40+3 suni sanci verelim dediler ‍♀️

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
Pazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.

Pazartesi doktor doğumu başlatalım dedi. 40+3 oluyorum. Acikligim 2-3 cm. Özel hastanede doğum yapicam .Beni neler bekliyo. Ilk doğumum olucak . kaç saat sürer. Suni sanci olucak. Kendi sancim yok şimdilik.
Eğer bebeğin kasılmaya başladıysa doğum yaklaşmış demektir bol bol yürü ben devlet hastanesinde doğum yaptım bana hemşireler yat otur demelerine rağmen suni sancıdan evvel yürüdüm bol bol sancım yoktu yavaş yavaş başladı 5cm oldu suni sancıda verince elhamdülillah doğum oldu yani 5 cmden sonra suni sancı verildi

İnşallah doğum yaptıysan kolay geçmiştir rabbim selametle hepimizi kurtarsın inşallah

Eğer bebeğin kasılmaya başladıysa doğum yaklaşmış demektir bol bol yürü ben devlet hastanesinde doğum yaptım bana hemşireler yat otur demelerine rağmen suni sancıdan evvel yürüdüm bol bol sancım yoktu yavaş yavaş başladı 5cm oldu suni sancıda verince elhamdülillah doğum oldu yani 5 cmden sonra suni sancı verildi
Canim benimde bir haftadir sık ama kisa sureli kasilmalarim basladi
35+1'im
Nst de birsey cikmiyor
Dogum mu yakin acaba :/

Canim benimde bir haftadir sık ama kisa sureli kasilmalarim basladi
35+1'im
Nst de birsey cikmiyor
Dogum mu yakin acaba :/
Bunlar seni doğuma hazırlayan hafif sancılar araları birbirinden uzak ama kuvvetli yavaş yavaş sen hissetmeden rahim duvarı inceliyo daha sonra açılma başlıyo ve zaten 3 cm oldu mu doğum için yatış yapıyolar rabbim selamet versin inşallah 38. Haftada doğum yaparsın inşallah

Bunlar seni doğuma hazırlayan hafif sancılar araları birbirinden uzak ama kuvvetli yavaş yavaş sen hissetmeden rahim duvarı inceliyo daha sonra açılma başlıyo ve zaten 3 cm oldu mu doğum için yatış yapıyolar rabbim selamet versin inşallah 38. Haftada doğum yaparsın inşallah
Cok tesekkur ederim
Insallah

Neden doğum başlatılıyor? Sunni sancının zararlarını araştırdin mi hiç? Sağlık açısından bir sorun yoksa neden doğum başlatılıyor? Sunni sancı ile başlatılan doğumların birçoğu sezaryenle bitiyor çünkü doğal olan bu değil. Eğer sağlıklı iseniz ve bebek normal gelişiyor ise kesinlikle 40 hafta doldu diye doğurmak zorunda değilsiniz. Çoğu zaman su az diyorlar ama bu da genelde doğru olmuyor (bende de dendi ama baska doktora gittim yoo suyun yeterli dedi ultrason cihazı ile güvenilir bir ölçüm yapılmıyor ve cihazdan cihaza değişiyor sonuçlar). Avrupada 42 hafta dolana kadar bekliyorlar hatta isteyen ondan sonra da bekliyor gözetim altında. 43 haftada normal doğuran var yaa. Neden kendi haline bırakmiyorsunuz?

Back
X