırlıktelıgını de onunla yasadı 2 yıl aynı evde yasadılar ..Adam bıgun ben boguldum dıyıp cekıp gıttı ..Baska sehre gıdecegını söylemıs ve terk etmıstı arkadasım yaklasık 2 hafta sonra yolda bunu aynı sehırde eskı sevgılısıyle elele görmustu ve su an o cocuk evlı ve cocukları oldu..Kızla da sırf paralı dıye evlendı..Emın ol sevgılın asla mutlu olamayacak o kadar yıl bır kızın hayatını karartıp kazık atmak kolay degıl bedelını odeyecektır emın ol ıcın rahat olsun

Umarım canım insallah öder bedelini zaten sık sık ruhi bunalımlar yasayan biri..bir arkadaşta örtüden dolayı benden umudunu kesti dememi yanlış anlamış.gitti ama defalarca unutamayıp geri döndü bnde sevdiğimden affettim hep..o kızı seviyormu desem onuda benimle aldattı....rezalet.hala kötüyüm...kız twitterda inciteni affet ama asla unutma diye bişey paylaşmış..belliki iyiler.....

S
senin başörtünü sorun eden adam için neden üzülüyorsun. Bence o teklifi edince sen bıraksaydın ..

S

senin başörtünü sorun eden adam için neden üzülüyorsun. Bence o teklifi edince sen bıraksaydın ..

Arkadaşım söylemek çok kolay..deli gibi seviyorsan yapamıyosun işte..gidemedim..gideceğim tek nokta aldatılmaktı oda bunu iyi biliyodu ki böyle yeminlerle 2 yıl gizledi....

Arkadaşım söylemek çok kolay..deli gibi seviyorsan yapamıyosun işte..gidemedim..gideceğim tek nokta aldatılmaktı oda bunu iyi biliyodu ki böyle yeminlerle 2 yıl gizledi....
Profildeki resim senin ise cok güzelsin
beğendim seni

Ta
tabiki söylemek kolay uygulamak zor , inan bana evlensenizde olmayacaktı, eğer yeteri kadar sevmiyorsa insan bahanesi çok olur, rabbim hakettiğin bir insanı çıkartacaktır inş.. Sabır

Sizin adınıza çok üzüldüm. Keşke baş örtünüzü çıkarmanız gerektiğini söylediğinde ayrılsaydınız. Bu size, seçimlerinize, inancınıza, ve hayat biçiminize yönelik ciddi bir müdahale çünkü. Asla taviz vermemeli, döndüğünde kabul etmemeliydiniz. Ben örtülü değilim, bu satırları örtülü bir kadının hassasiyeti ile değil, kişiliğine saygı duyan bir kadının hassasiyeti ile yazıyorum.

Her ne olursa olsun, tercihlerinizden ve inancınızdan taviz vermeyerek saygıdeğer bir insan olduğunuzu göstermişsiniz. Fakat, keşke o size bunu ilk söylediğinde, yani iki yıl önce kesin bir şekilde ayrılsaydınız. Burada sorun onun sizin inandıklarınıza inanmaması değil, sizin inançlarınıza saygı duymaması çünkü.

çok haklısınız en büyük aptallığı ayrılamayarak yaptım...ama yapamadım işte.belkide Allah böyle büyük bi tokat attıki biliyordu Rabbim ancak böyle uzaklaşıcaktım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…